Yf iyi almış da ise yarimiyor satanlar kısmında diğer satıcı kısmı 1 bir mly üzeri demekki ya ky sattı yada adamlar birçok kurumdan az az sallıyor
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yf iyi almış da ise yarimiyor satanlar kısmında diğer satıcı kısmı 1 bir mly üzeri demekki ya ky sattı yada adamlar birçok kurumdan az az sallıyor
Takas makas hikaye adamlar amk du tahtaların yemişim takasini
6 haziran da citi 24.5 mly gözüküyor di bugün 33.2 mly gözüküyor normalde almış ama düzeltme yapıyor desek mi yukarıdan verip aşağı dan alıyormuş desek ne desek bilemedim ama düştükçe para azalıyor o gercek
p.tesi takasi hala topluyor adamlar...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...814cb1c641.jpg
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar iyi mal yediriyor...
Ortak en çok sana üzüldüm.allah yardımcın olsun..ben arada ipeke ye geçerek avantaj sağladım ama terside olabilirdi ...şans diyelim..
Kozaa da paylaşmıştım. ...
Hepberaber gaza geldik..belki üsten alanların da günahına girdik..haklarını helal etsinler..30 gün öncesine kadar ben de aynı şekilde zarardaydım 1 sene bekledim..çok şükür halen şuan yeterince kardayım...üsten alanları çok iyi anlıyorum allah sabır versin ama yapacak bişey yok..hissenin temelcisi teknikçisi ile beraber hep birlikte yine şelaleyi yaşadık yaşıyoruz..şahsi fikrimde bi değişiklik yok olamazda..daha asıl filmin sonu gelmedi..ve çok yakında mahkeme sonuçlanacak. .ozamam çok çok farklı şeyler konuşacağız..at sineklerine aldırmayın ama belli ki o gün gelene kadar birkać kez daha bizi rulette çevirecekler...
Belki yarın sert yukarı hareket yapacaklar...şunu net öğrendik ki kimse bilemez ne yapacaklarını..okadar seri hareket ettiler ki halen ne olduğunu anlamadık..biz halen yabancı alıyor görüyoruz ama fiyat ne alaka? Deniz hocanın röntgenini dört gözle bekliyorum hocam..
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=14QZhttp://imageturko.com/?di=HZVI
Benim nacizane öğrendiklerimden gördüğüm... ipeke de bugün dahil halen yüklü yabancı alımı var ve para girişinde ilk 5 te ama diğer grup hisselerinde son birkaç gündür durum tersi yönünde daha çok..karşılıklı alım satımlarda da bu gözüküyor.. doçe kozaa da satıyorken ipeke de alıcı konumda pastalarda...ipeke ile kozaa beraber hareket etmeli yapılarından dolayı veya kozal tek başına hareket etmeli.. tarihlerinde böyle ama bi şekilde kozalaklara çökmüş elleri kollarını bağlamış durumdalar..kimse birşey anlamadı bu 3 günde hepimiz ters köşe ama bir gerçek var citi deki mal oranı..bunu yabancımı yapıyor yoksa robotlarmı deniz kiraz hocanın analizlerine çok ihtiyacımız var müsait olursa..sn isra uğramaz oldu nasıl bir çalı dibiyse çıkışı bulamadı heral[emoji16][emoji16]sn isra büyük resmi iyi analiz eder .
Bence bunlar danışıklı işler. Organize işler...Alanda satanda aynı kasaya hizmet ediyorlar.Arada olan,panikleyip satan biz ky ya oluyor.
Ben teknikten grafikten çok anlamıyorum açıkçası. Küçük yatırımcı denilen kısmın en küçğk diliminde yer alıyorum belki de. Ama gerek kozalda gerekse burada grafik yorumlayan üstadlardan da bir şeyler öğrenme çabasındayım. Yaklaşık Son 10 gündür bir grafik yorumu da olmadı. Ama dün ortaya çıkan grafikçi üstadların görünce kaçmamızı öğrettiği obo formasyonu değil mi? Kaçmam gerektiğini düşündüğüm halde yabancı alımlarından dolayı kaçamadım ayrı mesele. Bizi aydınlatabilecek arkadaşlar varsa minnettar oluruz.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet takaslarda yabancı deli gibi mal alıyor deutch tetikçisi meksa 55 bin satmış sadece citi nın tetikçisi yfs alımda bir obo olduğu doğru ama yabancı ya s tahtaya basmaz kayyum atandığı zaman 77 kuruşa geldiğinde herkes kapatılacak derken credit mal alıyordu muhtemelen haber önceden gitti ve yabancı haber aldi hala alımdalar obo tuzak olabilir meksa yfs yapı kredi deutch esas oğlan credit dikkatle izlemeli 7.96 üzeri obo bozulur
Bugün yarim gün işlem olduğundan tahta muhtemelen hacimsiz kalacaktır. Ayrıca bayram öncesi tahtadan çıkmak isteyenler olacaktır. Bu nedenle hacimsiz fakat yüzdesi göreceli yüksek düşüş olabilir. Piyasanın yine dikkatli olmasında ve tahtanin altına yatmamasinda fayda var... Umarım bayram öncesi bir darbe daha vurmazlar ve gelecek haftaya umutlu girilir...
Yf ve doçe tek lot satmadan almaya devam ediyor
https://i.hizliresim.com/MDEq41.jpg
fark 70 kuruş oldu.. grup hisselerinden son günlerde sadece yb ipek alıyor anlamış değilim..
6.5 Kozaa,
39.5 Kozal çok kritik seviyeler.Buralar kırılırsa İpek kız zor dayanır.....Buralardan tepki vermeliler..
Ytd....
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mayıs başında kozal 40 gördüğünden ipek 4.5 lerdeydi... bu durumu anlamak mümkün değil.. yb alıyor ipek i... bu film baya merak uyandırıyor..
kim aliyor satiyor
Kozaa da güzel bir atak var bakalım devamı gelirse İPEKE yede yansıyabilir. Kağıtda olmasamda tüm KY ye bol kazançlar İYİ BAYRAMLAR dilerim :) :)
Kozanin ustunde ipek Beklemek için deli olmak lazım.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugüne kadar hep boyle olmadimi? ortaklik yapısına girmezsek kozaa daha iyi bir sirket. Secime kadar satis beklentisi olusturdular yaklastikca satış gelmedi gelmiyor dolayısıyla mali alanlar veriyor. Eski seviyelerini bekliyorum. Ytd.
5 civari beklenti gerceklesmedigi için geri toplama seviyesine iner, buralarda satabildikleri kadar satip asadan yerine koyacaklar. Secim sonuclarinada cok onemli, akp kaybederse bu grup icin belirssizlik olusabilir. Ytd
İyi bayramlar...
[QUOTE=BabaKartal;2297547]Kozanin ustunde ipek Beklemek için deli olmak lazım.
YAzınla milleti etkiliyorsun. Kozaa ya çok güveniyorsan git kozaa forumuna yaz. Deli olmak gerekiyormuş, git işine.
7.96 kırılmalı yabancı hala aliyor
....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1e732cb248.jpg
Tahta hafiflemiş belli, bu hacme böyle yükseliş bunu gösteriyor.....
Bayrama malsiz gireyim diyodum seans bitmis:), neyse cumleten hayirli bayramlar
Ya hu kapanış 13:00 değil miydi?
Yarım günleri unutmuşuz.....İyi kapanış, para girişi harika....Kozaa 6.5 ve Kozal 39.5 civarı döndüler bu da güzel....Derinlik paylaşan Zabuno ve Eymen2009 ortaklar, sizlere çok teşekkür ederiz.Kritik zamanlarda çok değerli bilgiler paylaştınız.
Şahsen dün 7.3 altı satacaktım ama YFAS ve Deutsche toplamda 2M civarı alıma gidince vazgeçtim.Verdiğiniz bilgiler çok yol gösterici....
Tüm ortakların ve alemi İslamin bayramı mübarek olsun....
hacme çok inanma yapı kredi ve merill robotları yapıyor yarim gün ama 530 bin lot artida yine hisse sadece negatif 7.71 de 45 bin lot credit satti
Cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar haftayı güzel kapadık inşallah haftaya devamı gelir. Herkese bol kazançlar
Güzel bir bayram kapanışı yaptı
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR[emoji905]
Benim kastim hacim değil, malların toplanmış olmasıydı, genel takaslarda ki diğer oranı iyice düştü.
Yoksa makine bol abuk subuk işlemlerle gün sonu ve aylıkta aracılar iyi para kazanıyorlar.
Seçim sonuçları bence de koza gurubu için çok önemli. Akp nin gitmesi durumunda fiyatı gerçek piyasa değerine ulaşır. Eşe dosta gitmez hak edene gider. ...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.