Sn.kitapci þeker deltaya geçti mallarý Delta ziraatle de ortak. Delta hareket baþlamadan Mec in geçen sene sattýðý 550 bin lotun 450 binini hesabina aldý ve 2.74 hareketi baþladý.
Burada iki bilinmeyen var. Ana ortaðýn çoðunluk malý is yatýrým da, iþ yatýrým ve deniz yatýrým bunlarýn karþýsýnda mý yanýnda mý? Ýkincisi 1.2x milyon üzeri Deutsche deki mal ile Citi deki malýn tamamý yine bunlarýn mý?
Gerçek yabancý ise, þirkette büyük gelisme olacak büyük ihtimalle, yok gene ayaksa malý çakacaklar. He ben burdayým aksi çýkarsa. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inþallah o yüzden iþten anlayan herkes burada. Ben de o ihtimale inanmýyorum. Düþük te olsa istatistik yüzdesi bugüne kadar tavandý. Neyse kötüye yormaya gerek yok bugün olmasa yarýn yabancý saracak tahtayý onlar ýþýk görmese gelmez.
Abi çok fazla abartýyorsun sanki define bulmuþ gibisin
Defineyi bulmak ne kadar zorsa býstte bu kadar ucuz hisse bulmak ta o kadar zor
Yapma abi zaten þu ÝZCÝ Abi yetesiye uçuruyor , birde sen çýktýn baþýmýza
Uçurmuyor ki yazdýðý her þeyin temel dayanaðý var , söylediði hangi þeye itirazýn var, söyle bilelim
Abi millete hayal kurduruyorsunuz sonra olmazsa hayal kýrýklýðýna uðrayýp size kýzarlar
Yok caným bu piyasada insanlar neleri umut edip ne hayller kuruyorlar , hem hayal ( tahayyül) iyi bir þeydir , insanýn ufkunu açar, hayata asýlýr, baðlar
E birde herkesin aklý var , akletmek ve kendi kararýný kendisi vermek zorundadýr
Ben genede bu kadar abartmayýn derim size
Çok uzattýn koçum ben 1 tl lik hisselerin 250 tl' çýktýðýna þahit olmuþum , hemde 6 yýl içinde ( vestel ve petkim 94 /2000)arasý define deðilmiymiþ 1'e 250 YTD
Son düzenleme : kitapci0; 02-02-2018 saat: 00:51.
Hayal kurmuyor arkadaþýnýz Sn.kitapci neden olmasýn bekleyen bekler meyvesini toplar. Arkadaþýnýzýn dediði doðru neler uçtu gitti. Bir de þunu eklemeli uzun yolu olan tahta göz göre göre mal aldýrýyorsa çok istasyondan adam indirecek demektir. Bu yüzden arkadasa iletiverin sabýrr lazým.
Ýç içe iki formasyon ve yarýn için her iki formasyonda da hedef fiyatlar (2,93-2,94) çakýþýyor. Tesadüf olma ihtimalini göz ardý etmeden izlemekte fayda var!
Yatýrým tavsiyesi deðildir notumuzla:
https://invst.ly/6ics6
Yer Ýmleri