yani ayıda boğada aynı kişilerse aynı el ikisini dağıtıyorsa, günlük 11661.xx veya daha aşağıda 11494.xx bu short atağı bu güne değil ama önümüzdeki bir kaç güne kesecek,....
bu gün hariç max 8 gün
yaptığımız yorumlar bu ana şablonun kovalamacası ve derecesinin ölçülmesi,...başka bir şey değil,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
BOFA
pes valla, ne güzel oynuyorsun... hayret
https://www.youtube.com/watch?v=XRyfcOY6ZLY
![]()
dün longlayan kim ? karanti ile halk
kaç dene ? 13 bing adet
geldin zabah zabah 800 milyonluk mal alıp, 1219x e sürüp... adamların kaçmasına fırsat veriyorsun
sanki bist biyere gidiyor, önünden kaçıran var tahtaları![]()
benim zaman kovalamacamda bana iki yerde feyk attılar,
1.YKB insider tardinginde, 24 hafta içinde 2 günle, geçmişte kaldı, 24 haftalık paket buna rağmen başarıyla bitti,..
2.Moodys İnsider tradinginde, 11828.xx üstüne ''d1'' üstüne çıkarak, ''d1'' için bkz endex topik,..
zamnda 24 hafta paket bittikten sonra, 19 haftalık paketteyiz, (8S+9L) tarzında iki bölümlü, ilk 8S nin 7.haftasındayız,
11828.xx üstü yeni 1000 puandı, ancak Mooodys görünüm değiştirmeyince geriye dönerek short olan zamana short yönde tekrar oturuldu,,...ve şu aNda tam da buna bakıyoruz,...
iki şeyden bunu yapmış olabilirler,
1.Moodys in gerçekten not artırımının yanında rating te görünümü de değiştireceği inancı, bu kadar saf değiller hiç sanmıyorum,..
2.Endex 030 u daha aşağıdan kırmamak, endex boğasının koruyabilmek için, yani endex 030 u 11494.xx ten kırmamk, 11494.xx destek olarak çalıştırabilmek için,....işte ben tam buna bakıyorum şu sıralar, 11494.xx destek olabilecek mi,..boğa korunabilecekmi,..
bunun yerine 11828.xx üstüne giderek 12263.xx ten düşerek 11494.xx eski boğaya doğru rucu halindeler, eski boğa kendileri ise 11494.xx değeri kalan 2S hafta gereği 8 gün içinde fiyatları durdurur ve 9 hafta yukarı L yürürüz,
bu şu demek:
xu030 11828.xx üstünde yeni 1000 puan ki hedef 12928.xx alt /üst
xu100 11494.xx üstünde yeni 1000 puan,...................................
bu durum bu hafta en geç önümüzdeki hafta belli olacak, eğer gün kovalamak istemiyorsak
tercihen 11661.xx veya en geç 11494.xx long stoptur, tehlike geçti yeniden aç,...long düşünüyorsak şayet,
shortçuların geçen hafta burada yazdım zaten 24.07. günü short olmuş olması ve bu shortlarını 11828.xx altında tut a döndürmüş ve izliyor olmaları gerekiyor,...
Son düzenleme : indregandi; 30-07-2024 saat: 12:36.
burada bir farkı belirtmek isterim,
8S bitiminde 9L var, bundan kaçış yok, ancak
eğer 11494.xx kırılırsa 9L 11160.xx altından tepeye pull back olur,...ve boğa arıza alır,...
eğer 11494.xx kırılmazsa 9L 11828.xx üstünde yeni 1000 puan olur ve 12828.xx alt /üste gider,...
böylesi bir durum
o nedenle 11494.xx bir o kadar önemlidir,...santraldir,..her 1000 puanın orta değeridir,..santralliği buradan gelir,...
bugün, dünkü kapanış yeri, hatta daha altında kapanacağuk
emme
grafikler TEPKİ üçün gerek yeter şarta getirildiğinden... 12165xx lere bir tur daha dolandıracak
veririse 1210400 gaymeden alıcıyım (hiç oraya verecek gibi durmuyor, çızıktıracak gibi hareketler yapıyor )
yani asgari ücretli ve sadece bir kişinin çalıştığı 4 kişilik bir aile açlık sınırının altında bir maaş alıyor-Dört kişilik bir ailenin; sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı, bilinen adıyla açlık sınırı Temmuz'da 19 bin 234 TL'ye yükseldi.
tek emekli aylığı alan 2 kişilik bir ailede açlık sınırının altında gelir sahibi
diğer masraflarıda eklediniz mi sefalet ücreti alıyor ülkenin en az %15-20 si
bir halt olacağı yok.
1 tur la... 1 kademe basacaksınız
oynayacaanız oyunun ben![]()
Yer İmleri