Yerli oto tanıtımı ertelendi diye mesaj atmış bir arkadaş doğru mu bu haber? Ben nette araştırdım böyle bir haber göremedim.
Printable View
Yerli oto tanıtımı ertelendi diye mesaj atmış bir arkadaş doğru mu bu haber? Ben nette araştırdım böyle bir haber göremedim.
Nerede yazıyormuş hiçbir yerde yok böyle bir haber o arkadaş nereden duymuş...sabahtan sahnede olmayan Deustche ufak ufak giriyor tahtaya...
https://i.hizliresim.com/6Djn0v.jpg
Sosyal medyada birisi paylaşmış.
Sanırım asuzununda düşmesi bunu doğruluyor...
Sıkıntı yok benim için biraz daha bekliyeceğiz. 1 hafta içinde olacaktır diye düşünüyorum.
Yola çıkıyorum tahta size emanet.
Akşama görüşürüz nasipse.
Reis Türkiye'nin hayali yerli otomobil için iki kelam eder diye düşündüm ama , tek duyduğum inşaat ve cehape oldu.
cok acayip yukselmıstın hemen duzeltme yap zorlu
Endekse satış gelebilir. Gelirse bu da 12.74 altına sarkabilir ama iyi alım yeri olur bence..
https://www.log.com.tr/yerli-otomobi...farina-detayi/
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Kopart artık şurayı ya...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faizler biraz daha düştü ,dolar da kımıldamadı.Sonuç 3 milyar döviz ve 3 milyat tl (faiz /25) borcu olan Vestele bu kar olarak nasıl yansır bilemezsiniz.Oto ,batarya ,vestelcell bunlar daha hesapta yok.Olduğunda geleceği fiyatı düşünmek istemiyorum.
Kötü kapatmış ama bu sevda burda bitmez.
Yerli oto ertelemesi ile nazara geldi sadece.
Milli araç görücüye çıkıyor
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, ekonomideki gelişmeleri de yakında takip ettiklerini söyledi ancak grup şirketlerinin kendi alanlarındaki başarılı girişimlerini tek tek anlatmak yerine ‘’Bizler de gücümüz yettiğince ülkenin kalkınmasına destekliyoruz. Bu ideal hiç bitmez. İmkânımız oldukça çalışmaya devam edeceğiz’’ mesajını vermekle yetindi. Ekonomik gelişmelerle ilgili açıklamalarında az ve öz mesajlar veren Özilhan’a Türkiye’nin yerli ve milli otomobilin üretim süreciyle ilgili görüşlerini sorduğumda, oldukça temkinli bir yaklaşım sergiledi ve şu cevabı verdi: ’’Bu konuda beyanatta bulunmamız konusunda yasak var. Ortak girişimde yer alanlar olarak bizler konuşmuyoruz. Ama şunu söyleyebilirim. Aralık ayı içinde Cumhurbaşkanımız aracı kullanacak. Proje hızla devam ediyor. Ben maketini gördüm. Dünya çapından önemli olan şirketler dizayn etti.’’
Tuncay bey yetkili bir ağız oda bu ay içinde olacak bu iş demiş enseyi karartmayalım.
Endeks 110 bin ile rekor kırarken proje de olağan akışı içinde devam ederken neden hisseye bu kadar verdiler, zaten Aralık ayı içinde denmişti, en fazla 31 Aralık'a kadar zaman var, yoksa çaktırmadan hafif bir düzeltme mi yaptıları, yarına kaldığı yerden devammı değil mi beli olur.
Çok ilginç niye beyanat vermeleri yasak anlamadım.
Kötümü olurdu tv lerde gün boyu yerli otomobil konussalar, bizde kazancimiza bakardık.
Ermeni tasarısı kabul edılmıs, yarın basmasınlar piyasaya hıc rahat gunumuz yok...
DEUTSCHE bugün de 352 bin lot almış. Israrla toplamaya devam ediyor. Vestelde hikaye çok ama tahta yapıcı da çok zorlu. Bakalım filmin sonu nasıl bitecek...ytd
Msci Turkey habere tepki vermedi hatta az biraz yükseldi bovespa 112300 e yükseldi Çin anlaşması tamam borsalar alıcılı.. Özetle arada kaybolacak gibi zaten Trump veto ederse sorun kalkar 3 de 2 yi geçemezlerse
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklentinin bitmesine az kaldı yavaştan satışlar başlar. Seri üretim 2022 uzun vade bekleyenler katlar. Şuan şirketlerin yerli araç projesinde kasasına giren bir para yok. Borsada beklenti yükseltir gerçekleştiğinde satılır. Bu topikte ihtiyacı olan bir parayla yatırım yapanlar dikkatli olmalı
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse 5 tl civarlarındaydı ytd
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kriz dönemi evet hatta iflas edecrk haberleri çıkmıştı. Şu anda vestelin pdd si 1.25 civarı yerli araç üretimi pil favrikası gelecrk 12 ayşık bilançosu ile çol düşül fiyatlarda diye düşünüyorum. Hem daha şu anda ortada sadecr lansman haberi car daha devlet yetkilileri şirlet açıklama yapmaya başlamadıyatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Dün AO 12.87 lerdeyken endeks en tepedeyken hisse günü 12.75 kapattı, tekrar oradan güne başlar ve devam ederse tahtacı bir galibiyet daha almış olur.
Bunca hacimle haftalık kapanışı iyi yapabilirse ki devamı haftaya gelir.
Bol kazançlar.
Böyle bir haber var
Daha önce çeşitli kaynaklardan 14 Aralık Cumartesi günü tanıtılacağı açıklanan Yerli Oto'nun tanıtımı iptal oldu. Lansman iptalindeki genel kanı ise bu takvimin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takvimine uymaması yönünde. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği tanıtım lansmanında, ertelenen yeni tarih ihtimal 21 Aralık Cumartesi günü olarak planlanıyor. Öte yandan bu*tarihin de Cumhurbaşkanının programına uymaması halinde lansmanın Ocak sonuna erteleneceği konuşuluyor. Çünkü birçok yabancı davetlinin 28 Aralık itibariyle Noel Tatiline girecek olması planlamaları zorlaştıryor. Tabi bu konuda eleştiriler "neden önce Cumhurbaşikanının takvimine göre" planlama yapılmadığı yönünde...
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
sonunda harket ettı sur yukarı sımdı
Efenim sizleri sizlerle başbaşa bırakıyorum, başta Maharaj olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.
Yolunuz açık olsun.