Sayfa 349/882 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Meyyy ve sen yaklaşım 2018 ekim de üye olup bugünkü gibi nokta atışı 1.75 e değeceğini bile biliyorsunuz pes valla. Bdayi ya bile bulaştiginiza göre, şirketin adamısiniz şirket 15 e götürmüş kucağa vermiş. Valla haklısınız allttan yerine koymadan götürmezler. Sizin şu ekim ayından bu yanaki yazılar da buna paralel şeyler anlatıyor zaten.. gideceği zaman özelden mesaj bari atın be yha [emoji3][emoji3] kah kah

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Meyyy ve sen yaklaşım 2018 ekim de üye olup bugünkü gibi nokta atışı 1.75 e değeceğini bile biliyorsunuz pes valla. Bdayi ya bile bulaştiginiza göre, şirketin adamısiniz şirket 15 e götürmüş kucağa vermiş. Valla haklısınız allttan yerine koymadan götürmezler. Sizin şu ekim ayından bu yanaki yazılar da buna paralel şeyler anlatıyor zaten.. gideceği zaman özelden mesaj bari atın be yha [emoji3][emoji3] kah kah

hisse sahibi sıradan çabuk çözümlenen hareketleri belli biri herkes kazansın istiyorum ama umut verenler hadi çıktı şimdi uçtu diyenler yüzünden...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by meyyyyy Yazıyı Oku
    hisse sahibi sıradan çabuk çözümlenen hareketleri belli biri herkes kazansın istiyorum ama umut verenler hadi çıktı şimdi uçtu diyenler yüzünden...

Abi 4 ay önce üye olup 2 niz de ne güzel yazıyorsunuz Bdayı ya bile ayar vermişsiniz yha valla bu özgüven yha cehaletinizden ya da gerçekten profosyonel şirketin adamlarısınız

4. Kağıt çok pasif kaldı. Her an her şey olabilir. Birakin soyle boyle demeyi. Biz ciddi olarak aldik aliyoruz. Bu tur kagitlar hareketlendigi zaman pesinden bakakalirsin. Berkosani cook ekmegini yedim sukur. Yiyecemde.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [QUOTE=zafkanka;3138688]
     Alıntı Originally Posted by İSTANBUL YAKLAŞIMI Yazıyı Oku
    Büyük harf kullanmak küfür algılanır. Acaba profosyonelliğini gizlemek için kasten mi kullandın. Sen kağıdın yapıcısısı olmalı sın al senin olsun yha verir geçeriz 5000 lotumuzu amma tasa ettin kah kah[emoji1]

Büyük harf öylesine yazılmış.küfür ile ne işim olsun kardeş.profesyonel olmaya çalışıyoruz .hisseyi birkaç ay izleyince ne durumda olduğu anlaşılıyor .hep aynı işlemler dönüyor .şirketden haber de gelmeyince çalıda bekleyenler alıp alıp satıyor .kısa sürede uçacak kaçacak diyenlere umut taciri diyorum o kadar .kağıdın yapıcısı olsam şirketin şube açılış haberlerinde çoktan 2–3arasına atardım kağıdı .bu şirkette yapıcı falan yok kardeş.

6. [QUOTE=İSTANBUL YAKLAŞIMI;3139246]
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku

Büyük harf öylesine yazılmış.küfür ile ne işim olsun kardeş.profesyonel olmaya çalışıyoruz .hisseyi birkaç ay izleyince ne durumda olduğu anlaşılıyor .hep aynı işlemler dönüyor .şirketden haber de gelmeyince çalıda bekleyenler alıp alıp satıyor .kısa sürede uçacak kaçacak diyenlere umut taciri diyorum o kadar .kağıdın yapıcısı olsam şirketin şube açılış haberlerinde çoktan 2–3arasına atardım kağıdı .bu şirkette yapıcı falan yok kardeş.
    Bu arada bilanço bekleyenler için de ...kendi tahminime göre şirket hiç iş ilişkisi haberi göndermediğine göre zarar gelme ihtimali vardır diye düşünüyorum .ytd.

7. [QUOTE=İSTANBUL YAKLAŞIMI;3139815]

Bu arada bilanço bekleyenler için de ...kendi tahminime göre şirket hiç iş ilişkisi haberi göndermediğine göre zarar gelme ihtimali vardır diye düşünüyorum .ytd.
    Atiyon ne iş ilişkisi. Berkosan simdiye kadar kac iliskisi ginderdi. Kagidi tanimadigin bilmedigin basil belli. Bilmiyosun atma bari.

8. [QUOTE=Karizma06;3140039]
    Atiyon ne iş ilişkisi. Berkosan simdiye kadar kac iliskisi ginderdi. Kagidi tanimadigin bilmedigin basil belli. Bilmiyosun atma bari.

Yav aynı gemideyiz herkes fikir söylüyor neden atsın adam çekince söylemiş bende çekiniyorum inş tersi çıkar bir heyecan lazım bir grup lazım ama şuan görünürde bişey yok süpriz yoksa 170 1.80 arasında devam edicez

Sayfa 349/882 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •