Ben de dun bilibili yumurtasi aldim tanesi 57krs ooof mis...
Yalnis hocam su borsaya borso demeyi birak canimi sikiyorsun bak :)
Syg,
Printable View
Eskiden iş Bankası hesabim vardi çok az bir miktar. vade yenileme de ayni gun, para eklersem 1 gun sonra başlıyordu .
Yüzde 10 demek kredi faizlerinin 4 puana yakın düşüşü demek mevduata yansıması da aynı olursa üstüne stopaj indiriminin devamı gelmeyip 25 ekim ppk da faiz de artmazsa bizim kasko yeterli kalır mı kalmaz mı işte bütün mesele bu !!!
halkmardaki yumurtalarda bi sahtekarlık var 53-62 gram yazıyor dıstan bakınca buyuk gorunuyor eve getirip acıyorsun civciv yumurtası cıkıyor 40-45 gram anca gelir :oleyo: eskiden ciftlikten alırdım buyuk buyuk secerdim kendim ciftligi kapattılar ...normalde tavuga talep dustugu icin yumurtanın da ucuzlaması gerekiyor ama yok gelmiyor geri ..ucuz yumurta bulamıyorum ama bak tavuk but un kg ramını 7.5 tl den alıyorum bildigim bir mezbadan ama marketlerde en az kg ramı 12-15 arası :) .. .. bursa olur mu ? :)
Bugün vade dönüşü çok olan vardı. ancak paylaşım az oldu. sanırım herkes banka banka dolaşmakla meşgul. son olarak anadolu 27 üzeri bir oran yok bende