Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
tl vermeyince dolarda çıkmıyor.. sonra tl verilince dolar çıkıyor vs. vs. vs. doları böyle 5.90 lardan birden çökertmişti 2018 martta eski sistem.
komedi ya...hayır sanki ülkeyi bugüne kadar bunlar değil de başkası yönetiyordu bunlar ekonomiyi bugün devralmış gibi konuşuyor...şaka gibi...elinizden tutan mı oldu arkadaş? düşük faiz enflasyon neyse bugüne kadar neyi beklediniz? yapsaydınız ya...madem böyle yapacağız edeceğiz demekle oluyor bu işler...
Puştluk burada. Bir yandan jöleli dolar nereye giderse gitsin diyor. Bir yandan da swap faizleri arttırılıp, yabancının TL ye erişimi engelleniyor. Bunu gören yabancı da fiyata bakmadan hisseleri satışa koyuyor.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilale sorar gibi sormak lazım faiz düşünce dövizde düşebiliyormuymuş...
sanayici döviz fiyatından dolayı maliyet yapamıyor...
hepsi döviz fiyatından kan ağlıyor...
ben faizden çok şikayetçi sanayici göremedim...
hepsi dövizden şikayetçi...
bütün niyetleri 5 müteahidin işine faiz düşüklüğü yarıyor...
bütün planı ona göre yapıyorlar...
herkes dövizden yakınırken bunla ilgili tek söz yok...
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yer İmleri