ayrıca bana dusunceni belirtme herkes tek başına borsada benim yazıma alıntı yapmayın.ilk sen yaptın alıntıyı.
Printable View
Arkadaşlar bir sakin olalım polemiğe gerek yok hedeflerimiz ve amaçlarımız aynı bu kağıttan kar yapmak birbirimize yardımcı olursak Allah razı olsun diyeceğiz başka kimsenin kimseye bir menfaati yok. Onun için kırıcı olmaya gerek yok. Bu gün kü düşüşün nedenini biliyormuyuz bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. biraz teknik ve temel bilen arkadaş olsa yada o konu da yardımcı olunsa iyi olur ama neyse hayırlısı bekliyoruz. Ama şu 6 aylık bilanço açıklansın satabilirim diye düşünüyorum. 6 aylıklar inşallah önümüzdeki günlerde açıklanır belki de bu düşüş onun bir göstergesi düşürüp milletten kağıt toplamak istiyor da olabilirler buda bir fikir hepinize saygılar. ytd...
""ben senden daha güçlüyüm 2 hissede maliyetlerim düşük diğer hissede lotlarin hepsi kar ayrıca borsa 95 düşse sen dayanazmizsin bence ben dayanirim asıl senin zararda psikolojini zorlanır.""
Bunları yazan kişinin bana insanları küçümseme demesi komik hakkaten.. Ki en ufak bir küçümsemede bulunmamışken..
Şuanda forum kirliliği yapıyoruz. Konuyu kapatalım bence..