-30,500 e geldi.
Makas baya daraldı
Printable View
Son zamanların en sakin cuması oldu. XU100 maks-min arasında 16 puan var.
spot kapanışını fışkırttı
bugün de böyle numero çekti
SPOT kapanış, bir çoğu alttan eşleşirken EREGL i 40 kademe üstten eşleştirdiler,
https://i.hizliresim.com/75xytib.PNG
Turkcell (%3) Bimas Aefes Akbank karanlık seansta piyango bunlara vurdu fena çizdiler...
bizim borsa zaten EREGL, BIMAS, KRDMD, TCELL falan olmuş...gerisi konu mankeni gibi :he:
evvelden GARAN dedin mi orada bir duracaktın...borsanın kralıydı...
Ev kirası okuyan çocukları olan bir ailenin tasarruf etse ulaşım giyim hariç 10 bin ancak yeter. 4300 ile kuru ekmek yumurta çay kira maaş biter. Fatura yakıt vs için cebinde parası kalmaz
Kredi kartı limiti kadar sonbahardan itibaren yağ şeker çay gibi tüm ihtiyaçları vs aldım en az %100-%300 fiyat artmış. Kartın borcu üç ayda ancak biter bu maaşla. Ama nereden bakarsanız bakın süper kâr ettim
Süt ürünleri hariç 2023 hazirana kadar A dan Z ye herşeyi aldım. Çeyiz dahil fiyatları %100-%400 artmış. Bu devirde aldığın kâr da sattığın zararda
Şekere ne olmuş öyle..
Yağ dış güçlerin oyunu
Ya şeker o da mı.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurun enflasyona etkisini %40 olarak hesapliyorlardi. Bence hatali. Kurun enflasyona dolayli+dogrudan etkisi en az %90
Yanlış anlaşılmasın temizlik ürünlerinin hepsi enflasyon oranında artmadi hatta aynı olan var
Seçim olmasa ekmeği elektriği doğalgazi 4 ile çarpın
Ben daha önce benzin mazot 7-8 gibi iken tahmin etmiştim. Savaş hariç bizdeki son on yıllık ortalama 1,3 Euro litre fiyatı
1.98 motorıne zam varmıs kaynak tv....epgıs artık acıklamayacakmıs adamları mahkemeye vermısler:oleyo:
51 yaşındayım Kıbrıs harbi dahil hatırlıyorum ama böyle günlük haftalık zam hiç hatırlamıyorum hadi petrolü anladık da her hafta bir yiyeceğe zam mı gelir. Tarım ülkesinde üç sy önce toz şeker 5 kg 22,5 TL
Ayasofya abi hatirliyorum o günkü konuşmanı, bizim burda benzin çok ucuz demiştin 7-8 lirayken, hatta bi depo yaptırıp mazut stoku yapsak dediydik :)
benim depo yarıya indi mazot halen çok ucuz, şu anki hakkı 50 tl olmalı diye düşünüyorum
Ne diyor bunlar
https://www.wsj.com/articles/turkeys...546396?mod=mhp
2 kontrat full short girdik haftasonuna
Kumar işte napcan
madem erkeş longsa 3-5 tene bizim gibi şort hastasi icin mi yukari cekiyo pala..
aralik vadeyi arti kapadi gicik...
Kırık pirinç 11 TL olmuş üç harfli de. Yakında civciv tavuk yemini ararız
Yurtdisi kapanislar cok olumlu,
Vix 24 e geldi
Haftasonu haber akisi da bozulmazsa pazartesi kaldigi yerden devam.
Savaştan bir hafta sonra, Ukrayna gazetesi Pravda ,
Ukrayna'da savaşan 120.000 Rus askerinin isimlerini, sicil numaralarını ve birlik bağlantılarını yayınlamış.
(sızıntının kaynağı belirsizliğini koruyor.
Materyal bir Rus muhbirden temin edilmiş olabilir veya bir ağ ihlali yoluyla alınmış olabilirmiş.)
https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/1/7327081/
Askersin,terhis oldun ama UKR savaş listesinde adın var..Her yerde seni bulurlar
Google şu anda Ukrayna'daki 150 web sitesinin bu tür saldırılardan korunmasına yardımcı oluyormuş..
Anonymous , saldırıdan kısa bir süre sonra Rus hükümetine karşı siber savaş ilan etmiş ve büyük bir Rus devlet petrol şirketi olan Rosneft'in bir Alman yan kuruluşundan çok sayıda veri almış..
Savaşın,Siber savaşı da arka planda devam ediyor..
Dünya ne acayip oldu??
Ülkedeki gerçek enflasyona göre çalışan ve emeklilerin gelir kaybı üç yılda 12 maaş.
Dün depoyu dolduiriyim dedm indirim varken gece sessizce zm yapmışlar yine
Hisse gibi mazot kovalamaya başladım bu ne is yaww