Bu başlığı biraz daha borsa odaklı olmasını sağlamakta fayda var. Konu çok dağılıyor. Borsa, yatırım dışında herşey konuşulur oldu. Bir satır bilgi alacağız diye 100 satır alakasız konu okur olduk. Ben dahil hepimizin dikkat etmesini rica ederim.
Bu başlığı biraz daha borsa odaklı olmasını sağlamakta fayda var. Konu çok dağılıyor. Borsa, yatırım dışında herşey konuşulur oldu. Bir satır bilgi alacağız diye 100 satır alakasız konu okur olduk. Ben dahil hepimizin dikkat etmesini rica ederim.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Birileri gelip baskı kuruyor insanların düşüncelerini baskılamaya çalışıyor. Burada bir çok kez yazdım yazdım sildim diye mesajlar görüyorum, hatta bir mesaj okurken silinmiş.
İlginç bir mesajdı. Çin'li DIDI hissesi düşmüş. Onunla ilgili eski bir haber buldum. Belki Rusya'dan sonra sıra Çin'e gelecek.
https://tr.investing.com/analysis/ac...obal-200484327
>>>>>>>>>
https://tr.investing.com/equities/didi-global-adr
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Geçen bir Rus analiste yaptırımları sormuşlar, ben dişimi yaptıracağım yaptıramıyorum, implant, dolgu malzemesi vs dışarıdan geliyor demiş.
Muhtemelen yaptırımların önemini dile getirmek için o şekilde örnek verdi.
Rusya'da yaşlı insanlara yaptırım koymaz, ama yeni nesil etkilenebilir.
Ünlü bir artist 1960'larda sinema sektörüne girmiş artık ince çorap giyebilecektim demiş. Eskiden çorap gerekiyordu bugün iphone gerekiyor.
Eskiden bizim mahallede cami hocası vardı, televizyon şeytan icadıdır deyip almamıştı, herkes alınca en son o da aldı ama tek kanal vardı. Sonradan çok kanal açıldı isteyen istediğini seyrediyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri