cevdet hoca yekten istifa edebilir mi yoksa affını mı ister zamanı gelince göreceğiz..?
Printable View
Adasından denizine, karasından havasına taaaaa
Konyadan istanbula uçuş 2500e çıkmış kasımda 1200dü. İstanbula dahi uçmayalım mı. 1 saat lan eşşoleşşekler
Borsadan çıkmasaydık Toyota yerine şahin alıyorduk büyük fırsat kaçırdık. Bu borsaya ne zaman girilir seneye bahara belki oda faizler %20 bandına inerse. 5-10 puan inse daha mali tablolar düzelmez hemen. Bir sene belki tamirat ile geçecek
Bizim Cihangir'i buldum, burada dans ediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=kYflQ-Si26Q
Eccuk iyi gibiyim Reha başkanıma yemeğe gitsek Cihangir ile kabul eder mi bir hafta yatılı olarak
Ajan gibi araştırıp da bulmuş beni
E o zaman Tınaz a gidelim. O bizi iyi ağırlarmış, öyle duydum
Uzın uçuşlara alışığım valla, pattadan gelirim. Gerçi 8 aydır bir yere çıkmadım, bünye değiştiyse bilemem
Konya'da bugün hayatın dan memnun bir kişi ile karşılaşmadım. Çiftçisi muhasebecisi esnafı. Evlisi bekarı herkes şikayetçi
Sabır ve şükür ile geçeceğini söyle 2 hurma 1 hırka edebiyatı yap. İnanmazlarsa hayal sat mesela hedef 2053 de uçacağız de. Ha onada mı inanmadılar korkut. Dıj güçler devrede de. Büyük resme bakın de. Yerli Milli dava de. Bayrak de Vatan de din de. De yavrum de. Biraz yapıcı ol.
Eyüp Sultan camisinin haline bakın yazıklar olsun
https://www.facebook.com/share/r/Wny...ibextid=oFDknk
Yav belediye de verdim sadece ona. Bir kez saadete verdim diye sakız gibi çiğniyorsunuz. Seçimi kaybeden siyasi parti liderlerinin suçu yok tek suçlu benim sanki. Benim burada ittifakı eleştiren bir cümlem olmadı sadık kaldım her türlü. Ama seçimi kaybettik babam gibiler yüzünden
Bu Reha Gaya da gidişik var. Ahmet abiyi bulamayınca. Bak ihtiyar ben Ayhan başkana benzemem un ufak ederim adamı.
Hayatımda ilk defa duyuyorum. İç çamaşırına haciz
https://www.google.com/amp/s/amp.ege...-haciz/1194938
DONUMUZA göz diktiler abeyyyyy
Konyalı çiftçiler hayatının kazığını yediler. Konya için akp dışında Erbakan in oğlu en büyük pastayı alır akp den. Babam gibi üç beş morcuklar hariç akp li kalmadı. Hele hele kundura ayakkabı imalatında çalışanlar nefes bile alamıyor bunlar üç beş sene önce akp şovu yapıyorlardı. Bana göre akp nin oyu %20 bin altına indi inecek böyle giderse
Ben ako nin yapacağı şeyleri ekonomi politikalarını Ayhan başkana sorarım ona göre hareket ederim. İlk aradığım da Kara şimşeği IMF ye rahmet okutacağını söyledi. Şuan her şey benim beklediğim gibi gidiyor. Sene sonuna kadar bedelli askerlik parasını biriktiririrsek oğlan ile ikinci aşamada geçilmiş oluyor. Üçüncü dördüncü planlar hazır. Stoklar yardımıyla ayakta devam ediyoruz bakalım
Bence ahlaken de uygun değil.ama seediyorlar işte.yapacak bir şey yok.
Şuan en iyi muhalefeti şimşek yapıyor. CHP bile bunu beceremezdi. Adam akp nin tüm kan damar yollarının teker teker MK. Yakında damarlarda kan kalmayacak
Bana göre rte şimşeği sevdiği için yada güvendiği için getirmedi başka çaresi olmadığı için getirdi. En yakın zamanda da postayı koyacak. Niye mi derseniz. Eğer şimşekle bir yere varmayı düşünse ekonomiyi düzeltmeye çalışmış olsa yapısal reformları hukukî güvensizlikleri ortadan kaldırır yolunu açardı. Eylül Ekim gibi faizi indirin emirleri yağmaya başlar