Yf iyi almış da ise yarimiyor satanlar kısmında diğer satıcı kısmı 1 bir mly üzeri demekki ya ky sattı yada adamlar birçok kurumdan az az sallıyor
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yf iyi almış da ise yarimiyor satanlar kısmında diğer satıcı kısmı 1 bir mly üzeri demekki ya ky sattı yada adamlar birçok kurumdan az az sallıyor
Takas makas hikaye adamlar amk du tahtaların yemişim takasini
6 haziran da citi 24.5 mly gözüküyor di bugün 33.2 mly gözüküyor normalde almış ama düzeltme yapıyor desek mi yukarıdan verip aşağı dan alıyormuş desek ne desek bilemedim ama düştükçe para azalıyor o gercek
p.tesi takasi hala topluyor adamlar...
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar iyi mal yediriyor...
Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Ortak en çok sana üzüldüm.allah yardımcın olsun..ben arada ipeke ye geçerek avantaj sağladım ama terside olabilirdi ...şans diyelim..
Kozaa da paylaşmıştım. ...
Hepberaber gaza geldik..belki üsten alanların da günahına girdik..haklarını helal etsinler..30 gün öncesine kadar ben de aynı şekilde zarardaydım 1 sene bekledim..çok şükür halen şuan yeterince kardayım...üsten alanları çok iyi anlıyorum allah sabır versin ama yapacak bişey yok..hissenin temelcisi teknikçisi ile beraber hep birlikte yine şelaleyi yaşadık yaşıyoruz..şahsi fikrimde bi değişiklik yok olamazda..daha asıl filmin sonu gelmedi..ve çok yakında mahkeme sonuçlanacak. .ozamam çok çok farklı şeyler konuşacağız..at sineklerine aldırmayın ama belli ki o gün gelene kadar birkać kez daha bizi rulette çevirecekler...
Belki yarın sert yukarı hareket yapacaklar...şunu net öğrendik ki kimse bilemez ne yapacaklarını..okadar seri hareket ettiler ki halen ne olduğunu anlamadık..biz halen yabancı alıyor görüyoruz ama fiyat ne alaka? Deniz hocanın röntgenini dört gözle bekliyorum hocam..
genel para girişi / para çıkışı
![]()
Yer İmleri