Küfür günah
Küfür forumda yasak sürekli başka sebeplerle ceza alıyorum
küfür benim karakterime ters....
Printable View
Küfür günah
Küfür forumda yasak sürekli başka sebeplerle ceza alıyorum
küfür benim karakterime ters....
bu gevşeme piyasayla alakalı hissemizle ilgili değil diye düşünüyorum , bu arada teknik işliyor.... ytd
Her yüz hissene karşın ilave olarak 26 hisse daha alacaksın. 1000 hissen olduğunu varsayalım şu andaki 2,39 fiyattan toplam 2.390 tl porföyün olur. Bedelsiz verildiğinde toplam 1260 hissen olur hisse fiyatı 1,39 düşer toplam paran 2.390 tl yani değişen birşey yok.
ANCAK hisse fiyatı 1,30 lu rakamlara düştüğünde hisse daha çok derinlik kazanacak görece olarak çok daha ucuz görünecek. Dolayısıyla bedelsizden sonra hacmin ve talebin artmasını bekliyorum. Burdayım ve ümidimi halen koruyorum
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
hisse senetlerinde bedelsiz vermek marifet değildir , marifet yüksek oranda bedelsiz verebilecek özsermayeye sahip olmaktır , öz sermayeyi büyütmektir.sıkı sık bedelsşz veren hisselere bakın hiç bir halt olmamışlardır , kartn. ege en konya bakın ne olmuşlardır. dolayısıyla bu beni hiç sevindirmemiş , hatta hisseden soğutmuştur... ytd