Sayfa 351/1005 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
    Günün dibini ve tepesini işaretlemek için geldim ama buraya yazmıycam çünkü dün 3 kişiden tebrik geldi
    Tebrikler dayucum......Endeks yorumunu da alsak.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. Şirketler bu kur ile geçen sene ki karları ancak hayal edebiliyor

3. Arjantin Merval grafiğine bak. Ara durak bile değildir aynısı olursa.. yabancılar gelecek beşinci günün şafağında.
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    karar degistirdim 5400 gecilemez kısa da diye vs ama dun ki starbuck zammı beni caydırdı her an her seye sürekli zam geliyor bence 7000 gelir bu gidisle borsa da
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu ne rezilliktir yahu gideyim de mal alayım biraz ((:

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Arjantin Merval grafiğine bak. Ara durak bile değildir aynısı olursa...

ulke boyle bir dönem yasamadı 43 yasındayım 90 lar da hiper enflasyon da dahi bir memur emeklisi ortaokul mezunu ev alırdı memurun sabah kalhvaltısı simit bu kdr ulasılamz degildi yahu Ankara da 85 tl lahmacun satan yer var be lahmacunu biz ikram icin eve gelen iscilere verirdik arada
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tebrikler dayucum......Endeks yorumunu da alsak.....
    Hankisini istiyon dayu, uzun vadeli olanını mı, hani şu 3bin den sonra 30bin olanı, yoksa kısa vadelimi, ortavadeli zaten analez yeteneğim yok ama sadece bu günü dersen onu süüülemiycem Ayasofya meraktan biraz daha kudursun pideyi tek başıma yiycem
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bir de begenmezlerdi lahmacunu[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ulke boyle bir dönem yasamadı 43 yasındayım 90 lar da hiper enflasyon da dahi bir memur emeklisi ortaokul mezunu ev alırdı memurun sabah kalhvaltısı simit bu kdr ulasılamz degildi yahu Ankara da 85 tl lahmacun satan yer var be lahmacunu biz ikram icin eve gelen iscilere verirdik arada

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hankisini istiyon dayu, uzun vadeli olanını mı, hani şu 3bin den sonra 30bin olanı, yoksa kısa vadelimi, ortavadeli zaten analez yeteneğim yok ama sadece bu günü dersen onu süüülemiycem Ayasofya meraktan biraz daha kudursun pideyi tek başıma yiycem
    Teyzem yiyeceğin pide olsun yalnız. Yımırtalı pide yerine başka bişi yeme emi.

Sayfa 351/1005 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •