Aft güzel kâr bırakacak gibi
TTE Mac ve TKF de pozitif 😁
Printable View
şimdi fon satsam yarın hesaba geçer mi?
tepki bunlar çok gaza gelip te mal sahibi olmayın yada siz bilirsiniz :)
İsviçre’de bazı altın rafinerilerinin çalışmalarının duraklamasından dolayı fiziki altın arzında geçici sorun olduğu bilgisi dolaşıyor piyasada. Arz az olunca haliyle fiyat hareketide yüksek oluyor.
üstadım size yapılan eleştride kendimi çok zorlamama rağmen bir iyi niyet göremedim. insanlar bu kadar çabuk harcanmamalı. dün için en ufak bir hatanız yok ama oldu ki on tahminden birinde yanıldınız. bunu dahi normal karşılamak gerekirken dün için sizin yanıldığınızın söylenmesine sadece şaşıyorum. arkadaşımız bu gün bize yol göstersin ama kılavuz olayına da dikkat etmek lazım gibi geliyor bana. selamlar
Nasdaq vadeli pozitif, Vix endeksi de düşmüş.
Buradayım üstadım fonlarla ilgili söylenecek pek birşey olmadığı için izlemedeyim sadece :)
:)
Sahipler fakat çalışacağınız aracı kurum bu üç platformun ikisini veya birini destekliyor olabilir. O yüzden çalışacağınız aracı kurumlarla entegre bir sistem seçmeniz faydanıza olacaktır. Ayrıca aracı kurumlar belirli hacim karşılığında ücretsiz sağlayabiliyor anlık ve derinlikli ekranları bence ilk önce çalışacağınız aracı kurumlara karar vermeniz daha faydalı olabilir.
Demek platforma gore farklilik var bende 336.14 max SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.