Düşük risk, mevduat alternatifi dedikleri için borsa dışındaki paramı çok yüklü miktarda buna emanet ettim, eşe dosta da aldırdık, çünkü o zaman portföy dağılımı nispeten düşük riskliydi...mevduat faizleri düşünce bunlar getiri yükselsin diye tüm dengelerini kaybettiler...
Ben 20 yıldır borsadayım, dönem dönem kazandık da kaybettik de.. ama şuradan yediğim kazık içimi acıtıyor..
ben derinlikli matriks kullanıyorum, uzun yıllar oldu..arada fx plus da kullandım nedir diye bakmak için..hemen hemen aynılar.
zaten ideal, matriks ve fxplus var piyasada..bunların 3 ü de işinizi görür, en yaygını ve eskisi matriks... Aralarındaki fark algoritmik işlem platformları, temel analiz ve bazı ileri düzey, trade amaçlı analiz eklentileri vs.. En uygun olanı alın bence..
sorma biz de acı bir tecrübe ile anlamış olduk, hedge yok, stop yok, amatör borsacılar gibi düşen varlığa giriyorlar... neyin içine düştüm anlamış değilim..neyse şimdi şikayetleri okuyup tam piyasa düzelecekken riski düşürdük repo yapıyoruz falan derler gireni de çıkaramayız daha fazla şikayet etmeyelim![]()
![]()
Yer İmleri