Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7873 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by norşinli Yazıyı Oku
    Neyse hocam canını sıkma biz hiç olmazsa 1.10 gelecek demiyoruz milletin ahı var
    hocam beni ençok üzen doholmü hurgz mı diye binkere düşünüp bunu seçmem oldu

1 haftada 2 taban yemiş sayılan kağıtla ilgili nekadar pozitif olunur onuda bilemiyorum

çıkışta bukadar cimri düşüşte tam tersi bukadar bönkör olması da çok can sıkıcı

neyse hikaye bitene kadar buradayız mecburi

ya herro ya merro dedik bikere
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    hocam beni ençok üzen doholmü hurgz mı diye binkere düşünüp bunu seçmem oldu

1 haftada 2 taban yemiş sayılan kağıtla ilgili nekadar pozitif olunur onuda bilemiyorum

çıkışta bukadar cimri düşüşte tam tersi bukadar bönkör olması da çok can sıkıcı

neyse hikaye bitene kadar buradayız mecburi

ya herro ya merro dedik bikere
    Sizin gibi tecrübeli bir arkadaştan beklenmeyecek büyük bir hata yapmışsınız sizin gibi birinin portföyü esit bir sekilde Dohol ve Hurgz ye bölmenizi beklerdim doğrusu ama insan hata yapıyo bazen saglik olsun...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. arkadaşlar bu kadar trcrübeli yatımcılarsınız birbirinizi yanlış etkiliyorsunuz borsa hikaye sever hareketi fiyatlama fikatesi olan hisseye yapılır yok borsa kotasından çıkacakmış yok demiroren istemiyor bu kagat gemiroren sonlandırırsa alımı hayatta herkeze nasip olmuyacak bir alım yapacaklar adamların heycandan uykuları bile kalmamıştır dogana 10 yıl once milyar veseler hüriyeti tek bile satmazdı unutmayın diyer gazeteler biryana hürriyet biryana BORSADA HİKAYEN VARSA VARSIN UNUTMA

4.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Sizin gibi tecrübeli bir arkadaştan beklenmeyecek büyük bir hata yapmışsınız sizin gibi birinin portföyü esit bir sekilde Dohol ve Hurgz ye bölmenizi beklerdim doğrusu ama insan hata yapıyo bazen saglik olsun...
    evet hocam aslında aynısına yakın birşey yapacaktım yani yarısı olmasada %20-30 civarı ile dohol alacaktım

fakat dohol 2.tavanı bozmayınca hurgz a daldık cümbür cemaat
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...

5.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    evet hocam aslında aynısına yakın birşey yapacaktım yani yarısı olmasada %20-30 civarı ile dohol alacaktım

fakat dohol 2.tavanı bozmayınca hurgz a daldık cümbür cemaat
    birde satış hikayeleri satılan firmaların kağıtlarını herzaman anormal yerlere çıkarmıştır istisna da pek yoktur (şimdilik bu hariç)

para girişi olacak olanlarda hüsranlar yaşandığınıda çok gördüm (misal alyağ )

6.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    birde satış hikayeleri satılan firmaların kağıtlarını herzaman anormal yerlere çıkarmıştır istisna da pek yoktur (şimdilik bu hariç)

para girişi olacak olanlarda hüsranlar yaşandığınıda çok gördüm (misal alyağ )
    Sn bu isi biliyosun mantik li hareket...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by horhor Yazıyı Oku
    Sn bu isi biliyosun mantik li hareket...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O işini bilir hah hah hah...
    Hayırlı işler...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •