Buralardan satýþlar karþýlanýyor satýþlar bitince büyük ralli olabilir.🚀🚀🚀🚀🚀
Buralardan satýþlar karþýlanýyor satýþlar bitince büyük ralli olabilir.🚀🚀🚀🚀🚀
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaþlar; Burada ekip olarak yola çýktýk. Tüm baþarý ekibindir. Niye daðýtmak isteyim ki, bilemediklerimi ben de yararlanýyorum arkadaþlarýmdan. Mesela ortak satýþýnýn ziraat yatýrýmdan doðru olacaðýný bilmiyordum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Dýþarýdan mutlaka olumsuz düþünceler olacaktýr. Bunlarý tabiiki engelleyemeyiz. Çünkü fikir özgürlüðü var, her insan düþüncesini özgürce ifade etmelidir. Bunlarý biliyorum ki, söyleyen arkadaþý muhatap bile almadým.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Fakat; Burada bir beraberlik kurmuþuz. Dýþarýdan bir kiþi fikrini olumsuz söylediðinde, ona saygý kurallarý içerisinde cevap vermeliyiz. Kavga edelim demiyorum. Kaç kiþi yok öyle deðil, böyle dedi. Hepiniz de tepkisiz kaldýnýz. (Sn.knox ve Sn.Umk ayrý tutuyorum) Ýzcan versin cevabýný, bizim sorunumuz deðil dediniz.
Nasýl olsa burasý forum, insanlar yazarsa okuruz, yazmazsa kendisi bilir havasýndasýnýz. Arkadaþlýk burada yeterli seviyede deðil maalesef. Olumsuz yazan arkadaþý da tebrik ederim, hiç bir kýrgýnlýðým yok kendisine, ekibin samimiyet yüzdesini ortaya çýkardý. (çok düþük seviyede,%2) Alýnganlýk olarak düþünmeyin, yazma meraklýsý da deðilim.
Duygusallýk olarak da yorumlamayýn. Þöyle örnek vereyim; Bu iþten hani gelir elde etsem, çýkarým topumu oynarým, millet umurumda olmaz derim. Öyle bir þey yok ki, iyilik için yazýyoruz, deðil mi.
Sonuç olarak; Karþýlaþtýðýmýz olaylarda birbirimizi desteklememiz lazýmdý, ben de sizi ayný þekilde. Sistemde bu yoksa, baþarý þansý da olamaz. Daha önce de kucaða atmýþtýnýz. Hatýrlayýn, bu ilk deðil.
Son düzenleme : izci; 23-01-2018 saat: 11:52.
Herkese selam olsun,uzun zamandýr ziyaretçiydim üye olmak bugünlere nasipmiþ.
Önemli durumlarda arada sýrada yazarým sevdiklerim için.
Ziraat:82.603 lot net satýþta. Çok iyi bence.
Yer Ýmleri