Hayırlı olsun 2067 ye kadar uzatılmış bize yararı olacakmı acaba tabiki olmayacak 1 kayrilyonluk otel yaptı yaramadı bu çıtır habermi yapacak))
Hayırlı olsun 2067 ye kadar uzatılmış bize yararı olacakmı acaba tabiki olmayacak 1 kayrilyonluk otel yaptı yaramadı bu çıtır habermi yapacak))
hedef 2067..
![]()
Peki ustad. ...hedef yılı tamam.
Fiyat ne olur 2067 senesinde sizce.ona göre bekliyelim. [emoji23]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük yatırımcıyı kandırdığınızi bu kadar belli etmeyin puştlar...... Güya oteli satacaklarmış.... Adamlar öyle bir haber yapıp ky yi kandırdıklarini bile unutmuşlar... 2 ayda bir haber vereceklerdi.... Yatacak yeriniz yok.... Bizim paralarla odediniz kirayı 2067 ye kadar.... Bu dünyada yaşayın bakalım............ YTD....
Bana göre 2 otelide satacaklar antalyadaki otelde sıfırlanmış oldu satışa hazır y.t.d
Kardeşim dikkatli okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kemer ile ilgili haberi veriyorlar ama zigana ile neredeyse 15 gün geçmiş haberi vermiyorlar diyorum. Yani pek takmıyorlar orayı, öyle bir amaçları yok, milleti kandırmak için mi yapılmış diyorum.... Do you understand me?? Tamam yorumu anladık ama biraz ne demek istediğimizi anlayıp cevap yazalım 😉
Yer İmleri