Bozkurt gocunma suyun içindeyim diye
herifin kendisi yanına geliyor ..yolda
Printable View
Bozkurt gocunma suyun içindeyim diye
herifin kendisi yanına geliyor ..yolda
Salı çarşamba pala bu havaları seviyor
Ariston abi yeniden değerleme de arsa bina makina geçen sene 1 milyon bu sene 2 milyon çıktı. Bunun enflasyon muhasebesi nasıldı.
gençler kolay gelsin......
Bizde ev kiralama bakiyoruz hanim cok titiz
dedim kiralik ev cok oynanmis hanim gibidir dogru duzgun bulmak imkansiz
satilik olanlar da zemin yamuk yumuk tuhaf, duzgun olan da cevresi dandik gecekondu dolu.. ve fiyatta pazarlik istemiyolar kendi leri bilir...
Bedelsiz haberine giren traderları sıkıştırıyorlar gibi.
Metal iş sendikası grev kararı almıştı.Bununla ilgili şirketlere dikkat etmek lazım.2 gündür gereksiz pozitifler
GARAN bugünün elemanı
Tifil abi ne diyorsun senin kaat okur mu bugün?
Hanım beğenmez o evin içine bakar sen cebine. Biz 10 sene önce ahır gibi evde yaşıyorduk ahır gibi dediysem eski köy evi gibi üstü hasır duvarlar alçı değil çatlak vs. O evden sonra 4+1 evimiz var. Hanım boyuna kitliyor banyonun wcnin fayanslari komple değişecek mutfağı da değiştirecek. 10 sene önceki evimiz de banyo da fayans tanesi yoktu. Evde ki eşyalar ikinci eldi çoğu. Şimdi en 10 sene önce sıfır aldığım mobilyayı atalım diyeyim dakkasinda atar. Kadın milleti zor. Ariston abi niye bekar sanıyorsun. Kadını çekmek için iki sihirli söz ve hareket var. Bir her şeye tamam de iki hep başını salla.
Holdingleri de vermeğe başlarsa
Nasıl bir salgın var evdekiler hasta. Yeğenlerim hasta annem babam ufak tefek hasta, eskiden Bloomberg de çalışan barış esen hasta, tunç Şatıroğlu hasta. Korkudan dışarıdan çıkamıyorum.
Kontrollü hareketler :)
Bugün bankalardan mazot yapıyor iletişim alıyor gibi.
Hisse vadeliler
https://i.hizliresim.com/jz14w4h.jpg
Tuncer Şengöz:
Büberin kilosu olmuş kırk milyon, emekli yedi buçuk milyar maaşla nasıl geçinsin diyen halkımıza 1 trilyon 375 milyar Lira bütçe açığının ne kadarlık bir büyüklük olduğunu anlatmak, deveyi hendek atlatmaktan daha zor.
Dün YouTube de karıncalar Soner gökten bağımsız denetim raporlarından bahsetti hatta Sasa yı denetleyenlere şirkete orada bildiği usulsüz işlemler için yazdığını söyledi. Türkiye'de suç değil bu usulsüzlük
Benim işlem yaptığım tahtalarda ifşa mi oldum ne eskiden 45 sn de bir alıp satardım şimdi alsam satılmıyor 15 dk bekliyor.
ssk'dan 10.500 günle yüksek prim ödeyerek emekli olanı da biliyoruz. 2-3 sene önce emekli maaşı 4-5 asgari ücret civarında idi. Şimdi o makas epey kapandı. 3600 günlerle emekli olanlar-eyt'liler falan sisteme girince diğerleri de mağdur oldu. Memur emeklisinin maaşı standarttır. Mesleğe başlangıç maaşı ile emekli maaşı denk oluyordu. Misal 9-1 bir öğretmenin ek derssiz eline geçen maaşın az bir eksiği 25 yıl hizmet ile emekli olmuş bir öğretmenin maaşı oluyordu. Seyyanen yapılan zam yaklaşık 12bin tl bir fark oluşturuyor şimdi. Bu tarafta da mağduriyet var.
Emekli olmak-emekli maaşı ile hayat idame ettirmek olayı artık kalkmaya başladı. Vatandaş olarak bes vs gibi yatırım araçlarına başvurup kendimizi garantiye almamız bekleniyor.
ak ve koç bank saatlikte tamam mı devam mı bölgelerindeler bakalım neye karar verecekler.