Sayfa 353/591 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Kapanışı görelim..

https://t.co/c7UoFge5YW

2.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Benim yıl sonu net kar tahminim, 20 milyon kur farkı 160 milyon faaliyet karı olmak üzere 180 milyon TL dir.
    Geride kalmıştı...

3.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Geride kalmıştı...
    👏👏👏
    Benimki de max 180 M

4. SIFATSIZ 234 K ile sadece tırnak değil diş göstermiş.
    SIFATSIZ ı sonuna , dibine kadar hakediyorsun

Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    SIFATSIZ 234 K ile sadece tırnak değil diş göstermiş.
    SIFATSIZ ı sonuna , dibine kadar hakediyorsun
    Ben de aslında bu görseli paylaşayım diye foruma girmiştim ama gördüm ki paylaşılmış.

Eğer onda 234 bin satacak göl olsaydı seans içinde 14 e yazar hepsi giderdi.
    Gitmeyeceğini biliyor ve gözdağı vermeye çalışıyor.
    Eğer burayı okuyorsa sesleniyorum, sabah aynı yere aynı malı tekrar yazsın bakalım delikanlı.

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Ben de aslında bu görseli paylaşayım diye foruma girmiştim ama gördüm ki paylaşılmış.

Eğer onda 234 bin satacak göl olsaydı seans içinde 14 e yazar hepsi giderdi.
    Gitmeyeceğini biliyor ve gözdağı vermeye çalışıyor.
    Eğer burayı okuyorsa sesleniyorum, sabah aynı yere aynı malı tekrar yazsın bakalım delikanlı.
    Aynen katılıyorum.
    Tek amacı fazla mal kaybetmeden hisseyi aşağı basarak/ önüne takoz koyarak buralardan veya daha düşük fiyatlardan yerine koymak.
    Ben de sırf bu yüzden tırnak/diş gösterme hareketi demiştim. Diğer türlü ISIRDI olurdu.
    Bir tek katılmadığım nokta var ;
    Delikanlı
    demişsiniz.
    Bir de…
    Şüphelerim vardı…
    Şimdi neredeyse emin gibiyim.
    Oyak üzerinden de işlem yapan O!

Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum.
    Tek amacı fazla mal kaybetmeden hisseyi aşağı basarak/ önüne takoz koyarak buralardan veya daha düşük fiyatlardan yerine koymak.
    Ben de sırf bu yüzden tırnak/diş gösterme hareketi demiştim. Diğer türlü ISIRDI olurdu.
    Bir tek katılmadığım nokta var ;
    Delikanlı
    demişsiniz.
    Bir de…
    Şüphelerim vardı…
    Şimdi neredeyse emin gibiyim.
    Oyak üzerinden de işlem yapan O!
    Delikanlı ifadesi genellikle genç erkekler için kullanılmakla birlikte bence asıl anlamı cesur, atak, sonunu düşünmeden hareket eden kimse demek. Kadın da delikanlı olabilir yani.

İşin muhabbeti bir tarafa bugün göreceğiz bakalım 14 altında bu kadar malı tahtaya koyacak mı? Delikanlı?

8.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    şu anki fiyat tam 3 yıl önceki fiyat.2015 mart:Yani Dow30 17700,bist 100'ün 76.000,THYAO nun 8.40,KRDMD nin 1.50 olduğu seviyelerinde...Hadi onu da geçelim bizzat EGSER'in rakamlarına bakalım.2015 varlıklar 212,özkaynak 196,hasılat 74,esas faa.karı 12.5,net kar 11 milyon.şimdi Varlıklar 421,özkaynaklar 285,hasılat 383,esas faa.karı 55,8,net kar 47.9 milyon.....Sermaye hep aynı 75 milyon....adilik bu..
    Eskilerden bazı yazıları öne alayım istedim. Yazıları kimin yazdığı ile alakası yok. İçeriklerinden ötürü.
    Mart 2018

Sayfa 353/591 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •