Sayfa 351/772 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 6176 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. Yerli oto tanıtımı ertelendi diye mesaj atmış bir arkadaş doğru mu bu haber? Ben nette araştırdım böyle bir haber göremedim.

2. Nerede yazıyormuş hiçbir yerde yok böyle bir haber o arkadaş nereden duymuş...sabahtan sahnede olmayan Deustche ufak ufak giriyor tahtaya...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yerli oto tanıtımı ertelendi diye mesaj atmış bir arkadaş doğru mu bu haber? Ben nette araştırdım böyle bir haber göremedim.
    Haber doğru ise inşallah yeni tarih hafta başı olur.

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Nerede yazıyormuş hiçbir yerde yok böyle bir haber o arkadaş nereden duymuş...sabahtan sahnede olmayan Deustche ufak ufak giriyor tahtaya...
    Bilmiyorum reisin programından dolayı haftaya ertelendi demiş. Ama nette böyle bir bilgi yok. Öyle olsada sorun değil benim için beklerim.

5. Sosyal medyada birisi paylaşmış.

6. Sanırım asuzununda düşmesi bunu doğruluyor...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Sıkıntı yok benim için biraz daha bekliyeceğiz. 1 hafta içinde olacaktır diye düşünüyorum.

8. Yola çıkıyorum tahta size emanet.
    Akşama görüşürüz nasipse.

Sayfa 351/772 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •