Sayfa 77/1006 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    güzel kardeşim 11 ocak 2019 de yine 90 günlük durdurma gelmiş o zamanın haberini oku.
    teknik olarak haberden sonra düşmemiş durdurma günü ile düşmeye başlamış ozaman bugun bu banka pompası yapılmasa yine düşmezdi birleri malı dağıtmak isterdi yukarı sürüp kapanış 1 martta ise yukarı hamleler olacakdır belki bugun satışların girenlerin malı alınıp yukarı sürülecek bugun yarın takip edilmeli benim gördüğüm. Satış yiyecekse şubat ortası buralardan olabilir kendimede böyle bir seneryo oluşturdum

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    deli gibi alıorlar viobu sanırım beklelnen ralli gelıor....
    öyle kolay ralli havası vermezler, daha durun acaba? not artırımı gelmeyecek mi? dedirtmeden, algılarla oynamadan almazlar

SPOT da +350 m ile en iyi alıcı BofA yukarıdan güzelce malı yedirmeye başladı, şimdi satış baskısı kuracak ve altlardan güzelce malı yerine koyacak, ha alıcı gelmezse de yukarı sürecek!

4. longcular tebrıkler ama ben bu rallıye ve devamına ınanmıyorum

bu rallı de yokum 48 yeter bana

daha once de dedıgım gıbı cıddı ıskonto lazım bana 6300-6400 gormeden mala gırmeyı de tasımayı da dusunmuyorum
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

adamın bir acelesi var

https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post6671654

5 dakikada 837 bing...
    dur bakalım kokusu nasıl çıkacak bu işin

6. sn mavsar ,

benim önümdeki simülasyon bu ,
    1-2 gün takip etmek gerek tahtayı daha önce oyun böyle işlemiş.
    Şimdi durum değerlendirmesini yaparken o zamanki mal dağılımı ile bugunkü aynımı bilemiyoruz hem yerli hem yabancı bazında,
    şartlar ogun nasıl bugun nasıl oda ayrı tabi bu yüzden diyorum 1-2 gün takip edip durum değerlendirmesi öyle yapılmalı.
    çünkü 2 yönlü oyun oynaya bilirler bu olumsuz haberle birileri malı toplar tak temettü haberi gelir aşağıdan mal satanlar yukardan mal almaya başlar durdurma tarihleri genellikle temettü açıkladığı tarihler.
    kendi seneryom bu ona göre hareket edicem.kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Buralardan biraz gevşeyebilir pıst 100

Risk Primi tekrar 300 puanın üzerine çıkmış,

Türkiye CDS 5 Yıllık USD 307,90

Sayfa 77/1006 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri