Tavan serimiz güzel gidiyor ,Allah nazarlardan korusun.
Çift haneler hayalimiz de gerçekleşirse,daha ne ister ki insan ?
3 haneli ister tabii ki :yahoo:
Printable View
Tavan serimiz güzel gidiyor ,Allah nazarlardan korusun.
Çift haneler hayalimiz de gerçekleşirse,daha ne ister ki insan ?
3 haneli ister tabii ki :yahoo:
Maaşallah.
Spk' ya başvuru bugün yapılmış.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onaylanma süreci en erken 6 hafta sürer herhalde...
Üretim 2019 seviyesi geçmiş ve halen devam ediyormuş.
https://i.imgyukle.com/2020/09/22/5o59fv.jpg
dolar bazlı grafikte 2.44 dolar seviyesi zirve görünüyor.2008 yılında bu seviyelerde zirve yapmış sonraki 10 -12 yıldır sürünen bir tahta açıkladığı yüksek bedelliyle kendine gelmeye çalışıyor grafikler.bakalım kent in yaptığı gibi spk onayı ve bölünme süreçlerinde dolar zirvesini geçebilecekmi.
Maaşallah merko .
Kaldı 3 dönemeç çift hanelere inşallah.
arkadaşlar merko %kaç yapıyor bedelli benim elimde 1000 tane var ,bilgi verecek bir kardeş varmı
Kıymetli ortağım, demek ki boşuna dememişler "Borsa sabirsizlarin sabirlilara para kazandırdığı bir yerdir". Aracı kurumun mesajlarında daha da geçmişe gittim, MERKO yu 28 Temmuz'da 2.05 ten almışım, sonra sert düşüş yapmış, benim de bir huyum var, bir kağıt aldığım da düştükçe almayı severim, inanır mısın 2.05 ten aldığım bir kağıdı 25 Ağustos'a kadar alıp maliyeti 1.78'e düşürmüşüm.
Yazdıklarım Al-Sat-Tut yatırım tavsiyesi değildir. ALLAH herkese gönlüne göre versin inşallah.
Kaldı 2 dönemeç, Allah'ın izniyle inşallah.
20 yıl yerinde sayan bir hisseden beton lotlari koparmak çok zordur. İnatçı yatırımcılar illa ki vardır, ve onlar halen dolara veya endekse göre zarardalar. 10 rakamlarda ancak zararlarını telafi ederler.
Burvada tanıdığım biri vardı, adam 12 sene bekledi,daha geçen gün sattı malını.
ooo hocam sizde tarihi eser olmuşsunuz ... 12 sene önceden tanıdığım filan derken. afrodit de kız arkadaşınızmış
hahahahahaha... nasıl geçti hocam ömür, bize tavsiyeleriniz nedir.
29 yaşındayım. Sen yazdıklarımdan ne anladın acaba? Bir daha oku istersen.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maaşallah merko'muza.
Bir hissem daha var.inşallah o da uçar gider.
yarın da böyle devam ederse haftaya bir iki silkme daha yapar sonra yola devam eder diye düşünüyorum bakalım kısmet
Size cok kisi hakkini helal etmeyecek !
https://i.hizliresim.com/KPbBnT.png
Böyle işlemler iyidir. Aksi halde kimse satmaz. Şirketin yakında konusunu bilemem ama iyi bir haber göndermesini bekliyorum.
Sn. dide,
Konusunu bilmediginiz iyi haberleri bekleyebilirsiniz.
Ben @muhtar63 beye cevap verdim!
Ben de kimseye cevap vermedim, kendimce yorum yazıyorum sadece.
Hiç bir şey anlamadım cevabınızdan, geçmiş yazılarınıza bakın Merko hakkında hep olumsuz yorum yaptınız ve ben dahi etkilendim o olumsuz yorumlarınızdan, geçmişte hatırı sayılır lotlar vardı elimde ve çok iyi hatırlıyorum o zaman 1.51 den sattığım büyük lotlarımı sonrasında 2.05 ten aldım ama geçmiş lot sayılarımın üçte biri kadardı. Yazdıklarım al-sat-tut ve yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi vaktim yok bey efendi, size geçmiş tarihlerde yaptığınız olumsuz yorumlarınızı tarihi ve hissenin o günkü fiyatlarıyla alıntı yaparak paylaşacağım. Ben bu hisse net hesabını da sırf senin gibi geçmişte bir hissede olumsuz cevap yazan birisine cevap vermek için açmıştım. İlk yorumuma gidin görürsünüz hesabımı niye açtığımı. Görüşmek üzere iyi günler diliyorum şimdilik.
Maaşallah bu seviyeden maliyet yapılması da bir işaret.
Dönemeç'e 1 kaldı çok şükür.
Haftaya Allah Kerim.
Ben varım, hedefim belli ama gelebilecek haberlere göre revize edeceğim. Şirket şu an batık halini fiyatlıyor. Şu an bu şirket bedelli yapmış hali ile halka arz olsaydı sizce piyasa değeri ne olurdu? Örnek olarak fadeye bakılabilir.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve bir cok insanin ahi pesinizden kosacak :)
Bir ah varsa onu da sen çoktan almışsın zaten. 1,5 TL iken neler yazdığın ortada. Senet 9 lira olmuş. Yarın iki kuruş düşerse damlarsın.en son biri senin gibi 3.20 de yazıyordu, uğramaz oldu.
Sen adese de güzel haberler beklemeye devam et.