Tebrikler dayucum......Endeks yorumunu da alsak.....
Printable View
Şirketler bu kur ile geçen sene ki karları ancak hayal edebiliyor
Arjantin Merval grafiğine bak. Ara durak bile değildir aynısı olursa.. yabancılar gelecek beşinci günün şafağında.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne rezilliktir yahu gideyim de mal alayım biraz ((:
ulke boyle bir dönem yasamadı 43 yasındayım 90 lar da hiper enflasyon da dahi bir memur emeklisi ortaokul mezunu ev alırdı memurun sabah kalhvaltısı simit bu kdr ulasılamz degildi yahu Ankara da 85 tl lahmacun satan yer var be lahmacunu biz ikram icin eve gelen iscilere verirdik arada
Hankisini istiyon dayu, uzun vadeli olanını mı, hani şu 3bin den sonra 30bin olanı, yoksa kısa vadelimi, ortavadeli zaten analez yeteneğim yok ama sadece bu günü dersen onu süüülemiycem Ayasofya meraktan biraz daha kudursun :he: pideyi tek başıma yiycem :kahkah:
Bir de begenmezlerdi lahmacunu[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayasofya seni gergin gördüm yeğenim ilk defa mı teyzenden zopa yedin :he:
Bak ne diycem,boğalardan boynuz yediğin yerlere krem sür ağrın azalır
Tamam annaştık bak bi da teyze dersen tüyo vermem ona göre.
günün dibi görülünce yazarım az biraz çalı dibinde bekle, tabi bu esnada kremle eski morluklarını
Kılıçdar en düşük memur maaşını 21 bin yapıcam dedi İş C canlandı , ne dediğinin farkında değil bu adam bıktım bu popülist söylemlerden , marketlere çanta dolusu paralarlamı gideceğiz, ekmek 30 liramı olacak??
piyasada nakit sıkışıklığı olunca,
bozdur bozdur senet harca..
Kremliyon mu yeğenim
500 puan gibi rekor bir makas ile yeni vadeye taşıttırdılar...
Sonra makası kapatarak bol para kazanıyorlar...Rekor makas varsa shortçu bir adım öndedir..
Sonunda bizde zengün olucuuk
çocuğuna hisse hesabı açtırıp her ay hisse alanlar..
alın alın da..biraz piyasa geri zekalı görsün...
Paragöz sen hep pasta yiyiyorsun galiba :)
https://www.carrefoursa.com/carrefour/ekmekler/b/1398
bence şişe 33 olunca alıma geciniz :)))
Bu ay yoksulluk sınırı 33 bin olarak hesaplanmış, yani asgari ücretin aslunda 33bin olması lazım refah seviye için
tahminim seneye gecekondu İstanbulda en düşk 1 10m altı olmaz
rezidantlar 50-100m :he:
en düşük binek araçta seneye 3m altı olmaz ( Fiat marka)
ekmek sabit kalır, artmaz, en fazla seneye 15 tl olur
çinde her ürün artar, pirinç 50 yıldır sabit fiyat, artmaz
seçimden önce hükümet devilasyon yaparsa ezici çoğunlukla geri gelir düşüncesini savunanlar va
sonuçta kim gelirse gelsin ekonomiyi toparlamak çok zor belki imkansız olacak
gelen Özal gibi yılda 3 kez devülasyon yaparsa, belki, bi nebze ekonomi toparlar :he:
bol devilasyonlu sürece sürükleniyoruz, devilasyonlar olduğunda bol tavan çeker burası :)
Ecevit kuru bir gece 600k dan 1m yapıyorum demişti, yaptı da :he:
kur sabah 1.0m i gördü :he:
2 gün borsa tavan çelmişti ( tüm hisseler)
borsanın ilacı bu, verdiğin an borsa şahlanacaktır :ok:
Bu piyasada halka arz larda tam gaz gidiyor bir yandan.:wu:
Piyasa ikinci turu veya RTE nin makamı devretmemeyi satın alıyor sanki. Hükümet değişikliği 25-30 TL USD kuru hesaplamış olsa o kadar yükselirdik
şu İSMEN kdr kusursuz bilanco yok sucu ne bacası tutmuyor diye mi bu önemsenmemek :) gelecegin 3 hanelerinden biri ytd
Zaten dünkü mesajlarda var..Aynı şeyleri yazmayayım...
HAYIRLI CUMALAR EFENDİM..
Kur düşerse batarız..
Dünyanın en pahalı ülkesi olur..
An itibariyle 1 litre Kola 18 lira , 1 litre mazot 18 lira , ben ikisininde aynı fiyat olduğu dönem hatırlamıyorum , Ariston Abi sen dikkat edersin böyle şeylere sen hatırlıyonmu?