Teşekkür ederim... Sağolun... :)
Printable View
Sitemizin;
- TeknikAnaliz.Site
olan domain adresi
- Teknik-Analiz.com
olarak bugünden itibaren değişecektir.
Şu anda taşınma işlemleri devam ediyor. Domain firması ile ilgili olarak küçük bir aksaklık çıktı. Düzelir düzelmez yüklemelere devam edilecektir.
Bu süre zarfında sitemize ulaşılamayacaktır. Geçici olan bu erişim aksaklığından dolayı herkesten özür dilerim...
Günleriniz hayırlı ve güzel geçsin...
Site taşınma işi hemen hemen tamamlanmış durumda. Site içerisindeki bazı referansların da taşıması gerekiyor. Daha sonra herşey standarta binecektir.
Gördüğünüz aksaklıkları lütfen bildirin ki; düzeltebileyim...
Ben gördüğümü ve bildiğimi düzenlemeye çalışıyorum ama yine de gözden kaçan olabiliyor...
Yeni adresimize imzamdan ulaşabilirsiniz. Bunun için önce hiss.net sayfanızı yenilemenizi tavsiye ederim...
Yine de AnaSayfa linkini vereyim...
http://teknik-analiz.com/index.html
Ellerinize/emeğinize sağlık Sn. T/A, işi bitirince artık dinlenin bence, eğer yenilik yapacaksanız bile iyileşip öyle başlayın lütfen :)
Teşekkür ederim. Be de öyle düşünüyorum ve yapıyorum...
Bugün site yüklenirken çıkıp ailecek biraz dolaştık. Biraz temiz hava ve arazileri teftiş ettik. Rahatsızlandığımdan bu yana arazilere hiç gidememiştim. Bugün kısmet oldu. Ellerimle diktiğim fidanlar kocaman ağaç olmuşlar. Bazıları kurtlanmış, bazıları çürümüş, bazılarını asalak bitkiler sarmış, bazılarınınsa budanmadığı için yan sürgünleri çalı gibi olmuş. Arılar petek bile yapmışlar...
Önceleri her hafta sonu gider çalışırdım. Sonra yavaş yavaş bu işleri yapamaz oldum. Bir de heves bırakmadılar. Birisi gelir ağacıma zarar verir. Belediye gelir yol boyundaki çamlarımı söker götütür. Komşunun tarlasını sürmek için benimkinin içinden geçer yol yaparlar falan falan. Zaten meyveleri hiç yedirmezler o da ayrı cabası!!!
Bu sene ara ara da olsa piknik amaçlı kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum. Güzel oluyor. Gerçi moralim de bozuluyor ya. Belediyeler haraç memuru gibi. Arazileri elimizden zorla alıyor veya işgal ediyorlar. Milletin yeri bina oldu bile benimkiler öylece bekliyor. Hepsinde bir pürüz çıkıyor!!!
http://farm5.staticflickr.com/4632/2...0bbdbb2b_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4750/2...7f49b5e8_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4654/4...3dd56a83_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4602/3...60f85b04_b.jpg
İnşallah düzelir diyeceğim ama maalesef ülkemizde her aynı, sizin araziye az gittiğinizi bilen birileri kendince sahip çıkar hak iddia etmeye bile kalkarlar, belediyelerde dönen dolaplarıda insan aklı almıyor, en azından benim aklımın almadığı icraatlar bizim burada defalarca oldu, ama kimse hak hukuk tanımadığı yada sadece kendine yonttuğu için durum böyle oluyor, biz hep yurtdışında yaşayanlara gavur deriz ama gavurluğun dik alası bizim halkımızın içinde var, forumda bir üye yazmıştı, adamın yıllar önce aldığı merkezi araziye bir firma çöreklenmiş karşılığında adamın adına hesap açıp 3 kuruş yatırmışlar adam durumu mahkemeye bile veremiyordu kanunlar öyleymiş, böyle kanunların olduğu ülkede dağdaki eşkiyaya gerek yok eşkiya şehirde kol geziyor, her yaşadığımız gün ibretlik...
Kanunlarımız yolsuzluk yapanlara çanak tutuyor. Dürüst insanın hakkını korumakta yetersiz kalıyor...
Vatandaşın yaptığı bir yere kadar eşkiyalık ama ya bu işi belediyeler yapıyorsa buna ne demeli!!!
Haberim olmadan malımı almışlar, parsellemişler, beni ortak olarak bir araziye koymuşlar. Sonra da buna şerh koymuş bina yapamıyorum. Neymiş ileride bunu istimlâk edecekmiş ama zamanı belli değilmiş.
Kimisi yeşil alan, kimisi spor alanı hiç hevesim kalmadı...
Sent from my E6853 using Android mobile app
İyi akşamlar sayın T/A...
Yeni sitemiz hayırlı uğurlu ve bereketli olsun...
Bende grafikler acılmıyor..
Acaba benden mi yoksa siteden mi....
Bilemedim...
Hayırlı akşamlar...
İyi akşamlar. Teşekkür ederim...
Sorun Hosting firmasında. Kaç saattir uğraşıyorum ama sorunu kabullenip çözemediler. Olmadı başka bir çare bulmam lazım...
Şimdilik sağ tıklayp "yeni semede aç" yaparsanız grafikleri görebilirsiniz...
İnşaAllah yarına tüm problemler ve yüklemeler tamamlanmış olur...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam yeminle ülkenin her yerinde aynı pislikler var, bakın millet siyasi parti bir birini yerken, belediye meclisinde bu sözde kanlı bıcaklı partili üyeler milletin malına çörekleniyor, millete sanıyor ki bu iyi o kötü, yok hepsi kötü, hatta hep derim biri çıksın ben herkese eşit davranacağım kimseye haksız rant sağlamayacağım desin sadece 1 oy alır o da kendi oyu, sizin bu mağduriyetinizde emin olun sizin çevrenizdeki arazisi olanların payı vardır, onlar rüşveti verdiği için bütün olumsuzluklar sizin araziye kaydırılmıştır, bizim burada öyle oluyor...
Allah sabır versin, inşallah hakkınız yanlarına kalmaz.
Aynen öyle oluyor. Belediyelerde işler farklı yürüyor. Varsın bu dünyada yesinler. Ben rüşvet verip adamını bulmadığım içim böyle oluyor.
Bunu kolay kolay hiçbir siyasi parti de çözemez. Belediyecilik yiyicilikle eş anlamlı bir halde.
Adamlar %40 olan parselasyon oranına ilaveten %20 bağış adı altında zorla ekstra bir orana daha el koyuyorlar. Bunu vermeyenin arazisine parselasyon izni vermiyorlar. Remen haraç. Bunu da verdik ama bizi ortak parsele koyunca yıllardır bekliyoruz.
Hayırlısı olsun diyoruz ama bu işlerin düzeleceği yok...
Herkese hayırlı bir hafta sonu diliyorum...
Site ile ilgili sorun hâlen devam ediyor. Hosting firması nihâyet sorunun kendilerinde olduğunu kabul ettiler. Bunun için 2 gündür yazışıyorum. Bunu ispatlayana kadar "alnımın damarı çatladı" desem yeridir.
- Hep "sorun yazılımsal, bizde değil!" deyip başlarından atıyorlardı. Israrla üzerlerine gidince ve onları köşeye sıkıştırınca artık mecburen sorunu kabullendiler ve bir üst makama durumu bildirdiler. Aradan epey bir süre geçti hâlen cevap gelmedi. İnşaAllah ilgilenip çözerler, yoksa yine baştan atmaya kalkarlar.
Aslında ben kendilerinin sistemindeki bir hatayı bulmuş oldum. Bana teşekkür etmeleri hata ödüllendirmeleri gerekir. Bu hata sadece bende değil birçok kullanıcılarında vardır ve aynı sorunu yaşayıp da çözüm bulamayanlar ister istemez hosting firmasını değiştireceklerdir. Ben de bir ara düşündüm ama 5 yıllık satın aldığım için zararım çok olacaktı!
Eğer onlar çözemezlerse ben bir şekilde akşama kadar siteyi çalışır hale getireceğim. Şimdi özellikle onlar sorunu bulabilsin diye site üzerinde işlem yapmıyorum! Ben değişiklik yaparsam onlar ilgilenmekten vazgeçerler...
Ben bu yazıyı yazdığım sırada sorunu çözmüşler ama bana bildirmediler. Kontrol edeyim derken baktım çözülmüş...
Lütfen sayfalarınızın hepsini CTRL ile yenileyerek deneyin ve gördüğünüz sorun varsa bana bildiriniz...
Şu anda grafikleri ve siteyi yeniden güncelleme yapmaya başlıyorum. Haftalık ve aylık grafikleri güncelleyeceğim. Parite verlerini yenileyeceğim...
Gününüz güzel geçsin...
Sn. T/A, Allah sizin içinizdeki şu azim ve kararlılığın 10 da birini Türk insanına verse dünya önümüzde diz çöker, yeminle elleri öpülesi adamsınız, bende hakkımı alma konusunda sizin kadar olmasada kararlı ve inatçıyımdır, bende az önce imzamda yazan sahtekar sitenin yaptığı sahtekarlığın az çok son bulduğunu düşünüyorum söylediklerine göre 2 ay sonra suçlarını az çok kabul etmişler, ardaki farkı barınağa bağışlasınlar bana dekont atsınlar muhatap bile olmak istemiyorum dedim, bakalım dekont gelecek mi sonuçta bu sahtekarlara güven olmaz :)
Tabiki bu sahtekarlıklarını kabul etmelerinde attığım 650-700 civarındaki mesaj etkili oldu, yoksa kendileri imana gelip kabul etmediler :)
Çok teşekkür ederim. Hakkımızı aramazsak kimse "al, bu senin hakkın" demiyor. Üstelik elimizdekilere de göz dikiyorlar...
Neyseki muhatap özel sektör, devlet olsa bu kadar hakkımı arayamazdım. Belediyeye gittiğimde bana "nasıl olsa biz burayı istimlâk edeceğiz, yerin durumunu öğrenip ne yapacaksın" diye bilgi bile vermemişlerdi!!! Şimdi Allah 'a dua ediyorum devletle işim olmasın diye. Hep de bu nedenle sorunsuz yaşamaya çalıştım. Fakat bu arazi işlerinden dolayı bir şekilde bulaşıyorum. Şimdi yine Temettü olayında devlet işin içine girecek. Bakalım neler olacak?
Ben haklı olduğumu ispatlamak için 2 gün uğraştım; artık diyecek birşey bulamayınca ciddi ciddi incelediler. Eğer ben değil de daha az olaya vâkıf biris olsa yutturmuşlardı. Oysa neymiş: "Sorun onlardaymış!". Bunu kanıtlamak için 2 gündür farklı metodlar uygulayarak çözebileceğim sorunu özellikle çözmedim ki bu sorunun farkına varıp çözsünler. Adam resmen benimle dalga geçer gibi bu şekilde kullanmayın diyor. Diyorum "bu dünya standart benim yazdığım birşey değil". olsun efendim diyor, başka yerde olmasını doğru olduğunu göstermezmiş. Öyle olmaması lâzımmış. Peki neden o zaman şimdi sorun çözüldü...
Aynı sorun çok defa karşıma çıkmıştı. En azından artık bu sorunla karşılaşırsam elimde delilim var. Olayı ben farklı yoldan çözmek zorunda kalmam, kendilerine çözdürürüm... :kmk:
Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
KevinGet nickli şahsın gönderdiği linklere tıklanmaması uygun olur.
Virüs içerdiği bilgisi, diğer başlıklarda paylaşılmıştır.
Bilginize...
Teşekkürler Sayın mühendis ankara
Virüslü içeriği yönetime bildirmiştim.
İçerik temizlenmiş ama sanırım forumda aksaklıklar var. Alıntı yapılamıyor gibi...
Uyarınız için de teşekkürler. Ben yine uyuyakalmışım... :(
Teşekkür ederim... 😃
Eline sağlık... 👍
Artık çimentoların da vakti geliyor...
Hepsi sırasıyla gidecektir...
Hosting firması yine sıkıntı çıkartıyor. Verileri yükleyemiyorum. Sorunu çözerlerse yüklemeye başlayacağım...
Şimdilik sorun düzeldi ve yüklemelere başladım.
Tablolar yüklendi ve grafikler de yükleniyor...
Forumda ben alıntı yapamıyorum. Sorun bana mı özel yoksa genel mi?
Cepten alıntı oluyor ama bilgisayardan olmuyor!!!
Şu anda yine grafiklerin açılma sorunu var. Dün düzelttikleri hatayı bugün başka bir hatayı düzeltmek için yeniden bozdular. Yurdumun insanının yaptığına bak. Biz bu kafayla bir adım ileri gidemeyiz. Herşey geçiştirme olmuş...
Düzeltirler inşaAllah.
Sağ tıklayıp yeni sayfada açarak grafikleri görebilirsiniz. Kusura bakmayın benim dışımda olan hatalar... :(
adana çinemto da ki hareketin altında galip var gibi dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum..
Hosting firmasına 3 gündür o kadar mesaj yazdım ki artık başlarından savuşturamayacaklarını anladılar ve sonunda şöyle bir cevap geldi:
"Projenizi en güncel sunucunumuza taşıdık. Ancak sağlıklı kontrolleri 4 saatin sonunda yapabilirsiniz. 00:00 sonrasında detaylı kontrol sağlayabilir misiniz?"
İnşaAllah öyledir ve sorunlar çözülmüştür. Onların yüzünden ben de sizlere karşı mahcup oluyorum...
Şimdi de kökten gitti. Acaba taşıma işlemini ciddi ciddi yapıyorlar mı?
Sizde site açılıyor mu?
Sizin hisse çok sığ hocam :) adam orta boy hisselerde iş yapıyor, ama çok dikkatli olmak lazım ben bu adam konusunda uzman değilim ama bir kurumdan yüklü alım görünürken diğer kurumlardan satabiliyor, yani siz 11 milyon alış gördüğünüzde adamın net alışı belki 1 milyondur belkide nette 3-5 milyon satmıştır, bulaşacak arkadaşlar sadece şansları çoksa kar edebilirler o ayrı konu yoksa alan satana bakan zor kazanır :)
Benim alımlarımla da iyice sığlaştı. Piyasadan iyi mal çektim.
Şimdi alacak mal bulamıyorlar. Yükseltseler kafalarına yeme korkusu var!
Bekleyelim bakalım, öyle a da böyle yükselecek. Senin de dediğin gibi sona çimentolar kaldı. Daha sonra hep beraber inişe geçilir...