Sayfa 350/1001 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Şu anda tek anlam veremediğim döviz fiyatları. Bu açıklamalarla uçması lazımdı. Var bu işte bir puştluk.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Gerçekten öyle,ya buralardan fazla yükselmeyecek artık izlenimi veriyorlar
    ya da bilinmeyen birşeyler var,yoksa şu açıklamalara bile tepki vermiyor ilginç.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut: Faizlerin mümkün olduğunca düştüğü, kredi maliyetinin düştüğü, düşen faizlerin de enflasyonu aşağı çekeceği bir politika yapacağız- A Haber
    Ya bırak abi ya... Yiğit Bulut. Cümle alem biliyor nasıl biri olduğunu, Bi Erdoğan öğrenemedi hala......
    Ekonomi hocası olarak bunu dinliyor ise Erdoğan ciddi ciddi, vah ki ne vah halimize.....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
    neyi göreceğimizide söyleseymiş...

4. tl vermeyince dolarda çıkmıyor.. sonra tl verilince dolar çıkıyor vs. vs. vs. doları böyle 5.90 lardan birden çökertmişti 2018 martta eski sistem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    komedi ya...hayır sanki ülkeyi bugüne kadar bunlar değil de başkası yönetiyordu bunlar ekonomiyi bugün devralmış gibi konuşuyor...şaka gibi...elinizden tutan mı oldu arkadaş? düşük faiz enflasyon neyse bugüne kadar neyi beklediniz? yapsaydınız ya...madem böyle yapacağız edeceğiz demekle oluyor bu işler...

Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Ya bırak abi ya... Yiğit Bulut. Cümle alem biliyor nasıl biri olduğunu, Bi Erdoğan öğrenemedi hala......
    Ekonomi hocası olarak bunu dinliyor ise Erdoğan ciddi ciddi, vah ki ne vah halimize.....

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yurtdışı TL faiz %440 bu ne ki
    Puştluk burada. Bir yandan jöleli dolar nereye giderse gitsin diyor. Bir yandan da swap faizleri arttırılıp, yabancının TL ye erişimi engelleniyor. Bunu gören yabancı da fiyata bakmadan hisseleri satışa koyuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
    bilale sorar gibi sormak lazım faiz düşünce dövizde düşebiliyormuymuş...

sanayici döviz fiyatından dolayı maliyet yapamıyor...

hepsi döviz fiyatından kan ağlıyor...

ben faizden çok şikayetçi sanayici göremedim...

hepsi dövizden şikayetçi...

bütün niyetleri 5 müteahidin işine faiz düşüklüğü yarıyor...

bütün planı ona göre yapıyorlar...

herkes dövizden yakınırken bunla ilgili tek söz yok...

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Puştluk burada. Bir yandan jöleli dolar nereye giderse gitsin diyor. Bir yandan da swap faizleri arttırılıp, yabancının TL ye erişimi engelleniyor. Bunu gören yabancı da fiyata bakmadan hisseleri satışa koyuyor.

Peki, dolar neden duruyor abi hala? T2 mi bekliyorlar sizce? TL çıkmak için

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 350/1001 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •