ekmek gördünmü ye dayak gördünmü kaç.. pu gördünmü ye nu gördünmü kaç.. hedef 2067 amaç vurkaç..
Printable View
Biraz yükseldi.icimde zerre sevinç yok.cok yordu beni . İste düş ister çık. Artık ekrana bakmıyorum bile. Ne halt edersen et
Yemin billah maliyetim TL bazında 1 TL'nin üzerinde. Alalı 1.5 sene olmuş. Oda 1.34 den almaya başladım 0.65 den bile aldım o şekilde maliyet.sinirlerim bozulmasın diye yazı bile okumuyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Bir halt bilsem böyle olmazdı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Koskoca şirket hisseleri bile değer kaybedebiliyor. Benim kızdığım hisse 1.15 lerdeyken tahmini bir cuma günü geri alım açıklayıp bunu yapmayan şirkete. Birlikte büyümek birlikte kazanmak böyle mi. Yoksa hisse bu düşer çıkar. Ama her şeyin bir raconu olmalı. Neyse gereksiz yazilarimla burayi meşgul etmeyeyim. Yatırım tavsiyesi değildir. Kader neyse o
Sakin ol dostum. Biz de 1 lere yakınız bir seneyi gecti..... Eninde sonunda o düşündüğümüz hedeflere gidecek..... Ama böyle 5-10 kuruş cikinca şu pazarlamacı tayfadan nefret ediyorum bende...... ve bu hareketler hic heyacanlandirmiyor..... Onlardan bir kurtulursak sabreden asıl ky istedigini alır gibi....... Yatırım tavsiyesi değildir...... Aklınızla iş yapın......
hiakkaya ve diğer bir arkadaş vardo o gelir buraya yazarsa o zaman satma vakti gelmiş demektir.şahsi fikrimdir ytdeğildir.
Yazdıklarınızdan 2 ayri otel icin yorum yaptığınız anlaşılmadığından cevap yazmistim:) Sorun yok. İnşallah bekledigimize deger. Ama satis icin yetki verilen deger 200 milyon euro. Sn. Delicocuk un Toyota arabasina ucuk fiyat cekmesi gibi:) Bol ve hayirli kazançlarYatırım tavsiyesi değildir