Sayfa 346/1006 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Yastık altı altınlara hücummmm altın tahvili dümeni ile.
    Neymiş efendim? Bankalarda altınlarını getirenlerin ziynet eşyası hassas tartı ile tartıldıktan sonra gerekirse
    bankanın kasasında saklanacak ve karşılığı tahvil verilecekmiş
    Dümene bak! Bu ülke bu duruma düşmüş trol tayfası halen aymazlık yüzsüzlük peşinde.

Olur, donumuzu da verelim üstüne bir de destek atalım birilerine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Yaw benim derdim abd degil. Uzun süredir ingiltereden hiç ses çıkmıyor. Hiçbirşeye müdahil olmuyor. Hiçbir yerde adı geçmiyor...

Bence dünyayı yönetenler tarafından abd ye verilen görev ingiltereye geri devredilebilir. 2. Dünya savasindan sonra malum konumlar degismisti...

Bu başlığı şu anda 177 kişi okumaktadır. (56 üye ve 121 ziyaretçi)

https://www.youtube.com/watch?v=_lEHfAofwMo

dedeyi bile kaldırdınız be

ABD'de neler oluyor neden ohal ilan edildi iç savaş mı çıkıyor?

ABD'de neler oluyor? Neden ohal ilan edildi ? ABD'de ırkçı gruplar arasında iç savaş mı çıkıyor? İşte ABD'de son durum. ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Charlottesville'de Konfederasyon ordusunun komutanının heykelinin kaldırılacağı planını öğrenen ırkçı grupların başlattığı vahim görüntülere sahne oldu. Protestolar çıkan olayların şiddeti artmaya devam ediyor.

http://www.internethaber.com/abdde-n...si-1799911.htm

dolar 3.70 ne oldu yine habermi var

panik yaptık avustralya açılışı

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    ABD'de neler oluyor neden ohal ilan edildi iç savaş mı çıkıyor?

ABD'de neler oluyor? Neden ohal ilan edildi ? ABD'de ırkçı gruplar arasında iç savaş mı çıkıyor? İşte ABD'de son durum. ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Charlottesville'de Konfederasyon ordusunun komutanının heykelinin kaldırılacağı planını öğrenen ırkçı grupların başlattığı vahim görüntülere sahne oldu. Protestolar çıkan olayların şiddeti artmaya devam ediyor.

http://www.internethaber.com/abdde-n...si-1799911.htm
    Yakında referandum yaparlarmı?

Türk askeri araçlarının İdlib bölgesine Heyet Tahrir el-Şam’ın (HTŞ) eskortu altında girdiğini öne sürdü.
    Reuters haber ajansı bölgeden iki kaynağa dayandırdığı haberinde Türk askeri araçlarının İdlib bölgesine Heyet Tahrir el-Şam’ın (HTŞ) eskortu altında girdiğini öne sürdü.
    Hürriyet'te Uğur Ergan imzalı haberde ise Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) yakın bazı kaynakların verdiği farklı iddialar yer aldı. Bir kısım ÖSO kaynakları Türk askeri heyetin HTŞ ile müzakere etmek amacıyla İdlib'e giriş yaptığını öne sürdü.
    Diğer bazı ÖSD kaynakları ise Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait üç askeri aracının keşif yapmak amacıyla İdlib'in Afrin bölgesine yakın olan Dertül İza bölgesine girdiğini iddia etti.
    ÖSO ile bağlantılı yine bazı Suriyeli kaynaklar da Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın insani yardım çalışmalarını yerinde görmek ve eksikleri tespit etmek için İdlib'e gitmesinin, "Türk askeri İdlib bölgesine girdi" diye yansıtıldığını savundu.
    Ancak iddialarla ilgili Türk askeri kaynakları herhangi bir bilgimiz yok dedi.

3,72 oldu böyle giderse sabah 3.80 olur ytd.
    1 saatin içinde 11 tl arttı dolar. %3 neredeyse

Sayfa 346/1006 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •