ben buna takıldım yahu...
doğrudur olağanüstü durum yok neden olağanüstü toplanacaksın...
yatacak yeriniz yok bunca vebal ile...
Printable View
YIGIT BULUT: CUMHURBASKANI ERDOGAN'IN DEDIGI GIBI 'YÜKSEK FAIZ YÜKSEK ENFLASYONU GETIRIYOR'-AHABER
Ateşe benzin aslanım jöleli tebi batırmaya yemin etmiş bunlar
128 bin 76.40 extension geldi.. artık yetmeli. daha aşşası dayı olursa demek ki nerde trak orda brak..
Benim anladığım yabancıyla bıyıklı bıyıksız kılıçlar çekilmiş bir kazık atma IŞİD'e var yabancı ağırlıklı tahtalarda sıkıntı devam edecek gibi diğer düşen tahtalar ise tamamen speklerin bu ortamdan faydalanma işleri gibi .
Habertürk de canlı konuşuyor joleli, izlemek isteyenlere
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 dolar 1 tl diyen adam jöleli... neyse
128 binden ralli bekliyorum.. ahahhahaha
Dolar 10 TL olunca TL'den bir sıfır atıp, Sabit kur rejimine geçilebilir mi?. 1USD=1TL
Faizde sıfır (0) yapsak ne olur???
gelişmemiş ülkede düşen faiz doları yukarı iteceğinden asla enflasyon düşmez aksine artar.
senin enflasyon ile ilgili sorunun talep kaynaklı değil dışa bağımlı maliyetlerin ve borçluluğun kaynaklı.
sıcak para ekonomisi olduğunu anlamamış kendisini gelişmiş ülke zanneden bir yönetimden medet umuyoruz . pehhh
Bi sus artık sus...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu30 1. dalganın içerisine girdi bu arada o tarafta 3 lü abc ralli ihtimali son kale..
Garantiden satıcı 120 milyonn olmus vay anamm
Olanları yaşatan grubun adımlarından anlaşılıyor ki, bu andan sonra özellikle bugün ve yarın BORSA toparlayabilir
Bu endeks bazlı devre kesici kadar saçma bir şey yok. Adamlar satış yapacaklar, ikide bir devre kestirip sattırmıyorsun, iki günde bitecek iş sünüyor sünüyor bir haftaya yayılıyor. Bırak satsın adamlar hınçları alsınlar piyasa dengelensin.
hahaha 126 geldi manyak bunlar tcell spot taban oldu..
SHORTcular kendilerini belli etsinler :halay:
Bundan 30yıl sonra bile bugünleri torunlarına anlatılarken ; Festival gibiydi ne SHORTladıysak kazanıyorduk... :kahkah: :kahkah:
şuan elliott wave ciler 1. dalganın içine xu30 düştüğü için kol kesiyordur
ama yarım bilgiyle elliotcu bunlar :kahkah: bu bir itki ama farklı bir 5 li..
rali..
ho ho ho ayılarıma bahar geldi ho ho ho
bozgurt dibi işaretle 125.600
mevzunun ne olduğunu bile bilmiyoruz. nasıl buralar dip?
Bir hükümet anca bu kadar kendi ayağına sıkar, böyle giderse kendi kafasına da sıkmış olacak
Her neyse emanuke
Bu kadar konuşmadan sonra Benim de anladığım, bu borsanın dip dip yapması bunların operasyonu, beni ve ben gibileri sövüşlüyorlar yasal yoldan Borsada.
Tamamen planlı ve sistemli bir oyuna geldik... Hattı doların 8.48 görmesi bile bunların oyunu olabilir gibi....
Her taraftan vurmaya çalışıyorlar sanki... Ama borsada yabancı yok,, yerli var, olan bize oluyorr
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 dakikada 5.000 puan