Sayfa 702/945 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Hayırlı olsun 2067 ye kadar uzatılmış bize yararı olacakmı acaba tabiki olmayacak 1 kayrilyonluk otel yaptı yaramadı bu çıtır habermi yapacak))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
    hedef 2067..

3.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    hedef 2067..
    Peki ustad. ...hedef yılı tamam.
    Fiyat ne olur 2067 senesinde sizce.ona göre bekliyelim. [emoji23]

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Küçük yatırımcıyı kandırdığınızi bu kadar belli etmeyin puştlar...... Güya oteli satacaklarmış.... Adamlar öyle bir haber yapıp ky yi kandırdıklarini bile unutmuşlar... 2 ayda bir haber vereceklerdi.... Yatacak yeriniz yok.... Bizim paralarla odediniz kirayı 2067 ye kadar.... Bu dünyada yaşayın bakalım............ YTD....

5. Satmaya calistiklari yer Alacati. Haber gonderdikleri yer Kemer'de. Tamam patronu Allah'a havale ettik ama biraz arastirip oyle kizalim
     Alıntı Originally Posted by Kyborsazade Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcıyı kandırdığınızi bu kadar belli etmeyin puştlar...... Güya oteli satacaklarmış.... Adamlar öyle bir haber yapıp ky yi kandırdıklarini bile unutmuşlar... 2 ayda bir haber vereceklerdi.... Yatacak yeriniz yok.... Bizim paralarla odediniz kirayı 2067 ye kadar.... Bu dünyada yaşayın bakalım............ YTD....
    Yatırım tavsiyesi değildir

6. Bana göre 2 otelide satacaklar antalyadaki otelde sıfırlanmış oldu satışa hazır y.t.d

7.  Alıntı Originally Posted by funnym Yazıyı Oku
    Satmaya calistiklari yer Alacati. Haber gonderdikleri yer Kemer'de. Tamam patronu Allah'a havale ettik ama biraz arastirip oyle kizalim

Yatırım tavsiyesi değildir
    Kardeşim dikkatli okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kemer ile ilgili haberi veriyorlar ama zigana ile neredeyse 15 gün geçmiş haberi vermiyorlar diyorum. Yani pek takmıyorlar orayı, öyle bir amaçları yok, milleti kandırmak için mi yapılmış diyorum.... Do you understand me?? Tamam yorumu anladık ama biraz ne demek istediğimizi anlayıp cevap yazalım 😉

8.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Bana göre 2 otelide satacaklar antalyadaki otelde sıfırlanmış oldu satışa hazır y.t.d
    bencede satacaklar ama nezaman 20 yıl içinde satarlar

kap haberi düşer düşmezde yazmıştım. aralarda da yazdım. alacatı bahsettikleri fiyata satılamaz yeni bi vurgun peşindeyseler x firma ile görüşüyoruz vs derseler işler değişir. ama o rakama alacak enayi bulamazlar

Sayfa 702/945 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •