Herkes kendi donundan mesül, ütülünce zırlama yeter şakirrr
Printable View
tüm dünya kırmızı bir haftasonuna giriyor...
https://i.hizliresim.com/juxjd6d.jpg
Ukranya ilhak edilmesin
Hanım da iyice bana benzedi bir kg kahve almış önceden.
Benjakjn geliri olan yi bir yere demir attık gibi hissediyorum,inşallah bae gibi totslar gelir oltayada seneyi iyi bir oranla kaparim..
Buğdayın da demir veya altın gibi USD bazlı global fiyatı var. USD/TRY kuru yükseldikçe buğday fiyatıda artar, un, makarna, ekmek fiyatıda.Seneye 6,500-7,000 TL görürsek şaşırmamak lazım.
Maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz diyen ikinci mangadan üçüncü dingil vardı ya, onun için yazıyorum.
Önüne gelen kız istemeye geliyor ula kardeş kahvenin kilosu kaç olmuş bundan sonra hanımı tembihledim kabul etmesin. Manyak manyak adamlar geliyor kova kova bir hal oldum.
Bütün dağcılar bilir makbul olan zirveye gitmek değildir , zirveyi gören bedeni , kazasız belasız geri götürmektir .
Rekorlara doyamayan sidik yarışı devam ediyor.bakalım hangisi yalancı
Hayırdır reis? Bi kere senci olalım dedik dakikasında sattın.
Ben 3 cetona çıktım- amacım hedge ve trade. Portföyüm güzel gitti olur düşerse karı vermeyelim diye benimkisi.
Mantığım da şu, yüksek açıp mal dağıtıyor, haftaya bi aşağı yoklama çekerse sürpriz olmaz. Çekmez ise de sürpriz olmaz biraz az kar ederiz oyna devam xles de istediğim hareket bir türlü gelmedi söyle hacimsiz tavan lar istiyorum kendi elimdeki kagitlarda tabi...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar pelası hepimizi mal sahabı yaptı :)
artık tl hariç hepsinden devam.
misal ana muhalefet lideri iktidara taliptir ve bu ülkede her kuruma girebilmelidir. iş sorumluları ve başkan ile 1 saat çay kahve içer, yoluna gider.
bu olmazsa yabancı da ülkeye güvenmez.
şüuyu vukuundan beter derler bir laf vardır.
yukarıdakiler olsa mb nin milyon dolarları yakmasına gerek kalmazdı.
neyse. iyi akşamlar cümleten.
Ben ne yakacam ya, size lönkleyin mi dedim yada borsa uçacak mı dedim, kızacaksanız şakire kızın beni de o etkiledi.
Ben fırıldak çeviren biriyim ama şakir üüülemi, hiç fırıldak çevirmez.
Yaşayarak göreceğiz hep beraber
Benden korkmayın bu kadar :he: en kötü ihtimalle ütülürüm nolcak ki yağni, aldığım düşer sattığım uçar sa suç benim mi :kahkah:
Biraz gudubetliğimin olduğunu söyleyen arkadaşlar oluy, bastığın yerde ot bitmiyor diyenler de var.
Nasip bu işler, bakalım
Ben şortken, lönkcü arkadaşlara korkmayın ben şortken düşmez diye motive ederdim poz. da rahat otursunlar yarı yolda dökülmesinler deye :) Artık o güveni veremem çünkü lönkledim en zirvedeyken, yapcak bişii yok :drunk:
Bozkurt bence sen ne acarsan tersini yaziyorsun burda :) Totem yapiyorsun insanlar gercek saniyor
O değil taze varant dedim yeni çıkmış 1950 ben aldığım düşüyor. Yerin dibine giriyor....
:kmk: