ben maliyeye bir tiyo vereyim. istanbuldaki taksi plakası sahiplerini de incelensinler eğer samimilerse. yok onları incelemeyiz diyorlarsa bu 7885 lüks oto sahibinden de birşey çıkartamazlar
Printable View
Alman ekonomisi, ikinci çeyrekte daraldı
geliyor gelmekte olannnnnnn....
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye, okçuluk branşında tarihi bir başarıya imza attı. Mete Gazoz, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer'den oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, bronz madalya kazandı.
az mia takılayım günlük, çorba parası çıkıyor :he:
Ekonomim.com
@EkonomimCom
·
29d
Bütçe ve tasarruf hesabı tutmadı: Meclis’e iki vergi paketinin daha gelmesi bekleniyor
benim çöp hisseler xu030 ve sex bankın aksi takılıyorlar bu gün, genelinde pozitif bir seyir var
yukarda alıntıladığım 2 vergi daha çıkama muhabbeti doğruysa piyasada temkinli olun.
daha önce belirttiğim turizmden bekledikleri gelmedi 60 milyar dolar hedefle yola çıktılar.
şuanda açıklanan net bir veri yok gri durumda
Şimşek vergi alacak yer arıyor adres direk gariban çalışan yada emekli kesim
aylık reklam gelirlerinden youtuberlar her ay 3-5 milyon dolar hatta 10 milyon $ kazanç elde ediyor deniyor :)
Z kuşağı saçma sapan birşey ekliyor 1 milyon tıka 100k dolar 10m tıklarsa rakam 200k $ ( %20)
tahminim toplamda hepsi ayda 1-3 milyar $ kazanıyor bunlar, biri 40 milyona e ev aldım bir diğeri yat aldım diye sosyal medyaya ekleyip hava atıyor, onu izleyen sayıda 1 milyon olunca bu sefer tekrar 100k $ kazanmış oluyor, bu sefer araba alıp onu ekliyor, bu sefer Z kuşağı bunu izliyor alan alana izleyen izleyene sonsuz döngü oluşuyor :he:
kısaca bedava peynir fare kapanında de, daya bunlara vergiyi :oleyo:
bu ülkede insanların devleten alabildikleri tek geri dönüş emekli maaşı. o nedenle emekli maaşı vatandaş için çok önemlidir. emekli maaşları düşük devam ettikçe halkın devlete bakış açısı sıkıntılı olur. oradaki tepkiyi chp li belediyelere yansıtmaya çalışıyor ama etkisi düşük olur.
durum böyle devam ettikçe halkın itibardan tasarruf olmaz konularına öfkesi artar. rte nin de planının hızlıca ekonomiyi toparlayıp bu öfkeyi azaltacak şekilde ulufe dağıtmak olduğunu düşünüyorum ama oralardan halen uzağız.
israil konusu, sokak hayvanları konusu falan tamamen gündem değiştirmektir.
Soru şu dolandırıcılıkla suçladığınız kişiye iş yerinizin anahtarını verirmisiniz.:)
verirseniz bir nedeni ne olabilir.
Burada yazanlar da dahil... Müslümanların hiçbiri diğerini beğenmiyor.
Demokrasi ile işi olmayan tüm örgütlenmelerde olduğu gibi...
Geçmişte sol örgütlenmelerin yaşadığı fraksiyon sorunu gibi, mikro seviyede bölünmüşlük daimi sorunudur bu türden yapılanmaların.
Söz gelimi:
Irak, Suriye vb.... Bölünüp parçalanan coğrafyalarda en ılımlısından, en radikaline İslam savunusu iddiasında hemen tüm İslami yapılanmalar bulunmuştur. Ancak en temel seviyede bile ortak paydada buluşamamışlar, diğerlerini alt etmek adına ABD başta en büyük İslam düşmanları ile iş birliğine gitmekten de çekinmemişlerdir. Hatta bunların çoğu ilgili ülkelerin maşasına dönüşmüştür.
"Arap Baharı" diye başlayan kalkışmaların güncel sonuçlarına bakarsak, her türden kalkışma radikalizmi davet etmiş,
sonra bu kalkışmaları geri planda organize edenlerce sözde o coğrafyalar radikallerden kurtarılmak adına "demokrasi" ile tanıştırılmıştır.
Kanımca diğer coğrafyalardaki milliyet, mezhep vb. tartışmaları Türkiye'yi zerre ilgilendirmemeli,
"kör-topal da olsa yürüyen 'demokrasi' ve bütünlüğümüzün değerinin bilincine varmalıyız " diye düşünüyorum.
Gelinen noktada dünyanın sorunlu coğrafyalarını "gezen" on binlerce/yüz binlerce silahlı psikopat mevcut...
Önce sınır güvenliği, bunu sağlamak için de birlik, bütünlük önemli.
Arkadan gelmiyor bunu 3 ay önce dillendirse ekonomik program üzerinden piyasada oluşturulan o hava olmazdı.gri liste ,not artrımı , ey israil , vergi, köpek muhabbetleri, belediyelerin ssk prim neden peşpeşe geliyor .Şimşek herşeyin hesabını yaptı reçetede kim ne zaman sahneye çıkacak yazılı:)
ha unutmadan bir sene başı seneryom vardı sene sonu ımf veya dünya bankasından borç muhabbeti oda tutarsa yılbaşında nimet abladan milli piyango alırım:drunk:
petkimi üçlü tepede gene gömüyorlar. yatırımcısının çilesi bitmeyecek gibi.
ağustos vadeyi şortladık bakalım.
https://i.hizliresim.com/96hmhzi.png
başkan işimiz zor başardık vs goy goyu ile olmuyor bunlar , yara derinse dikiş tutmaz atar bak bizi kıskanan Almanyaya:)
Garan yatak sardı diyebilir miyiz?
ülke, din, abdest, namaz, seccade, ateizm derken bir taraftanda dünya dönüyor hani,..
https://i.hizliresim.com/nolztrn.png
buyurun petkm kanalın tepesinden basıyor bende traderım ama girmem bu tahtaya azerilerden dolayı elindeki lota kadar sayarlar ha alıp unutanlar ona birşey demem ben trader olarak ne zaman girerim hacimli kanal kırılırsa :)bu tahtalarda ucuzluktan ziyade karekteristik ve momentum önemli bana göre
THYAO, 293 de kuvvetli desteği var..oraya yığınak yapalım..
minörden bir tepki gelişebilir, indikeydırlar toparlıyorlar biraz, ama bütünü etkilemesi için henüz erken,..
sabah 10:00 açılış sonrası, ikincisinde 12:10-13:10 arası yaptıkları tepkimsi hareket aşağıyı boşalttı ve bu sayede boşalan yer üzerine düşebildi, hala aşağıda düşebileceği küçük bir yer var ama artık götüne tepki yer ve para kaybeder, onun içun frene bastı
bu şu demek sıçabilmesi için yiyebilmesi lazım, short öle, long tersi,...eğer trendleri alışılagelmiş dışında çizersek bu cepleri yakalayabiliriz,..
hisse vadelilerde poz ayarlaması üçün
son 1 tur 1205575 e gidebiliriz... (1204700 de takıladabilir )
1207150 nin üstü bugün olmaması lazım...
onun kararı başka gün verilir