Sayfa 706/718 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. [QUOTE=deva-i dert;7017984]
     Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    bu forumda defaatle açıklamama rağmen yine aynı minvalde sorular sorulmuş.

burada paylaştıklarım aktüaliteden ibaret. haber,bilgi,belge hernevi paylaşımımı, kaynağından okuyarak kendi bağlamı içerisinde değerlendirmeniz gerekiyor. paylaştıklarımı, benim işlem yapma kriterlerime yahut görüşlerime göre değerlendirmeye çalışmanız sizin hatanız olacaktır.

Ben bir görüş ortaya koydum diye ortada gerçek ve kaynaklarıyla doğrulanmış bir haberi görmezden mi gelmeliyim anlamadım ne demek istediğinizi?

aslolan fiyattır.

evet fiyat herşeydir. içinde haberleride barındırır.

ne demek istiyorsunuz? aslolan fiyatsa bu haber bizi ilgilendirmez tarzı bir tavır mı göstermeliyim?

nedense içerik asla konuşulmuyor, içerikten alakasız tartışmalar, kısacası lafügüzaf. Çok ilginç. Velevki bahsettiğin gibi çelişkili bir yanım var, bu paylaştığım haberin doğruluğunu değiştirir mi ?
    Rica ediyorum sırf beni eleştirmek adına ve soru sormak için soru sormayınız.

[B]kaynağında okunup değerlendirilebilecek bir haber üzerinden, bu kezde benim işlem yapma kriterlerimi tartışmaya açtık. hayırlı olsun[/

Niçin saldırgan bir tavırda cevap verdiğinizi pek anlayamadım. Herkese aynı şekilde cevap vermeniz de manidar. OLdukça sade ve basit bir şekilde durumun çelişkili olup olmadığını sormuştum. Bunun başkasına olmadığı gibi size de bir faydası yok. Fiyat ile işlem yapan içerikle ilgilenmez. Fiyat mevcut bildiğimiz bilmediğimiz her şeyi içeriyorsa (ki bu konuda hemfikir olduğumu da belirtmiştim) fiyat takip eden bir kişinin tek önceliği fiyat olur ve haberdir, temeldir, odur budur ile ilgilenmez. Kaynağınızın doğruluğunu yanlışlığını, başkalarına faydalı olup olmayacağını tartışmadım ben. Basit bir soru idi ve içinde de saldırganlık barındırmıyordu. Daha fazla polemiğe de kendi adıma lüzum görmüyorum. Hayırlı kazançlar.
    Neyi önceliklendireceğim konusunda fikrinize ihtiyaç duymuyorum, aklınızı kendinize saklayın. Şahsi sorularınızı özel mesaj ile sormuyor burada benim kişiliğime yönelik eleştirilerde bulunuyorsanız, en basit tabiriyle müfterisiniz. Hakareti soru sorar gibi yapınca soru sormuş olmuyorsunuz. Bundan sonra kişilik özelliklerimle ilgili merakınızı forumda değil, özel mesaj yoluyla gidermeyi deneyiniz.

Hisse senediyle alakalı bilgi paylaşımı yada tartışma yapmayanların kişisel sorunlarına maruz kalmak istemiyorum ve onlarla muhattap olmak istemiyorum. Sanırım size şimdilik bu kadar yeterli.

2. Sadece bu başlık değil tüm forum aslında insana faydadan çok zarar veren, kafa karıştırabilen, gürültüden ve toksik bir yapıdan farklı değil. Forumda harcanan zaman da faydasız. İnsanlar haberlerin, forumların, onun bunun yazdıklarının gürültüsünden ne kadar uzak durabilirse o kadar net ve kendine faydalı kararlar verebilir.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

3. Beyfendi haber paylaştım. Yorum katmadım. Bu mu problem? Benimle neden münakaşa içindesiniz?

Haber paylaşımı rahatsız mı ediyor sizi? Neyi uygun görürseniz onu yapalım. Buyrun.

4. [QUOTE=kazanmaliyim;7017989]
     Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku

Neyi önceliklendireceğim konusunda fikrinize ihtiyaç duymuyorum, aklınızı kendinize saklayın. Şahsi sorularınızı özel mesaj ile sormuyor burada benim kişiliğime yönelik eleştirilerde bulunuyorsanız, en basit tabiriyle müfterisiniz. Hakareti soru sorar gibi yapınca soru sormuş olmuyorsunuz. Bundan sonra kişilik özelliklerimle ilgili merakınızı forumda değil, özel mesaj yoluyla gidermeyi deneyiniz.

Hisse senediyle alakalı bilgi paylaşımı yada tartışma yapmayanların kişisel sorunlarına maruz kalmak istemiyorum ve onlarla muhattap olmak istemiyorum. Sanırım size şimdilik bu kadar yeterli.
    Cevap veremeyecek kadar yazım kabiliyetim yok sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece polemiğe girmeyi lüzumsuz görüyorum. Bunun şahsınızla ya da saldırgan görünen tavrınızla da ilgisi yok. Sonuçta ben de dahil herkes cürmü kadar yer yakar. Kimseye akıl filan verdiğim de yok. Çok yazı yazarak haklı çıkmak gibi basit bir yola da girmem. Kastetmediğim şeyleri ima etmenize de lüzum yok. Sizin yatırım tarzınız da zerre kadar kimsenin umrunda değildir, aynen benim yatırım tarzımın zerre kadar kimsenin umrunda olmadığı gibi. Boşa debelenip değerli zamanımızı burada anlamsız boş polemiklere harcamayalım. Size de diğer forumdaşlara da hayırlı kazançlar diliyorum.
    Clausewitz

5.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Cevap veremeyecek kadar yazım kabiliyetim yok sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece polemiğe girmeyi lüzumsuz görüyorum. Bunun şahsınızla ya da saldırgan görünen tavrınızla da ilgisi yok. Sonuçta ben de dahil herkes cürmü kadar yer yakar. Kimseye akıl filan verdiğim de yok. Çok yazı yazarak haklı çıkmak gibi basit bir yola da girmem. Kastetmediğim şeyleri ima etmenize de lüzum yok. Sizin yatırım tarzınız da zerre kadar kimsenin umrunda değildir, aynen benim yatırım tarzımın zerre kadar kimsenin umrunda olmadığı gibi. Boşa debelenip değerli zamanımızı burada anlamsız boş polemiklere harcamayalım. Size de diğer forumdaşlara da hayırlı kazançlar diliyorum.
    kabiliyetlerinizle ilgilenmiyor ve merak etmiyorum. tüm dünyaya da sektörü doğrudan yada dolaylı olarak ilgilendirebilecek bir habere rastladım. bunuda forumda istifade edilmesi amacıyla paylaştım. siz bu tarz işleri gereksiz görüyorsunuz diye bildiğimi yapmaktan geri duracak değilim. daha fazla zamanımı çalmazsanız memnuniyet duyarım.
    10. köyden yazıyorum.

6. [QUOTE=kazanmaliyim;7017998]
     Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku

kabiliyetlerinizle ilgilenmiyor ve merak etmiyorum. tüm dünyaya da sektörü doğrudan yada dolaylı olarak ilgilendirebilecek bir habere rastladım. bunuda forumda istifade edilmesi amacıyla paylaştım. siz bu tarz işleri gereksiz görüyorsunuz diye bildiğimi yapmaktan geri duracak değilim. daha fazla zamanımı çalmazsanız memnuniyet duyarım.
    Okumadan mı yazıyorsunuz? Dilediğinizi paylaşın. Yazdıklarınızın ya da paylaşımlarınızın beni rahatsız ettiğine dair bir cümlem var mı? Kimin ne yazdığı beni ilgilendirmiyor. Ne sizi tanırım ne de başkalarını. Ne de siz beni tanırsınız. Sonuçta burada yazılanlarla dünyayı filan da kurtarmıyoruz. Yazılanlara fazla anlam izafe etmeye de gerek yok. Kabiliyetlerimle ilgilenin ya da merak edin filan da demedim. Sorumla hata yaptığımı ve boş polemiğe girmek istemediğimi yazdım. Sündürülecek bir şey yok yani.. Bu kadar basit. Size hayatınızda başarılar dilerim.
    Clausewitz

7.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Okumadan mı yazıyorsunuz? Dilediğinizi paylaşın. Yazdıklarınızın ya da paylaşımlarınızın beni rahatsız ettiğine dair bir cümlem var mı? Kimin ne yazdığı beni ilgilendirmiyor. Ne sizi tanırım ne de başkalarını. Ne de siz beni tanırsınız. Sonuçta burada yazılanlarla dünyayı filan da kurtarmıyoruz. Yazılanlara fazla anlam izafe etmeye de gerek yok. Kabiliyetlerimle ilgilenin ya da merak edin filan da demedim. Sorumla hata yaptığımı ve boş polemiğe girmek istemediğimi yazdım. Sündürülecek bir şey yok yani.. Bu kadar basit. Size hayatınızda başarılar dilerim.
    evet okumuyorum yazdıklarınızı. iyi günlerr
    10. köyden yazıyorum.

Bir terbiyesizin yaptığı işlere bakın yaa. Yine her zamanki gibi başlığın içine etmiş.

Mağdur oluyorum, bu nedenle forum yönetimine şikayet edeyim bari 😁.

Sayfa 706/718 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •