VÝOP +3 sonrasýna bakacaðýz.
Printable View
VÝOP +3 sonrasýna bakacaðýz.
Günaydýn iyi haftalar
Günaydýn iyi haftalar lakin bakalým nasýl geçecek.
Ha Bayram ikramiyeside yatmýþ 3000 TL olarak.:(
Ankara Büyükþehir Belediyesi:-Müfettiþler tarafýndan sürdürülen ve 130 konseri kapsayan hizmet alýmlarýna iliþkin inceleme tamamlanmýþtýr-33 konser hakkýnda, kamu zararý iddiasýyla soruþturma izni verilmesi yönünde karar alýnmýþtýr - Hürriyet
https://x.com/MatriksHaber/status/1904125674652135429
Güzelim ülkeyi kanser ettiler, dokunduklarý her yeri çürütüp öldürüyorlar.
Düþmenin sebebi mansurada soruþturma açmýþlar neden konserler verdinya,mansur hukukçu onlar gibi gugukçu deðil,yani iþini bilir,yahu konser için soruþturma açýlýrmý ?melih gökçek gibi dinazor parký yapacaðým diye 800 milyon dolarý çöpe atmamýþki bu en basiti...daha yazmaya gerek yok,karþýmýzda kinci bir zat var,ülkeyi soyup soðana çevirmiþ ses yok,ülkede dürüst savcý hakimlerde mevcut,onlarda gözetliyor bu durumu,italyan mafyasýný tek savcý çökertmiþti bakalým bu bizdede olurmu bekliyoruz.
CHP okadar iyimserki hep bunun bedelini ödüyor,lütfi savaþ kimki eski akçý,sadece bu basiti bunun gibi çoklarý var,en önemlisi masa baþýnda düþmanlara zeytin dalý uzatmasý,tamam ülke menfaatleri için,ama menfaati kim düþünüyor,ülke olmuþ çýkarcý bencil...sýrada kýlýçdar var pusuda bekleyen hiç sesi çýkmayan...
Ufuk Tekin@M_UfukTekin21s
Ýstanbul Barosu avukatýyým. Oy verdiðim baþkan ve yönetim kurulu üyeleri görevden alýndý.
Þiþli ilçesinde oturuyorum. Oy verdiðim belediye baþkaný tutuklandý.
Ýstanbul Ýlinde oturuyorum. Oy verdiðim belediye baþkaný tutuklandý.
Ofisim Beþiktaþ'ta ve Beþiktaþ'ýn belediye baþkaný tutuklandý.
Kastýnýz bana mý kardeþim sizin?
https://x.com/M_UfukTekin/status/1903805399213437423
Bu ülke de yaþamasak gülmekten ölürdük, oysa kederden mecalimiz kalmadý.
günaydýnlar
Endex guya 9600 üstünde %3.5 pirimli,bana göre hiç inandýrýcýlýðý yok,çünkü baþýmýzdaki iktidar heran birþey yapabilir peþi, hooop güm,onun peþi malum doðru dolar yakmaya...ytd.
Ýmamoðlu depremi tam gaz,ABD yönetimince ülkemizi avrupa kategorisinden alýnýp ortadoðu ülkeleri kategorisine alýnacaðý konuþuluyor,resmen kepazelik,ne yaptýn uzun bunumu istiyordun...
2 ülkede içimizde yaþamýþ olup iç iþlerine hiç karýþýlmamýþtýr,yunan eski yunanlan yani helenlerlen alkasý yoktur derme çakma halktan oluþmuþtur onlara destek veren devamlý haçlý zihniyeti olarak avrupa destek vermiþtir,bulgarlarýn özü Türktür,onlarýda sonradan rusya asimile edip bize kýþkýrtmýþtýr,yani 20 yüzyýldan beri hep baþýmýza bela olmuþtur,yani bir kazýklý voyvada misali Türk kanýndam beslenmiþlerdir,bulgarlar neysede yunanlar devamlý pusuda bekleyen çakal sürüsüdür,gerçi bu çakallardan ülkemizdede mevcutur TC yýkýp adýný bedevi ülkesi yapmak,ABD zaten temsilciler meclisinde son imamoðlu davasýndan sonra TC'yi artýk ortadoðu ülkesine sokacakmýþ...
VÝOP eksi açýlýþ 1 üstünde...sanýrým dünkünün köpüðü alýnacak,zat yangýna körükle gitti sürece bu ülkede güven aranmaz.
Nedendir bilmiyorum,içimde son günlerde hep kötü his vardý,çünkü yapýlacak her kötülük bana ayan olur yine içimdeki o his devam ediyor,þimdi imamoðlunun katlediliþinden sonra bakalým ne yapacaklar,guya bu kötülüðü yapanlar yýllarca hep ezilmiþler bunun intikamýmý alýnýyor.
Bu ülkede adalet mülkün temeli ilkesine iyi kötü alýþmýþtýk,ama RTE zamanýnda bu tamamiyyen kaybolmuþtur emrine geçtiði için,nedenmi,en basit örneði bir þikayetim vardý savcýlýða gittim,durumu anlattým,doðru haklýsýn zamanlan o þahýs bizede geliyor ben içeriye koruma çaðýrýyorum diyor,tamam biliyorsunuzda neden iþlemimi yapmýyorsun diyorum,valla böyleleri çok var hangisiylen uðraþalým diyor,tek çare Allaha havale et diyor,evet bunu diyen savcý...yine bir þikayet konum vardý mahkemeye verdim,þahýz mahlede durmuyor herkesi þikayet ediyor bunlarýn hepsi hýrsýz diye benide þikayet etmiþti avukatýmlan dava için mahkemeye gittik,birazda millet korkak olduðu için mahkemelerden çekindikleri için,þahýz cezayý yedi,dava sonuçlandý hakimin çýkarken bana söylediði söz þuydu,kardeþim kafayý bu sizlere takmýþ bulunduðunuz mevkiyi deðiþtirin dedi,hakimim benim mülküm burasý olurmu dedim,oda buna katlanacaksýnýz dedi,iþte buda yargý organý,15 senedir böyle bu yargý,bu yargýmý bizim hakkýmýzý savunacak...tamam içlerinde temiz insanlar onlarda sindirilmiþ,ben zatý mahkemeye verdim hain olarak,bunu buradada belirtmiþtim kapatma davasýnýn peþinden 2010 seneleriydi,2 savcý üstüme yürümüþtü sen ne diyon diye,o zaman baþbakandý,gerekçelerim elimdeki belge döküman kapatma davasýnda savcýlarýn suçlamalarý vs vardý,benim agrasif olduðumu bildiðinden aðýr ceza emekli hakim arkadaþýmda benimlen gelmiþti,arkadaþým kimliðini gösterdi siz ne yapýyorsunuz,baþladýlar savcýlar hakimim biz ne yapabiliriz adam ABD'nin adamý dediler,bizim çoluk çocuðumuz var ekmeðimden olmak istemiyorum dediler dilekçemi iþleme sokmadýlar,böyle çok dava gördüm,hem davacý hemde davalý olarak,ne bileyim hukuki olarak bu nasýl rayýna oturacak...Ayni durum dýþarýdada var,trampet örneyi,geçende japonyada bir haber dikkatimi çekti,adam 50 yýl hapiste yatmýþ boþuna sonra suçsuz olduðu anlaþýlmýþ 89 yaþýnda,yüklüce tazminat kazanmýþ,tamamda bu adamýn hapislerde mantar olmuþ parayý ne yapsýn...
Ýmamoðlu hapiste bile halkýný düþünüyor,buna bir miktarda bende baðýþ yaptým.
Ýmamoðlu cezaevinden çaðrý yaptý: Binlerce baðýþ yapýldý
19 Mart operasyonlarý kapsamýnda tutuklanan CHP'nin Cumhurbaþkaný adayý ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu’nun çaðrýsýna vatandaþlardan büyük destek geldi.
https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-ce...apildi-p155723
Erdoðan: Bayramý takip eden 3 günlük süreyi de idari izin kapsamýna aldýk. 2-3-4 Nisan günleri kamu çalýþanlarýmýz idari izinli sayýlacak
Adam turp,turp diye dalgasýný geçiyor,dikkat ederseniz býyýk altýndan gülüyor,þu now tvde leyla dizisi var sanýrým onun karakterine göre çekilmiþ sanki...
Konuþurken baþka bir zat,konuþmadan sonra baþka kiþi,bunun arkasýnda kesin birisi var bu kurguyu uygulayan,yani þeytani bir plan,konuþmadan sonra zata bir bakarmýsýnýz sorulan sorulara saftirik,saftirik bakýyor,bunda kesin birþeyler var...
CHP milletvekili Özer : Ekrem Ýmamoglu’nun avukatý Mahmut Pehlivan gözaltýna alýndý
Kocabýyýk; AK Partili arkadaþlar mumya gibi
25. ve 26. Dönem AKP Ýzmir Milletvekili olan Hüseyin Kocabýyýk, Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu’nun gözaltýna alýnmasýný þöyle eleþtirdi;
"Recep Tayyip Erdoðan…geleceðin yer burasý mýydý? Biz bunlar için mi mücadele ettik? Bunun için mi mahkemelerde süründük yýllarca? Sen aslýnda kendine darbe yaptýn haberin yok!"
“Doðru söyleyeni 9 köyden kovarlar” sözü yýldýrým hýzýyla gerçekleþti.
Kocabýyýk, AKP'den ihraç edildi ve bu fotoðrafla þu mesajý “X” hesabýndan paylaþtý:
Açýklama: giyim, insan yüzü, kiþi, þahýs, duvar içeren bir resim Yapay zeka tarafýndan oluþturulan içerik yanlýþ olabilir.
“Burasý Pýnarhisar cezaevi. Bu fotoðrafýn içinde o gün hukuksuzluða, haksýzlýða uðrayan Recep Tayyip Erdoðan var. Erol Olçok var, Hayati Yazýcý var, baþýmýzda dikili gardiyan var ve ben varým.
Bugün benim için ihraç kararý verenlerin çoðu daha ilk mektep talebesiydi muhtemelen. Ak partili olmayý þeref çizgisinden utanýlacak bir çizgiye taþýyanlar utansýn!”
Bu resimde kadraja girmeyen bir kiþi daha vardý: Prof. Dr. Mümtazer Türköne.
Tayyip Erdoðan’ýn en zor günlerinde onun yanýnda yer aldý. Yýllarca kalemiyle demokrasi ve hukuk devleti için mücadele etti.
Sonra ne oldu? Hapse attýlar.
Ona ismiyle yan yana getirilemeyecek sýfatlar taktýlar. Bu ülkenin en iyi siyaset bilimi hocalarýndan birini senelerce cezaevinde tuttular.
Prof. Mehmet Haberal gibi bir büyük adamý 5 yýl cezaevinde yatýrdýk yahu. Ayný kafa devam ediyor bugün.
Allah’tan üniversite gençliði var da toplum haysiyeti bir ölçüde kurtarýlýyor.
Bir tek AK partili arkadaþýmýz “bu olanlar iyidir veya yanlýþtýr” diyemiyor.
Herkes mumya gibi. Bu davaya sadakat deðildir. Bunun baþka bir ismi var da ben onu söylemeyeyim.”
Kocabýyýk Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ýn sýrdaþý iki bakaný þöyle eleþtiriyor:
“Tamam, Ýmamoðlu’nu gayet centilmence hallettik.
Benim merakým þu:
MÝT Baþkaný Ýbrahim Kalýn acaba olanlarla ilgili ne düþünüyor? Hiçbir þey düþünmüyorsa o zaman o þahane kitaplarý kim yazdý?
Mesela Hakan Fidan ne düþünüyor? Baþarýlý bir hayatýn millete hizmet yolunda yeni kapýlar açacaðý besbelliyken birinin o kapýlarý kapatmasýna ne diyor?
Dücane Cundioðlu “devletin kolonlarýný kestiler” demiþti.
Siyasetçi kolon molon dinlemez, onun derdi dükkaný geniþletmek.
Ama siz kolonlar kesilirken ne yaptýnýz? Yoksa sizin elinizde de balyoz var mýydý?
Ýnþallah öyle deðildir…”
Kocabýyýk Ýmamoðlu’nun diplomasýný iptal edenleri þöyle eleþtiriyor:
“Yýl 1960. Tarihimizin en iðrenç , en ******** darbesi olmuþ. Bütün Demokrat Partililer içeri týkýlmýþ. Demokrasi tepelenmiþ. Darbenin üzerinden iki gün geçmiþ.
Darbeci subaylarýn içine bir korku düþmüþ. Yaptýklarý eylem idam cezasý gerektiren bir suç.
Fakat o arada Ýstanbul Üniversitesinin profesörleri darbecilere gelirler ve þöyle derler: ‘eðer bu demokratlarý yargýlayýp ceza vermezseniz hepiniz ipe çekilirsiniz.’
Ve Ýstanbul üniversitesinin kara cüppelileri ‘hukuku geriye iþletme’ fetvasý verip dünya hukuk tarihinin en hukuksuz kararýný aldýrttýlar.
Yýl 2025. Ayný Ýstanbul üniversitesinin profesörleri 16 milyonluk bir þehrin seçtiði genç bir siyasetçinin 35 yýl önce alýnmýþ diplomasýný geçersiz sayýyorlar.
1960’ta milletin sevgilisi Menderes’i , Zorlu’yu, Polatkan’ý asanlarý cinayete azmettiren Ýstanbul üniversitesi profesörleri, Hikmet Sami Onar’lar, Hüseyin Kubalý’lar milletin lanetiyle ölüp gittiler.
2025’te, seçilmiþ baþkan Ýmamoðlu’nu siyasete kurban eden Ýstanbul üniversitesi profesörleri;
Size garanti veriyorum ki, bu sefer yargýnýn elinden kurtulamayacaksýnýz. Hepiniz yargýlanacaksýnýz hem hukukun hem de Ýstanbul üniversitesinin haysiyeti belki bir parça kurtulacak.
Kocabýyýk RTÜK baþkanýný þöyle eleþtiriyor:
“RTÜK baþkaný Ebubekir’i ciddiye alýr severdim. Ama uzunca bir süredir izliyorum ve artýk kesin bir kanaatim var: bu adam bu ülkeye en büyük zararý veren, þuursuz, fikirsiz; demokrasi nedir bilmeyen, hukuk devleti düzeninden haberi olmayan bir militandýr.
RTÜK gibi, yayýn özgürlüðünü düzenleyici bir kurumu, halkýn haber alma hakkýný gasp eden bir otoriter yönetim aygýtý haline getirmiþtir.
AK partiye “yasakçý parti” damgasýný þimdiden vurmuþtur.”
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...bi-900129h.htm
Özgür Özel bugün çok sert, herkese giydiriyor, sanýrým 2.2 insaný Maltepe'de görünce coþtu, herkes coþar....
M.Þimþek'e demediðini býrakmadý, bazý TV kanallarýný tekrar gömdü, mikro anlamda iþletme iþletme boykot kararý çok ilginç geldi.
D..... Grupa boykot diyorsan yeterlidir ama marka bazýna inmek bence doðru deðil.
Gördüðüm halk çok heyecanlý artýk deðiþim diyor, bence de çok haklýlar. (bayram hazýrlýðý yapacaklarýna mitinge gitmiþler bu da kararlýlýklarýný gösteriyor)
Biz bu ülkenin potansiyeli duyduk, tahmin edebiliyoruz ama maalesef yaþayamadýk.
En azýndan çocuklarýmýzýn veya torunlarýmýzýn bu ülkenin potansiyelini deðerlendirip yaþamalarýný diliyorum.
KKTC Saðlýk Bakanlýðý'ndan yapýlan açýklama:
"Bu gece aniden rahatsýzlanmasý nedeniyle 00.17’de Maðusa Devlet Hastanesi’ne müracaat ettirilen sanatçý Volkan Konak, 00.42’de tüm müdahalelere raðmen maalesef hayatýný kaybetmiþtir."
sunu hep merak etmisimdir
Tanistigim butun yunanli ve ermeniler Turklerden hep nefret ediyorlardi
Ama ben hayatimda ermenilerden yada yunanlilardan nefret eden bir Turk tanimadim.
Bu nefretin sebebi?
Iki tarafta kesti bicti ee bizden de bir suru olen var ama biz nefret etmiyoruz onlar neden nefret ediyor?
1821 Mora, 1908 Girit, 1963 Kýbrýs vb. Yunan milliyetçiliðini yaratan ve örgütleyen papazlardý.
Keza Ermeni olaylarýnda da Ermeni papazlar ve batýlý misyonerler kýþkýrttý , örgütledi.
https://isamveri.org/pdfdrg/D02419/2...60_OZBEYAU.pdf
Bizim öyle bir durumumuz hiç olmadý.
(Maraþ savunmasý Sütçü Ýmam gibi durumlar hariç)
...diye düþünüyorum.