DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
16s
Cüneyt Özdemir:
"Erdoðan, Türkiye'yi 2. parti olarak yönetiyor. Bu ülkenin yarýsý Erdoðan gibi düþünmüyor.
Türkiye'de zorunlu askere gönderdiði çocuðunu Ýsrail'le savaþa gönderecek kaç kiþi çýkar?"
https://x.com/Darkwebhaber/status/1817973302306161045
Ayþe Aydoðdu
@ay_moon_ay
·
11s
Oðlu Bilal Erdoðan'a "askerliðini bedelli yap" diyen Tayyip Erdoðan, Ýsrail'e gireriz demiþ. Evlat senin olmayinca feda etmek ne kolay!
https://x.com/ay_moon_ay/status/1818049843132334298
bugun bu videolara çok denk geldim peþpeþe seyredin ama herkes samimi olsun.
Bu ülkede gördüðüm ÝSRAÝLDEN NEFRET eden bir inançlý kesim var...Bu imanlý kesim hayatýndaki tercihlerle de zaten ÝSLAMA uygun yaþýyor...ve bu yoksul kesimin çoðu dini bir gereklilik olarak ÝSRAÝLLE savaþmak için gitmeye hazýr...ve bu dini mutlak bir emirdir.
Ümmet savaþta ise nafile namazlar bile kýlýnmaz.Tüm gücümüzle oraya odaklanmalýyýz..gerçek olan budur...OLMASI GEREKEN BU..
Ama dejenere olmuþ- cuma müslümanlarý veya anadolu dindarlýðý dedikleri ve içinde: rüþvet-kayýrmacýlýk-LÜKS-ÞATAFAT olan bu kesimin asla samimi olmadýðýný düþünüyorum.Onlarýn ki sadece GOYGOY...Bu mükemmel lüks hayatlarýndan asla vazgeçip ÝSRAÝLÝN yanýna bile sokulamazlar.
Onlara verilecek cevap; önce KENDÝ ÇOCUKLarýnýzý cepheye-ÝSRAÝLE gönderin..sonra biz koþarak geliriz.
Dini yaþamýný ,tevazu-yardýmlaþma-lüksten kaçýþ- ve kiþisel ibadetlerde mutlak itaat olarak yaþamayan ...tam tersine dünyanýn zevkinin dibine vurmuþ cuma müslümanlarýnýn tüm bu heyecanýna gülüyorum..bizi de salak sanmasýnlar.
ÝNSANLARIN SÖYLEDÝKLERÝ DEÐÝL,YAPTIKLARI ESASTIR.
Son düzenleme : ABKA; 30-07-2024 saat: 13:24.
12,132............bu sefer LonG gggggggggggggg......
Bir yere gidiceðimiz yok dýþ siyasete sallayýp milli duygularýmýzý sokarak iç siyaseti dizayn etme politikalarý bunlar.
bakýn eset hikayesinde gördük ,
sýsý de gördük ,
nas da gördük ogunleri gözünüzün önüne getirin.buda gelir geçer.
Ýsrail gelip beni topraklarýma saldýrýrsa kimsenin söylemesine gerek yok bu bayrak altýnda yaþayan Türkler atalarý gibi ne gerekiyorsa yapar.
Baþkan Recep Tayyip Erdoðan'ý hedef alan hadsiz Ýsrail Dýþiþleri Bakaný Katz'a bir tepki de Rusya'dan geldi.
Ýsrail Dýþiþleri Bakaný Yisrael Katz'ýn Cumhurbaþkaný Erdoðan'ý hedef alan ifadelerine Rusya'dan da tepki geldi. Dýþiþleri Bakanlýðý Sözcüsü Mariya Zaharova, Katz'ýn yaptýðý kýyaslamayý eleþtirdi.
Baþkan Erdoðan’ýn davetine icabet etmeyen Abbas Türkiye'ye geliyor! Mektup ortaya çýktý
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Cem Küçük
@cemkucuk55
500 kiþiye kara para ve vergi incelemesi baþlatýldý.
Ekranlarda söylemekten, köþemde yazmaktan býkmadým ama nihayet oldu. Hazine ve Maliye Bakanlýðý deðeri 10 milyonla 25 milyon arasýnda deðiþen 7,885 otomobilin sahiplerine bakmýþ. Tek kuruþ gelir elde etmeden milyonluk araç alanlar, þirketi zarar ettiði halde 25 milyonluk araca binenler.
https://10haber.net/ekonomi/maliye-g...-dustu-479196/
cem bey biraz daha yukardakileri yazýn bu yazdýklarýnýz fýndýk kurdu![]()
Yer Ýmleri