Sayfa 345/1003 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    kkm yi soruyor ddkm yi değil. ddkm de zaten ne kadar dolar varsa o kadar miktar dolar dönüyor kurun seviyesinin bir önemi yok ..
    arkadaş aklı sıra tl den kkm yapanlara laf çakıyor .yani kur ikili kurda zarar edeceklermiş vs demeye getiriyor .yani vade dönüşünde mb kuru kadar fark verecekler demeye getiriyor ...
    İşte benim de anlatmak istediğim buydu.. Yani hepimiz birikimlerimizi korumaya çalışıyoruz.. KKM saldırısı niye anlam veremedim.. KKM yapanlar mı sana engel oldu şimdiye kadar....

Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    DDKKM cilerın öpülmeyeceğinin garantisi var mı?
    Onların öpülmesi kur ile olmaz.
    DDKKM’cilere vade sonlarında döviz olarak değil zorunlu olarak TL veriyoruz denilirse öpülmüş olurlar.
    Hatta öpülme kelimesi hafif kalır.

3. Burda defalarca sordum ben ne yapayım diye doğru düzgün cevap gelmedi.. Gelmemesi de normal kimse ne olacağını bilmiyor.. Kafalar karışık.. Adam diyor Tuik, tcmb olması gerektiği gibi çalışacak vs diyor mesela.. KKM 3 ay sonra vadesi geldiğinde nasıl bir ortam olacak biliyor musun?? Ya da şok bir kur artışı ile dolar da şoklanırsa ihtimalini biliyor muyuz?? Bilmiyoruz.. Yatırımını korumayan çalışan insanların birbirine hırslanması çok tuhaf.. Sanki biz bu hale getirdik ekonomiyi.. Ayrıca ben hem KKM yaptım hem de dolar aldım DDKKM vs olmadan..

4. Faizler artacaksa uzun vade dolar yapmak çok mantıklı gelmiyor ayrıca ben dolarda ani bir çıkış yakalarsam vedalaşırım dolarlarımla...

Ani yükselişin sınırı hangi seviye?
    Yükseldi , bozdun, daha da yükselirse?

6.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    İşte benim de anlatmak istediğim buydu.. Yani hepimiz birikimlerimizi korumaya çalışıyoruz.. KKM saldırısı niye anlam veremedim.. KKM yapanlar mı sana engel oldu şimdiye kadar....
    ben kkm ilk çıktığında bu kaçmaz dedim 11 küsürden kkm yaptım millet o zaman da alay ediyordu kkm ile ��

Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

27 Aralık 2021
    Km’nin ilk günlerinden beri TL param ile KKM yapıyorum ve devam ediyor.
    İlk bağladığım gün 11,43 idi MB dönüşüm dolar kuru.
    Maliyetim bu.
    Karda mıyım zararda mıyım?

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ani yükselişin sınırı hangi seviye?
    Yükseldi , bozdun, daha da yükselirse?
    Tabi her şey biraz da faiz ortamına ve anlayışına bağlı ama 26 ve üstü bir çıkış benim için yeterli.. %26 filan net kar.. 1 ay içerisinde oldu diyelim.. 1 ayda güzel kar...

Sayfa 345/1003 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •