Gazprom, Lukoil, Sberbank, VTB vs BIST'e kote etsinler onlar ile oynayalým.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Putin in HAFÝF ýlýmlý ama bence samimi olmayan açýklamasý sonrasý MB de 30 kuruþluk müdahale etti. Ama 14,70 altýna þu an için alamadý. Ýlerleyen saatler de rezerv yakmaya devam edilebilir tabi..
Eþ zamanlý olarak da bu mail haberi de düþtüyse ve artýk bu tarz dedikodular ile döviz sattýrmaya çalýþma iþine baþladýlarsa durum tahminimden de sýkýntýlý demektir.
Palamýz nakýþ gibi grafik çizer, hatta kendilerinin mimar olma olasýlýðýný bile düþündüðümüz oldu.
sonra þu kanýya vardýk,
Aslýnda teknik diye biþii yok, o hergün itinayla nakýþ gibi çizdiði çizgilerin aslýnda masadaki oyuncularýn ruh halinin yansýmasý olduðunu bir nev-i bisttin kalp atýþýnýn eseri, yani EKG miz
Bazý büyük ve tecrübeli borsa raflarýnýn tozunu yutmuþ abilerimiz der ki,
Tekniðe inanma, tekniksiz de kalma
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Olmasý gereken baþtan öyleydi..
Hammadeyi dýþardan alýyorsun.
Dolarý ne kadar düþük tutarsan o kadar maliyet düþerdi.
Dýþ satým da sorun yok zaten
Ýstediðin fiyattan satabilþyorsun.
Halkýn da krizi ucuza atlatmýþ olurdu..
Flrmalara da ucuz faizle fon hesabý aç..
Bu fondan isteyene 0 faizle ver.
Kmk dýþ borcun maliyetinden çok çok az olurdu..
Ama inat bizi ateþe attý..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Black Rock Rusya'da 17 milyar dolar zarar etmiþ. Daha borsasý açýlmadý, muhtemelen oradaki yatýrýmý o kadardýr.
Biden 1 dolar 200 Ruble ediyor, borsalarýný açamýyorlar, açýnca çökecek dedi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
reyiz 600 puana da okey der persembe cuma gecesi mb gorevden alir![]()
Dolarda asýl operasyon birazdan gelir. Türkiye'de mesai bitsin, o zaman MB artýk ne kaldýysa elinde çakabilir. Ellerinde dolar kaldýysa ve yapmazlarsa bilin ki faiz artýrýmý planlýyorlardýr hakikaten ama öyle 250 puan ile filan olmaz o iþler.
Fakat þu var ki, dolar çok yükselmedi. Þubat ayý ortalamasýný 13.70 alsak. Þubat enflasyonu %5 olduðuna göre 13.70*1.05 = 14.40 zaten olmasý gereken. Þu an 14.71 olduðuna göre 0.30 puan fark mevcut savaþ durumu için az bile
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer Ýmleri