Cok ciktik biraz duselim bari.:) Bende almasam heralde 1.70 lere kadar gelecekti.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cok ciktik biraz duselim bari.:) Bende almasam heralde 1.70 lere kadar gelecekti.
Berkosan 1.81 den geri döndü 1.70 beklenebilir bence hep aynı hareket adam fiyatı artırmadan vur kaç yapıyor .
Ayın bitmesine 26 gün var isteyen beklesin bakalım nereye değecek ???
Dün Vakıf bugün Ak iyi aldı. Kağıt çok toplandı her an her sey olabilir. Son 3 ayda da Îş bankasî ve Yapî Kredi iyi topladî. Hacim düştü. Benden sòylemesi. 1.70 derken birden 2 üstú olabilir.
günlük 300-500 bin işlem hacmiyle neyin vur kaçı olur ki. 25.000 lira sabah alsam akşamına satsam 50.000 liralık kısmı bana ait olur. gerçi adamın gözü toksa, 10 lira olsun benim olsun diyorsa bilemem :))
burada her gün 20-30 bin liralık alım satım yapacak yirmi kişi olsak hisse hacmini ikiye katlardık galiba :)
Bana yardimci olan yok. Aliyorum aldiriyorum aliyorum. Ama merminin sonu gelince napcazz.
Berkosanin ne yapacagi belli olmaz. 3 aylik takaslara bakmanizi tavsiye ederim. İş bankası 3 milyonu gecti. Yapi kredi devamlı aliyor. Bu hafta Vakif ve Ak güzel mal aldı. Marbaş devamlı aliyor. Her an 2 nin ustu olabilir.
Hersey bağlantıyla olmaz. Bakar gòrürsün. Bekle izle.
Nekadar beklesin mesela 2 ay mı 3 ay mı? Yarın 1.75 verir :)
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aç grafiğine bak. Alana satana bak. Bugün alanlar takasta yine ilk 5 te olanlar. Süreyle olmaz beklicen. Su an trend yukarı.
Yanılmayı çok istiyorum
Kac lot var?
Ve Maliyet?
Bu kağıtta kimse kalmadı heralde benden başka. Zaten işlemdede benden baska cok az kisi var. Kendim calip oynuyom bakalim.
Beklemiyoz hareket halindeyiz. Kağıttaki hareketin 3 te biri benim zaten. Farketmiyor dussede ciksada.
Dokunmuş 1.75 :)
[QUOTE=Karizma06;3134336]Bu kağıtta kimse kalmadı heralde benden başka. Zaten işlemdede benden baska cok az kisi var. Kendim calip oynuyom bakalim.
Tam alım zamanının ve yükselişin geldiğinin habercisi olabilir ! Aynı zamanda çalı arkasında bekleyenler vardır. Tüm kötü beklentiler satın alınmıştır.
[QUOTE=Ayan;3137738]Kademeli alıyorum çalı ardından bakıyorum. Bazen az kişi olması iyidir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=İSTANBUL YAKLAŞIMI;3138672]Büyük harf kullanmak küfür algılanır. Acaba profosyonelliğini gizlemek için kasten mi kullandın. Sen kağıdın yapıcısısı olmalı sın al senin olsun yha verir geçeriz 5000 lotumuzu amma tasa ettin kah kah[emoji1]
Meyyy ve sen yaklaşım 2018 ekim de üye olup bugünkü gibi nokta atışı 1.75 e değeceğini bile biliyorsunuz pes valla. Bdayi ya bile bulaştiginiza göre, şirketin adamısiniz şirket 15 e götürmüş kucağa vermiş. Valla haklısınız allttan yerine koymadan götürmezler. Sizin şu ekim ayından bu yanaki yazılar da buna paralel şeyler anlatıyor zaten.. gideceği zaman özelden mesaj bari atın be yha [emoji3][emoji3] kah kah
hisse sahibi sıradan çabuk çözümlenen hareketleri belli biri :) herkes kazansın istiyorum ama umut verenler hadi çıktı şimdi uçtu diyenler yüzünden...
Abi 4 ay önce üye olup 2 niz de ne güzel yazıyorsunuz Bdayı ya bile ayar vermişsiniz yha valla bu özgüven yha cehaletinizden ya da gerçekten profosyonel şirketin adamlarısınız
Kağıt çok pasif kaldı. Her an her şey olabilir. Birakin soyle boyle demeyi. Biz ciddi olarak aldik aliyoruz. Bu tur kagitlar hareketlendigi zaman pesinden bakakalirsin. Berkosani cook ekmegini yedim sukur. Yiyecemde.
[QUOTE=zafkanka;3138688]Büyük harf öylesine yazılmış.küfür ile ne işim olsun kardeş.profesyonel olmaya çalışıyoruz .hisseyi birkaç ay izleyince ne durumda olduğu anlaşılıyor .hep aynı işlemler dönüyor .şirketden haber de gelmeyince çalıda bekleyenler alıp alıp satıyor .kısa sürede uçacak kaçacak diyenlere umut taciri diyorum o kadar .kağıdın yapıcısı olsam şirketin şube açılış haberlerinde çoktan 2–3arasına atardım kağıdı .bu şirkette yapıcı falan yok kardeş.
[QUOTE=İSTANBUL YAKLAŞIMI;3139815]Atiyon ne iş ilişkisi. Berkosan simdiye kadar kac iliskisi ginderdi. Kagidi tanimadigin bilmedigin basil belli. Bilmiyosun atma bari.
[QUOTE=Karizma06;3140039]Yav aynı gemideyiz herkes fikir söylüyor neden atsın adam çekince söylemiş bende çekiniyorum inş tersi çıkar bir heyecan lazım bir grup lazım ama şuan görünürde bişey yok süpriz yoksa 170 1.80 arasında devam edicez
[QUOTE=Karizma06;3140039]Tabiki atıyor onların misyonu yatırımcılarin dikkatini dağıtıp kağıdı aldırmamak [emoji1] [emoji1] çok ilginç geldi bana.. - 20 fk ile 1.46 pd dd olmuş sekur bile zararın kralı da onda 2.700.000 tl % 4 prim yapmış bunu sabit tutacaklar + 20 fk ile pd dd 1 lerde zarar yok kar var üstelik 250.000 tl
Hic sikinti yok. Yapi kredi deli gibi hergun topluyor
Korkmayin korkunu ecele faydasi yok. Sabresin cok guzel para kazanin
Umarım senin söylediğin çıkar
[QUOTE=meyyyyy;3140190]İyi ya 1.70- 1,80 güzel trade firsatı. %6-7 demek. Sende trade et o zaman.Biliyon madem yap. 1.78 simdi sat 1.70 gelince al.
[QUOTE=Karizma06;3140844]Aynen versenize 1.76 ya 70 e gelince alirsiniz haydi ama
Uçacak kaçıcak böyle kağıtlar birden uçar arkasından bakarsın :) bir önceki haftada olduğu gibi uçtu ve baktık :)
[QUOTE=zafkanka;3141909]Ben 1.78 verdim. 1.76 aldim. Sen kendine bak. Bana öğretme. Dün ilk siradaydim işlem hacminde bugün 2. Siradayim. Bende yeterince mal var. Bu kadar ayiyon cok merak ediyom kac lotun oldugunu.