Sayfa 699/948 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sn.kitapcı0 inşallah arkadasinizin radarına girecek seviyelere geliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.kitapcı0 inşallah arkadasinizin radarına girecek seviyelere geliriz.
    durdoyu sorduğumda 6.41' i hedefler diyerek nokta atışı yaptı , bekleyip göreceğiz.... YTD

3. Inşallah hocam bedelsiz konusunda ise beklentim oldugu icin degilde bilgi öğrenmek için sormuştum
    Tşk.

4.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Inşallah hocam bedelsiz konusunda ise beklentim oldugu icin degilde bilgi öğrenmek için sormuştum
    Tşk.
    miktar çok küşük hesaplamaya bile değmez .... ytd

5. Abi hisse hareketlendiğinde keyfin yerinde yazıp çiziyorsun , asıl şimdi bir şeyler söylemen lazım
    Söylenecek her şeyi söyledik, vasatın biraz üstü bir futbolcunun 4 yıllık sözleşme bedeline (20mn USD) koca fabrika
    130.000metre karede kurulu, yanılmıyorsam 1300 kişiye iş aş veriyor
    Delta teb son bir ayda topluyorlar, iş yatırımda öyle , son bir ayda ilk beşteki mal ilk defa 10mn. lotun üzerine çıktı
    Bilmem burada yazmışmıydım , başka yerlerde yazdım Besim TİBUK benim eski patronum olur ve şöyle der
    '' spekülatörler dünyanın en akıllı insanlarıdır , insanlar onlara boşuna kızarlar , adamlar elmayı yazın 25/ 30 krş a alırlar,koyarlar soğuk hava deposuna , kışında 5 liraya satarlar , niye kızıyorsunuz sizin elinizi tutanmı var sen de yap '''
    bir sıkıntımız var patronlar pek prıofesyonel izlenimi vermiyorlar alaylılar gibi...
    Ben elmaları soğuk hava deposuna koydum bekliyorum mevsiminde satacağım... YTD

bir hafta bualarda dayanırsak güzel şeyler olacak gibi

6. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

7. https://i.hizliresim.com/QV5rvA.png
    Dünde 49 dahil çizen marbaş idi..

8. yapma spek buradan verip nereden koyacağın o malı ytd

Sayfa 699/948 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz