Sayfa 350/1007 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bircok kişi akp ıktıdara geldıgınde kemal dervişin uyguladıgı program ile enflasyonun düstugunu ifade etmişti bakalım.yuzde 55 enflasyonu dusurmekte nasıl bır maharet gosterecek akp gorecegız...bunu basarbılırse ki bence ımkansız...ıktıdarda kalmayı hakeder.madem 2001 de n ıtıbaren dusurdunuz ..şimdi de dusurun bakalım...
    Siyasi koltuk üzerine yapılan ekonomi programı sonuç vermez.
    o program hep ERROR verir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden arada bir olsada akşam pazarı ucuzluğu yaparlardı, artık onu da yapmıyorlar
    Yaklaşık 3 haftadır tek bir kere bile devre kesmedi..Bu uzun bir süre
    Demek ki hem short çok fazla hem de spotta dışarıda çok boşta para var. Buradan kimseye cazip gelmiyor girmek sanırım.
    Hatta savaşın ilk günü tüm kağıtlar taban olduğunda o kadar yalandan bir taban vardı ki 2.güne neredeyse boşta para bırakmadan hepsiyle kağıt aldım. Normalde en az 2 taban banko, 3. tabandan dönüp artı yapar diyordum ama ilk tabanda bile yönün yukarı olduğu çok belliydi.

3. Yanlarındaki ekonomistler bilmiyor mu bu programın siyasi koltuk ekonomi programı olduğunu.
    Ama zamanları yok yeni program deyip çatlağı kapatmaya çalışıyorlar , dünyada olumsuz olaylar , içerde olumsuz olaylar yaşandıkça bu program, çatlağın ayrılmaya dönüşmesini engellemiyor .Bugun eurobond ihracındaki faizi 2008 krizinde bile ödemedik.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eskiden arada bir olsada akşam pazarı ucuzluğu yaparlardı, artık onu da yapmıyorlar
    pompayi tornistan yaptircak yeni bir bahanr yok ondan..hafta sonu bisey olmazsa bu sogukta gic donmasina devam benim adima..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yeniden 3.000 puan altındayız teorik fiyatın...dünkü soytarılıktı...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    3.000 puan kadar fazladan aldı vadeliyi...normalde teorik fiyatın 3.000 puan altından götürüyordu...şu an eşit...geçen günde aynısını yaptı sonra spot giderken burası yerinde saydı...bu makası iyi kullanıyor amcam...keyfine göre açıyor kapatıyor...o gün artık piyango kimlere vurursa doğrayıp atıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    pompayi tornistan yaptircak yeni bir bahanr yok ondan..hafta sonu bisey olmazsa bu sogukta gic donmasina devam benim adima..
    Pala akşam pazarı ucuzluğunda lönklerse ptesi fışkırttırır. şimdi pompayı tadilata soktu sanırsam biz bozduk pompasini
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yanlarındaki ekonomistler bilmiyor mu bu programın siyasi koltuk ekonomi programı olduğunu.
    Ama zamanları yok yeni program deyip çatlağı kapatmaya çalışıyorlar , dünyada olumsuz olaylar , içerde olumsuz olaylar yaşandıkça bu program, çatlağın ayrılmaya dönüşmesini engellemiyor .Bugun eurobond ihracındaki faizi 2008 krizinde bile ödemedik.
    kesınlıkle haklısın 3kat faız odendı Allah Allah dedım senın yazdıgın 3kat faızı odendıyı....haberlerde bloombergte 3misli talep geldı dıye veriyorlar .bizi çok sevıyorlar kı 3 kat talep gelıyor..boyle bır faız var mı dunya uzerinde..yazık insanlarımız bu kadar uzak okumadan
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yeniden 3.000 puan altındayız teorik fiyatın...dünkü soytarılıktı...
    sevgılı turkoglu makası actıgı anda kesınlıkle faydalanın 3gun ıcınde eskı sevıyeye gelir tecrubeyle sabıt....hatırlayın bırara 8k acmıstı 2 gunde normale dondu
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 350/1007 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •