Buralardan satışlar karşılanıyor satışlar bitince büyük ralli olabilir.🚀🚀🚀🚀🚀
Printable View
Buralardan satışlar karşılanıyor satışlar bitince büyük ralli olabilir.🚀🚀🚀🚀🚀
Arkadaşlar; Burada ekip olarak yola çıktık. Tüm başarı ekibindir. Niye dağıtmak isteyim ki, bilemediklerimi ben de yararlanıyorum arkadaşlarımdan. Mesela ortak satışının ziraat yatırımdan doğru olacağını bilmiyordum.
Dışarıdan mutlaka olumsuz düşünceler olacaktır. Bunları tabiiki engelleyemeyiz. Çünkü fikir özgürlüğü var, her insan düşüncesini özgürce ifade etmelidir. Bunları biliyorum ki, söyleyen arkadaşı muhatap bile almadım.
Fakat; Burada bir beraberlik kurmuşuz. Dışarıdan bir kişi fikrini olumsuz söylediğinde, ona saygı kuralları içerisinde cevap vermeliyiz. Kavga edelim demiyorum. Kaç kişi yok öyle değil, böyle dedi. Hepiniz de tepkisiz kaldınız. (Sn.knox ve Sn.Umk ayrı tutuyorum) İzcan versin cevabını, bizim sorunumuz değil dediniz.
Nasıl olsa burası forum, insanlar yazarsa okuruz, yazmazsa kendisi bilir havasındasınız. Arkadaşlık burada yeterli seviyede değil maalesef. Olumsuz yazan arkadaşı da tebrik ederim, hiç bir kırgınlığım yok kendisine, ekibin samimiyet yüzdesini ortaya çıkardı. (çok düşük seviyede,%2) Alınganlık olarak düşünmeyin, yazma meraklısı da değilim.
Duygusallık olarak da yorumlamayın. Şöyle örnek vereyim; Bu işten hani gelir elde etsem, çıkarım topumu oynarım, millet umurumda olmaz derim. Öyle bir şey yok ki, iyilik için yazıyoruz, değil mi.
Sonuç olarak; Karşılaştığımız olaylarda birbirimizi desteklememiz lazımdı, ben de sizi aynı şekilde. Sistemde bu yoksa, başarı şansı da olamaz. Daha önce de kucağa atmıştınız. Hatırlayın, bu ilk değil.
Herkese selam olsun,uzun zamandır ziyaretçiydim üye olmak bugünlere nasipmiş.
Önemli durumlarda arada sırada yazarım sevdiklerim için.
Ziraat:82.603 lot net satışta. Çok iyi bence.
Sn.izci siz aldirmayin onları. Ekip olarak bakın lütfen.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.izci eğer görebiliyorsanız aracı kurum alım satımları paylaşabilir misiniz?
232.000 lot ziraat mal vermiş. Günlükte.
Ortak malları satıyor gözümüz aydın. Evet, bu gün. Çok şükür satsın da kurtulalım inş.
Anlamadım sn.izci
Kusura kalma
Sn.izci ben forumun eskisiyim ve grubun ilk üyesiyim kaç defa yazdım ben sizi destekliyorum
Birileri tartışma istiyor ise kimse uymasın zaten biz yolumuza bakalım karar başta verildi lider sizsiniz
Bu güzel günde sevdiklerimi üzmeyeyim. Beraberiz inşallah.
Sn. izci bende nacizane sizin yorumlarınızı sıkı takip etmekte ve keyif almaktayım.Tırnak içinde belirttiğiniz gibi bir durum asla ve kata söz konusu olamaz. Kendi görüşüm buralarda yapılan yorumlarla hisse almak veya satmak yerine; kişinin yapmış olduğu yatırımla alakalı farklı gözlerden değerlendirmesi gerekliliği düşüncesindeyim.
18.01.2018-23.01.2018 tarihleri arası ziraatin tüm satışları toplamı saat 14.17 itibariyle 580.000 lot oldu.
arkadaşlar ziraat satıyor diyoruz ama hisse ilginç bir şekilde çıkış yapıyor...bu ne iş ?? benim bildiğim satış baskısı ile hissenin düşmesi gerekiyordu..
Net satışı günlük 210 bin olmuş.
Gedik 24 binle 2 nci net satıcı
İş Yatırım 67500 le net 1 nci alıcı.
Bu durumda malı ky mi alıyo sizce.
Meç kurullarda avukatı aracılığıyla herşeye itiraz etmiş. Bunu pek sallayan olmamış. O da hisselerini borsada işleme sokarak burada söz sahibi olmayı deniyor. Hisseleri cep to cep yaparak dolaşıma sokmuş olması kuvvetle muhtemel. Bunun da hisseye bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
hisse satarak mı söz sahibi olunurmuş ??? söz sahibi olmak için daha çok alım yapması lazım bence...
şu meç in hotmail adresi vardı...onu şu anda bulamadım..tekrar paylaşabilir misiniz acaba ?? meç abi ile bir şeyler konuşmak istiyorum...bakalım neler diyecek ??
Yav Keko, her yerde karşıma çıkıyorsun, yapma böyle.:)
Gents biz aldık, yedirmediler dedim, yok deyip itiraz ettin. Aldın mı cevabı?
Şimdi Silvr yok şöyle-yok böyle gazlıyorsun...
Senin gördüğünü gören çok ki, bir ay önce doğru dürüst yazan yokken şimdi sayfalar dolusu yazılıyor.
Ama yine de dikkatli olmak gerek. Fazla heyecan kalbe zarar...
:kahkah: dostum aldığım hisselerin bir çoğunun geçmişlerine baktığımda senin yazılarını görüyorum...gerçekten de hisseleri iyi keşif ediyorsun...gentaşta 1,30 lardayken yorumlarını görmüştüm yedirmez demiştin dostum ama sabırlı olanlar için bence yedirdi ve daha da yedirecek...:) hisse eskiden çıktıktan sonra derhal aşağı inerdi ama borsa o kadar sallanmasına rağmen gentaş 1,72 nin aldına inmedi...gelecek güzel bir bilanço ile de muhakak çıkacaktır...
gerçi bana hiç kazandırmadı gentaş 1,56 dan ilk maliyetim olmasına rağmen onda hiç kazanamadım...üstelik de aylarca sabır etmeme rağmen...ama vaktinde alıp (1,45-50 aralığından) yerinde satanlar (1,80 üzerinde ) iyi kazandılar...üstelik de bir kaç defa o hareketi yaptı...son iki aydır doğru trade edenler dahi en az %30 kazandılar...ama asıl kazanacakların bilançodan sonra olacağını tahmin ediyorum...
gelelim silverlineye : silverlinenin potansiyeli gentaşdan aşağı değildir hatta düşük sermayesi ile daha agresif bir yapısı var...güzel bilanço ile çok agresif çıkma potansiyeli var...bu hissede de gentaşta olduğu gibi bir satış baskısı var..bu baskılar kalkarsa bence hisse hakketiği yere çıkacaktır..
seni severim dostum...ayağımın da uğurlu olduğunu biliyorsun....aynı hissede buluşmuş isek muhakak o hisse çıkacaktır....:kahkah:
silverline,durdo,gentaş,banvit,uluse,albaraka gibi hisseleri çok seviyorum...önümüzdeki zaman sürecinde bunları bence iyi takip et...:) benim sermayem bu hisselerden iki tanesine yüklüdür...bakalım bizim eşekler bizi nereye götürecek ???
bu topikte güzel paylaşımlar oluyor...güzel bir ortam var...izci arkadaş ve ben biraz ön saflarda çarpıştıysak da diğer arkadaşları da yabana atmamak lazım...hepimizin ortak paydası silverlinedir...bir ışık görüyoruz ki buradayız...üstelik bu ışığı güçlü ve kuvvetli olarak görüyoruz..bu ışığı görmezsek bu kadar hissenin arasından bunu seçmezdik...
son zirvesi 2,74 lerdir...son satış haberleri gelmeseydi çoktan 3,00 ları konuşuyor olurduk...ama vardır bir hayır diyorum...şu anda zarardayım ama hiç panik yapmıyorum...hatta daha aşağı gelseydi diğer sermayemin yarısını da buraya taşımayı düşünüyordum...bakalım kısmet ne olacak ??
Sahaya yine ineceğim inşallah, bugün yarın biraz işlerim var.
Bu satış işi bu ara hızlanacak kanaatimce. 2.3 2.35 arası fiyattan satış gerçekleşiyor. Mallar deniz is garanti ye geçiyor