6 saattir 10 kuruşluk marj içinde hareket ediyoruz...aslında 422 bin işlemde net 100 bin alım var.
Printable View
6 saattir 10 kuruşluk marj içinde hareket ediyoruz...aslında 422 bin işlemde net 100 bin alım var.
Mevcut kurda 50 milyon Tlden fazla kur karı yazıyor tahminimce. satışlardan da ciddi ek gelir geleceğini düşünüyorum. 186 milyon TL Net Döviz Pozisyonu varmış.3çeyrek sonunda. kendi hesaplamama göre 11.30 kur ile 237 milyon ediyor. hesapta hata olabilir.ytd
Her halükarda hisse başı 3TL kar yazacağı hemen hemen kesin gibi...bu durumda 6 F/K bile 18 TL ediyor...temettü de o zaman 1.5 TL altında olmamalı...
Hissenın verileri iyi ama maalesef borsadakı perfermansı ıyı degil.
Aynı işkolundaki KLKIM hissesine bakın.
Hissenin f/k.oranı ve d/dg.oranları Egser.den yuksek ama hissesi borsada yuzleri güldürüyor.
Bunda öylemi. k.yatırımcısının kazanacagı üç/beş kuruşda gözü olan degilmi hisseyle hergun oynamıyormu../ytd..
186 milyon TL Net Döviz Pozisyonuna göre (30 Eylül) mevcut 11.90 TL dolar kuru ile 248 Milyon TL ye yükseliyor bu da 62 Milyon TL kur farkı karı demek. hesaplama yanlış olabilir.ytd
Hesap doğru 30 eylül dolar 8.89 TL 30 Aralık'a bakacağız...tabi bir de 4.çeyrek karı var...şu an 62 milyon kur farkı artısı var...Tabi bizim en büyük eksimiz Egser ile oynayan bir patronumuzun olması..onun müdahaleleri nedeniyle hisse fiyatında tahmin yapmak zorlaşıyor.
Benim tahminim hisse 17-18 TL iken sattıklarını henüz yerine koyamadı...tavana kadar ne kadar satış var bilmiyorum ama benim gördüğüm 10 kademede şu an 20.313 lot var
Bu hisseye KY harici kimse giremez!
Girerse sonun hüsran olacağını çok iyi biliyor büyükler. Girmeye kalkanın başına geleni açın okuyun kendi ağzından.
12500 lotla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor tahtayla
Yazıyor …siliyor…yazıyor .. siliyor…
3-5 bişeyler topluyor…
Valla satan satsın..ben buradan 1 lot satmam...ha daha aşağı da verebilir isterse..mesela geçen yıl Aralık sonu 10TL altındaymış,getirsin oraya belki panik yapıp satarız :one:
https://i.hizliresim.com/306393q.png
Ağam bizimle dalga geçir....:kahkah::kahkah::kahkah:
Kapanışı görelim..
https://t.co/c7UoFge5YW
SIFATSIZ 234 K ile sadece tırnak değil diş göstermiş.
SIFATSIZ ı sonuna , dibine kadar hakediyorsun
Ben de aslında bu görseli paylaşayım diye foruma girmiştim ama gördüm ki paylaşılmış.
Eğer onda 234 bin satacak göl olsaydı seans içinde 14 e yazar hepsi giderdi.
Gitmeyeceğini biliyor ve gözdağı vermeye çalışıyor.
Eğer burayı okuyorsa sesleniyorum, sabah aynı yere aynı malı tekrar yazsın bakalım delikanlı.
Aynen katılıyorum.
Tek amacı fazla mal kaybetmeden hisseyi aşağı basarak/ önüne takoz koyarak buralardan veya daha düşük fiyatlardan yerine koymak.
Ben de sırf bu yüzden tırnak/diş gösterme hareketi demiştim. Diğer türlü ISIRDI olurdu.
Bir tek katılmadığım nokta var ;
Delikanlı
demişsiniz.
Bir de…
Şüphelerim vardı…
Şimdi neredeyse emin gibiyim.
Oyak üzerinden de işlem yapan O!
Delikanlı ifadesi genellikle genç erkekler için kullanılmakla birlikte bence asıl anlamı cesur, atak, sonunu düşünmeden hareket eden kimse demek. Kadın da delikanlı olabilir yani.
İşin muhabbeti bir tarafa bugün göreceğiz bakalım 14 altında bu kadar malı tahtaya koyacak mı? Delikanlı?
O dönemde piyasa değerimiz 79 M$ mış
Sadist bir ruh hastası ile karşı karşıyayız herhalde...Biz de mazoşist miyiz acaba, kendimden şüphe etmeye başladım?
Bu arada
fiyat buralarda kalmaya devam ederse 2021 kar rakımı beklentimi max 150 M olarak revize edeceğim.
13,85 e gözünü kırpmadan yüklü mal verdi sanki.
Bugün endeks biraz daha salarsa
Çok fena yapacak gibime geliyor.
https://t.co/9R0sRUfyYz
https://t.co/crMyaDdevh ....13,85 verilenler
8,90 dolar kuru ile 30 Eylül de 186 milyon TL Net Döviz Pozisyonuna vardı. mevcut 12.30 TL dolar kuru ile 257 Milyon TL ye yükseliyor bu da 71 Milyon TL kur farkı karı demek.
hesaplama yanlış olabilir. ytd
Haklısınız da dolar kuru şuan 12.53.tl. şimdiden guniçinde artmış. Yılsonunda ne olabilecegini bilmiyoruz ki.
Bu hesaplamayı Cuma gunu kapanış fiatından yapabilirseniz daha net olur diye düşünürüm.Yıne de f/k oranı
oldukça düşeceginden sanırım borsada taleplisi artar./ytd
Şirket iyi bir bilanço açıklayacak da çok birsey degişecekmi derseniz.3.çy.bilançosu açıklandıgında da iyiydi
ama basmışlardı derim.
Kur farkı karı
Faaliyet karı
Vs..vs…
Şu an hisse değeri 1.050 M tl
Bu kağıdın f/k işlem normali 7
1050/7 = 150 M tl kar.
SIFATSIZ ın bilmediğini biz mi biliyoruz?
Veya şöyle sorayım;
Bizim bulmaya çalıştığımızı SIFATSIZ halihazırda bilmiyor mu?
Bilançoyu düzenleyen kışının bilanço kalemlerinde bilmediği birsey olmaz. olmamalı.
Hisse fiatı normalde f/k.oranı 7.olarak işlem görüyorsa,
Şuan borsada 6.f/k ile işlem görmekte.
Bilançoyla bu oran 5.e düşebilirse halıyle taleplisi artar.
Ancak derseniz ki alışmış, huyundan vazgeçmezse yapabileceğimiz birsey yok.
Ne zaman biraz yururse bende o zaman çıkarım. Bol sanslar./ytd..
Eğer ki …
Beklentilerin tam aksine 200 M altı bir kar açıklarsa…
Lağıma düşse
Orayı bile kirletecek biri olacak gözümde
Bu SIFATSIZ!
Twitterde gördum.Bırısı yazmış. Şirket degişik dallarda 5 ayrı odul birden almış.
Ancak şirket kap.ta çıklamadı. Etraftan duyuyoruz./ Yazıyı atata teşekkürler. Ben aktardım./ytd.
EGE SERAMİK’E BEŞ ÖDÜL BİRDEN!
2021 OSB Yıldızları Araştırmasının sonuçlarına göre “En Çok İhracat Yapanâ€, “En Fazla Kar Yapanâ€, “En Fazla İstihdam Yapan†, “En Çok Yatırım Yapan†ve “En Fazla Marka Tescili Olan†firmalar arasına girerek ödüllendirildik!
#egeseramik #kosbi
SIFATSIZ ın baskısı had safhada.
Cep to cep satışlarla
Arada ky söğüşlüyor bugün de.
Adam gibi adamlar
Hisse geri alım açıklayıp alır.
Bu satarak alıyor.
Yukarılarda bunun sattığını hissettiğimiz anda bizim de yüklü satış yapmamız yerinde olur,siz 17 lerde satmakla iyi yapmışsınız sn Gogos,ben de az az sattım(18.08-18.18 den bile) ama erken geri aldım...hep yaptığım gibi.