satıcı yok fx de brokerlarda stop patlatıyor fırsat bu fırsat japonya açılsın oturur piyasa.
Printable View
satıcı yok fx de brokerlarda stop patlatıyor fırsat bu fırsat japonya açılsın oturur piyasa.
Yarin sabah bu momentum durmazsa 2001 krizi gibi ki ben o gun bir araci kurumda dealerdim sac kiran olmustum oyle bir seans gorebiliriz.tek zugurt tesellim su an bu dolar hareketinin hacimsiz olmasi
Oha....o ne böyle...
Sabah USDTRY 3,75 üzerinde kalır ise dolar bazında 200 günlük destek civarı olan 34,000 seviyelerine geliyor.
O takdirde adam başka manevralar çekebilir.
Merak etmeyin Türk devleti kendini gösterecek, önce bir yaralanacağız sonra bir yiğit çıka gelecek... Kurtarıcı olarak... Türkiye cumhuriyeti devletinden bahsetmiyorum, 2000 yildir varolan Türk devleti, zamanı geldiğinde varolan devleti yıkıp yeniden bir devlet kuran...
Sat'a düşecek bende yarına
15 Temmuz da dolar bu hareketi yapmış mıydı?
yuhhhh..3,72 ye düştü..manyak bunlar..
10 tl birden düştü hacimsiz piyasa nasılda cirit atıyorlar.
https://i.hizliresim.com/GyRE6v.png
zirveyi tekrar test etti hepsi bu.
bugün dolar tlden ihya olanlar olacak.
yattım yatağa... heyecandan uykum gelmiyor... sürekli hesap yapıyorum... sabah inşallah dolar 3.67 lerde olurda pozisyonu arttırırım oradan da 3.76 lardan satar tekrar aşağıdan alırım diyordum... bilgisayarı açtım bir kontrol ettim dolar 3.81 leri görmüş... bunlar niyeti bozmuş belli...
neyse beyler sabah ola hayrola gerçi pekte hayır olacağı yok ama ne yapalım umut etmek fıtratımızda var öyle yaratılmışız. iyi geceler herkese
Çalkalıyor herif USDTRY yi. İki tarafdan da kazanıyor.
3.75 ten shortlar anlar umarım stop koyup patlamamıştır. Samimiyim. Tartışmakta istemem kaybetmesini kimsenin..
Yıllardır anlatmaya çalıştığım olay, bu adamlar mal mı cari açığı kronikleşmiş bir ülkeye anaparasını dahi alabilme ihtimali olmadan sürekli para pompalasın? Adamların derdi para kazanmak olmadı hiçbir zaman...
Düzce 3. 81, Kerkük 3.83, Musul3. 84....
Dünya'da gelişmeyi sağlayan iki ana şey var ölçek ekonomisi ve rekabet.
Ölçek ekonomisi birleşmeyi, rekabet ayrışmayı gerektiriyor, ister istemez sürekli çatışmalar oluyor.
Yarın piyasalar açılır mı?
Ekonomisi sıcak paraya bağımlı, cari açık bütçe açığı veren, ürettiğinden çok tüketen, yöneticilerin ülkeyi iki kutba bölüp bir yarısını düşman ilan ettiği, ülkenin kurtarıcısı Atatürk'ün heykellerinin yakılıp, annesine küfür edildiği ve bunu yapanların ciddi bir yaptırıma uğramadığı, yapılan hataları eleştiren muhaliflerin fetöcü diye hapse atıldığı ama kripto fetöcülerin ortada dolaştığı, rüşvetin ayyuka çıktığı, milletin a.ına koyan puştların sürekli ihale alarak servetlerine servet kattığı, ......
Daha yazacak o kadar çok şey var ki, ....
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimsiz filan değil dolar
rsi ve mom zirve yapmış, hoş bi durum değil günlüklerde
şu da var; 3.90 ı geçeceğini zannetmiyorum.
Bir endeks iğne bar ile bir yeri görüyorsa bir iki gün içinde o gördüğü yerin bir iki kuruş üstünü veya altını da görüyor.. Ama sığ piyasa da kontrol etmedim..
Önce ithal tüketimi sifirlayalim. Enerji hariç ithal kullanmazsak ölmeyiz dimi?
O kadar olmaz diye düşünüyorum, korkutma amaçlı gibi gözüküyor.
Sürekli haberlerde gazetecilerin bildiği ama kamuoyunda bilinmeyen diye ifadeler geçiyor. Ğara babaları biliyordur bilinmesi gerekenleri.
X030 USD bazlı 200 günlük ortalama önemli bence.
Kargaşa zamanları DOHOL hareketli oluyor, her şeyi de satacak değiller adam Trump ile ortak.
Cocacola'nın da fabrikası açılmıştı.
Arayı tekrar bulalım diyenler çıkar.
Rusya ile ilişkilerde Cavit Çağlar aracı olmuş, TV de program vardı.
Bakanın çerez parası söylemi yakışmadı.
Ayrıntılar detaylarda gizlidir.
Yerli jip yapacağız dendi orada kaldı.
Yerli Jip'e binsinler bir ara Mısır'dan alacaklarımıza karşılık oradan montaj Jeep'ler geldi diye haber vardı, garajlarda yıpranmasın diye duruyor belki.
http://www.gazetevatan.com/tsk-ya-mi...-29320-gundem/
Bedelli askerlik paralarının bir kısmının nereye gittiğini Sayıştay raporu belgelemiş. Makam aracı alınmış. Şaşırmadım.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LONG OLAN var mıydı?
Long olanın allah yardımcısı olsun yarın zor bir gün bekliyor onları hele hele ful girdilerse borsa hayatı biter