Biriside bu arkadaşa 4-5 gün önce 1,75 leri gören kağıdın 1,20 lere düştüğünü
birileri bu arkadaşa doholün %100 yapıp sapasağlam durduğu yerde buna %40 çaktıklarını hatırlatsın lütfen
Printable View
Paylaşım yapan yok ki...biri over diğeri yerer...karşılıklı kavga gürültü...bol kazanclar
eyvallah hocam
bazı insanlarda bu adam geçmişte neler yazmış nasıl birisidir diye merak edip bakma zahmeti yok
çamur at izi kalsın ince iş mince iş diye laf çak
aslında haklısınız bende şu 1 haftalık zamanda yaşanan anlamsız negatif durumdan olumsuz etkilendim
biraz negatif ve hayalkırıklığı durumundayım, yorumlarımada yansımış olabilir
ama biraz saygılı olunabilir veya ince iş mince iş deneceğine bi fikir ortaya konulur enazından...
bu arada ful hala kağıttayım
saygılar hocam
Sn brokerayi ben de bilirim.forumdan...muteber bir insandır...bol kazanclar
Birlik beraberlik ne güzel şey.
Helal olsun....
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
1.40 üstü kapatırsa güzel olur
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim ne derse desin hikayesi olmayan kağıt değil artık kaça gider nasıl gider bilmiyorum ama gider messele biz nasibimizi alıcaz mı yoksa kaptiricazmi bizi trenden atacaklarmi yoksa biz durağı kaçırmadan inicezmi yasadiklarimizdan ders alıcaz mı yoksa salakliga(kendi adıma) devammı edicez.
Dohol tavanı deldi (kisa vade yuksegini)bu hala bakınıyor. Bakalım kaç kapatacak
Senin gibi hissenin allah belasını versin keşke dohole geçseydim
doholün %10 a yakın kapattığı yerde %6-7 zor yapıyor bu kadar şerrr...lik olmaz diycem ama tepki çekiyoruz sonra diye demiycem
bunada şükür dgzte %3 yapmış ondan iyiyiz
polyanacılıktan başka şuan elden bişey gelmiyor :(
Neyse hocam canını sıkma biz hiç olmazsa 1.10 gelecek demiyoruz milletin ahı var
hocam beni ençok üzen doholmü hurgz mı diye binkere düşünüp bunu seçmem oldu
1 haftada 2 taban yemiş sayılan kağıtla ilgili nekadar pozitif olunur onuda bilemiyorum
çıkışta bukadar cimri düşüşte tam tersi bukadar bönkör olması da çok can sıkıcı
neyse hikaye bitene kadar buradayız mecburi
ya herro ya merro dedik bikere :)
Hissedaşlar en kötü senaryo bugün kağıdın aşağı kırmasıydı.
Neyin kavgasını yapıyorsunuz, bencede her türlü senaryoya açık bir durum var, olmazsa herkes burda olurdu zaten, doholün daha avantajlı olduğu kesin, geçmek isteyen geçer. Kalanda kaderine razı olur, maliyetinde satar, öbürüne geçer. Burda pg-pç , pasta, takas, grafik, haber, analiz paylaşsak herkes faydalanır. Yabancı para girişi var mı mesela .. Takaslarda ky yı döküyorlar mı. Pasta paylaşalım.
çok haklısınız
2-3 güne salya sümük dolar bu forum :drunk::drunk: iyi seyirler şimdiden .....
burda ağlayanların ve bu foruma üye olmayıp ta içten içten ağlayanların maaliyeti en az 1.7 . spek bunları dökmeden bu kağıdı 10 sene yatay tutar ama hiçbiyere götürmez . bunu 1.45 i geçen hafta aşağı deldirerek teyit etti . o sebeple benim şahsi görüşüm her yükseliş satış fırsatı olacak bu kağıtta .
:drunk::drunk:
Siz satiysaniz yolunuz açık olsun
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğan % 68 yaptı . sizin hurgz bugün tepki alımlarıyla % 5 anca yaptı . neden ? çünkü çok meraklı zıpladı kağıda . o kovadan o balıkları boşaltmadan yeni balık koyamaz aynı kovaya balıkçı . o yüzden o kovadaki balıklar ya boşaltılacak ya boşaltılacak . bütün film bu :drunk::drunk:
Açıkçası benden tüm dohol leri sattım hurgz aldım
Midem bulanıyor bazı kişilerden bu forumda. Rafine kötü niyet kokuyorlar.Engelledim gitti
Türkiye'nin amiral gemisi hepsini toplasan bir hürriyet markası etmez benim gözümde yanlışmi doğrumu yaptığımı tarih gösterecek. Yatırım tavsiyesi degildir
arkadaşlar bu kadar trcrübeli yatımcılarsınız birbirinizi yanlış etkiliyorsunuz borsa hikaye sever hareketi fiyatlama fikatesi olan hisseye yapılır yok borsa kotasından çıkacakmış yok demiroren istemiyor bu kagat gemiroren sonlandırırsa alımı hayatta herkeze nasip olmuyacak bir alım yapacaklar adamların heycandan uykuları bile kalmamıştır dogana 10 yıl once milyar veseler hüriyeti tek bile satmazdı unutmayın diyer gazeteler biryana hürriyet biryana BORSADA HİKAYEN VARSA VARSIN UNUTMA
Dohol de Son bir haftada en çok alım yapan emeklilik Fonları Son iki gündür hürriyete giriyorlar buna yorum yapacak var mı ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
52-32 = 20 milyon alış . Öğlendeki yukarı alışın üstüne 20-19 = 1 milyon net fazlalık alım var .Hacim de iyiydi , toplamda 20 milyon lot çok iyi böyle bir gün de . Ortalamalar da öğlen 1.38 den 1.39 a çıkmış akşama kadar. Takaslarda yabancı arttığını da görürsem yarın öbür gün arkama yaslanır seyrederim . İnşallah istikrarlı bir yükseliş gösterirler de hedefe kadar tutarız .
Hedefiniz neydi acaba
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayın 26 sında metronun 5.394.267 adet 1,562 fiyattan alınan okutuldu mu takip edebilen var mı
Bugün yine yüksek miktarda açığa satış yapılmış hissedaşlar bilginiz olsun.