Sayfa 351/948 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Buralardan satışlar karşılanıyor satışlar bitince büyük ralli olabilir.🚀🚀🚀🚀🚀

2.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Sn İzcinibn kurmuş olduğu Silver Can grubu , yine kendisinin tercihi ile dağılmış gibi gözüküyor.

Burayı takip etmenin pek anlamı kalmadı.
    çıkıp çıkmadıklarını bilmiyoruz dostlar...kendisini ve varsa ekibini severiz...ama silverlineyi ayrı düşündüğümüzde bana göre geleceği çok parlak bir hisse...elinde bulunduranların orta ve uzunda iyi kazanacaklarını tahmin ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Buralardan satışlar karşılanıyor satışlar bitince büyük ralli olabilir.����������
    dostum sende tekrardan alış yaptın gibi... acaba yeni maliyetin kaç oldu ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arkadaşlar; Burada ekip olarak yola çıktık. Tüm başarı ekibindir. Niye dağıtmak isteyim ki, bilemediklerimi ben de yararlanıyorum arkadaşlarımdan. Mesela ortak satışının ziraat yatırımdan doğru olacağını bilmiyordum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Dışarıdan mutlaka olumsuz düşünceler olacaktır. Bunları tabiiki engelleyemeyiz. Çünkü fikir özgürlüğü var, her insan düşüncesini özgürce ifade etmelidir. Bunları biliyorum ki, söyleyen arkadaşı muhatap bile almadım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Fakat; Burada bir beraberlik kurmuşuz. Dışarıdan bir kişi fikrini olumsuz söylediğinde, ona saygı kuralları içerisinde cevap vermeliyiz. Kavga edelim demiyorum. Kaç kişi yok öyle değil, böyle dedi. Hepiniz de tepkisiz kaldınız. (Sn.knox ve Sn.Umk ayrı tutuyorum) İzcan versin cevabını, bizim sorunumuz değil dediniz.

Nasıl olsa burası forum, insanlar yazarsa okuruz, yazmazsa kendisi bilir havasındasınız. Arkadaşlık burada yeterli seviyede değil maalesef. Olumsuz yazan arkadaşı da tebrik ederim, hiç bir kırgınlığım yok kendisine, ekibin samimiyet yüzdesini ortaya çıkardı. (çok düşük seviyede,%2) Alınganlık olarak düşünmeyin, yazma meraklısı da değilim.

Duygusallık olarak da yorumlamayın. Şöyle örnek vereyim; Bu işten hani gelir elde etsem, çıkarım topumu oynarım, millet umurumda olmaz derim. Öyle bir şey yok ki, iyilik için yazıyoruz, değil mi.

Sonuç olarak; Karşılaştığımız olaylarda birbirimizi desteklememiz lazımdı, ben de sizi aynı şekilde. Sistemde bu yoksa, başarı şansı da olamaz. Daha önce de kucağa atmıştınız. Hatırlayın, bu ilk değil.
    Son düzenleme : izci; 23-01-2018 saat: 11:52.

7. Herkese selam olsun,uzun zamandır ziyaretçiydim üye olmak bugünlere nasipmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Önemli durumlarda arada sırada yazarım sevdiklerim için.

Ziraat:82.603 lot net satışta. Çok iyi bence.

Sayfa 351/948 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •