Originally Posted by
kazanmaliyim
bu forumda defaatle açıklamama rağmen yine aynı minvalde sorular sorulmuş.
burada paylaştıklarım aktüaliteden ibaret. haber,bilgi,belge hernevi paylaşımımı, kaynağından okuyarak kendi bağlamı içerisinde değerlendirmeniz gerekiyor. paylaştıklarımı, benim işlem yapma kriterlerime yahut görüşlerime göre değerlendirmeye çalışmanız sizin hatanız olacaktır.
Ben bir görüş ortaya koydum diye ortada gerçek ve kaynaklarıyla doğrulanmış bir haberi görmezden mi gelmeliyim anlamadım ne demek istediğinizi?
aslolan fiyattır.
evet fiyat herşeydir. içinde haberleride barındırır.
ne demek istiyorsunuz? aslolan fiyatsa bu haber bizi ilgilendirmez tarzı bir tavır mı göstermeliyim?
nedense içerik asla konuşulmuyor, içerikten alakasız tartışmalar, kısacası lafügüzaf. Çok ilginç. Velevki bahsettiğin gibi çelişkili bir yanım var, bu paylaştığım haberin doğruluğunu değiştirir mi ?
Rica ediyorum sırf beni eleştirmek adına ve soru sormak için soru sormayınız.
[B]kaynağında okunup değerlendirilebilecek bir haber üzerinden, bu kezde benim işlem yapma kriterlerimi tartışmaya açtık. hayırlı olsun[/
Niçin saldırgan bir tavırda cevap verdiğinizi pek anlayamadım. Herkese aynı şekilde cevap vermeniz de manidar. OLdukça sade ve basit bir şekilde durumun çelişkili olup olmadığını sormuştum. Bunun başkasına olmadığı gibi size de bir faydası yok. Fiyat ile işlem yapan içerikle ilgilenmez. Fiyat mevcut bildiğimiz bilmediğimiz her şeyi içeriyorsa (ki bu konuda hemfikir olduğumu da belirtmiştim) fiyat takip eden bir kişinin tek önceliği fiyat olur ve haberdir, temeldir, odur budur ile ilgilenmez. Kaynağınızın doğruluğunu yanlışlığını, başkalarına faydalı olup olmayacağını tartışmadım ben. Basit bir soru idi ve içinde de saldırganlık barındırmıyordu. Daha fazla polemiğe de kendi adıma lüzum görmüyorum. Hayırlı kazançlar.