Sayfa 346/1078 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by alex123 Yazıyı Oku
    Sn T/A Geçmişler olsun, sağlık ve afiyet diliyorum, emeklerinize şükranlar.. iyi hafta sonu dileklerimle..
    Teşekkür ederim... Sağolun...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sitemizin;

- TeknikAnaliz.Site

olan domain adresi

- Teknik-Analiz.com

olarak bugünden itibaren değişecektir.

Şu anda taşınma işlemleri devam ediyor. Domain firması ile ilgili olarak küçük bir aksaklık çıktı. Düzelir düzelmez yüklemelere devam edilecektir.

Bu süre zarfında sitemize ulaşılamayacaktır. Geçici olan bu erişim aksaklığından dolayı herkesten özür dilerim...

Günleriniz hayırlı ve güzel geçsin...

Site taşınma işi hemen hemen tamamlanmış durumda. Site içerisindeki bazı referansların da taşıması gerekiyor. Daha sonra herşey standarta binecektir.

Gördüğünüz aksaklıkları lütfen bildirin ki; düzeltebileyim...

Ben gördüğümü ve bildiğimi düzenlemeye çalışıyorum ama yine de gözden kaçan olabiliyor...

Yeni adresimize imzamdan ulaşabilirsiniz. Bunun için önce hiss.net sayfanızı yenilemenizi tavsiye ederim...

Yine de AnaSayfa linkini vereyim...

http://teknik-analiz.com/index.html

4. Ellerinize/emeğinize sağlık Sn. T/A, işi bitirince artık dinlenin bence, eğer yenilik yapacaksanız bile iyileşip öyle başlayın lütfen
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize/emeğinize sağlık Sn. T/A, işi bitirince artık dinlenin bence, eğer yenilik yapacaksanız bile iyileşip öyle başlayın lütfen
    Teşekkür ederim. Be de öyle düşünüyorum ve yapıyorum...

Bugün site yüklenirken çıkıp ailecek biraz dolaştık. Biraz temiz hava ve arazileri teftiş ettik. Rahatsızlandığımdan bu yana arazilere hiç gidememiştim. Bugün kısmet oldu. Ellerimle diktiğim fidanlar kocaman ağaç olmuşlar. Bazıları kurtlanmış, bazıları çürümüş, bazılarını asalak bitkiler sarmış, bazılarınınsa budanmadığı için yan sürgünleri çalı gibi olmuş. Arılar petek bile yapmışlar...

Önceleri her hafta sonu gider çalışırdım. Sonra yavaş yavaş bu işleri yapamaz oldum. Bir de heves bırakmadılar. Birisi gelir ağacıma zarar verir. Belediye gelir yol boyundaki çamlarımı söker götütür. Komşunun tarlasını sürmek için benimkinin içinden geçer yol yaparlar falan falan. Zaten meyveleri hiç yedirmezler o da ayrı cabası!!!

Bu sene ara ara da olsa piknik amaçlı kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum. Güzel oluyor. Gerçi moralim de bozuluyor ya. Belediyeler haraç memuru gibi. Arazileri elimizden zorla alıyor veya işgal ediyorlar. Milletin yeri bina oldu bile benimkiler öylece bekliyor. Hepsinde bir pürüz çıkıyor!!!

6. İnşallah düzelir diyeceğim ama maalesef ülkemizde her aynı, sizin araziye az gittiğinizi bilen birileri kendince sahip çıkar hak iddia etmeye bile kalkarlar, belediyelerde dönen dolaplarıda insan aklı almıyor, en azından benim aklımın almadığı icraatlar bizim burada defalarca oldu, ama kimse hak hukuk tanımadığı yada sadece kendine yonttuğu için durum böyle oluyor, biz hep yurtdışında yaşayanlara gavur deriz ama gavurluğun dik alası bizim halkımızın içinde var, forumda bir üye yazmıştı, adamın yıllar önce aldığı merkezi araziye bir firma çöreklenmiş karşılığında adamın adına hesap açıp 3 kuruş yatırmışlar adam durumu mahkemeye bile veremiyordu kanunlar öyleymiş, böyle kanunların olduğu ülkede dağdaki eşkiyaya gerek yok eşkiya şehirde kol geziyor, her yaşadığımız gün ibretlik...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    İnşallah düzelir diyeceğim ama maalesef ülkemizde her aynı, sizin araziye az gittiğinizi bilen birileri kendince sahip çıkar hak iddia etmeye bile kalkarlar, belediyelerde dönen dolaplarıda insan aklı almıyor, en azından benim aklımın almadığı icraatlar bizim burada defalarca oldu, ama kimse hak hukuk tanımadığı yada sadece kendine yonttuğu için durum böyle oluyor, biz hep yurtdışında yaşayanlara gavur deriz ama gavurluğun dik alası bizim halkımızın içinde var, forumda bir üye yazmıştı, adamın yıllar önce aldığı merkezi araziye bir firma çöreklenmiş karşılığında adamın adına hesap açıp 3 kuruş yatırmışlar adam durumu mahkemeye bile veremiyordu kanunlar öyleymiş, böyle kanunların olduğu ülkede dağdaki eşkiyaya gerek yok eşkiya şehirde kol geziyor, her yaşadığımız gün ibretlik...
    Kanunlarımız yolsuzluk yapanlara çanak tutuyor. Dürüst insanın hakkını korumakta yetersiz kalıyor...

Vatandaşın yaptığı bir yere kadar eşkiyalık ama ya bu işi belediyeler yapıyorsa buna ne demeli!!!

Haberim olmadan malımı almışlar, parsellemişler, beni ortak olarak bir araziye koymuşlar. Sonra da buna şerh koymuş bina yapamıyorum. Neymiş ileride bunu istimlâk edecekmiş ama zamanı belli değilmiş.

Kimisi yeşil alan, kimisi spor alanı hiç hevesim kalmadı...

Sent from my E6853 using Android mobile app

8. İyi akşamlar sayın T/A...

Yeni sitemiz hayırlı uğurlu ve bereketli olsun...

Bende grafikler acılmıyor..

Acaba benden mi yoksa siteden mi....

Bilemedim...

Hayırlı akşamlar...

Sayfa 346/1078 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz