Sayfa 71/170 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon
Arama sonucu : 1358 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    Onu bilebilmen mümkün değil, elinde bunu söyleyebileceğin bir veri yok benim hakkımda ;)
    95 binlere düşmesini boşver, kendi adıma 95 senesinden beri ne düşüşler gördüm hala dayanıyorum bir şekilde diyeyim
    ayrıca bana dusunceni belirtme herkes tek başına borsada benim yazıma alıntı yapmayın.ilk sen yaptın alıntıyı.

2.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    ayrıca anacm maliyet sizin yeni foruma yeni yazmaya başladınız.
    Foruma yazmaya başlamak birşey ifade etmiyorki, ben anadolu camı ilk kez aldığımda forumu bırakalım internet yoktu.. Televizyonun teleteksinden bakardım fiyatlarına

Başkada alıntı yapmıyorum, amacım zaten polemik yapmak değildi ilk yazdığımda..

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    ben senden daha güçlüyüm 2 hissede maliyetlerim düşük diğer hissede lotlarin hepsi kar ayrıca borsa 95 düşse sen dayanazmizsin bence ben dayanirim asıl senin zararda psikolojini zorlanır.
    sana yazdığım cevap bu.

Foruma yazmaya başlamak birşey ifade etmiyorki, ben anadolu camı ilk kez aldığımda forumu bırakalım internet yoktu.. Televizyonun teleteksinden bakardım fiyatlarına

Konuyu uzatma da...

5. Arkadaşlar bir sakin olalım polemiğe gerek yok hedeflerimiz ve amaçlarımız aynı bu kağıttan kar yapmak birbirimize yardımcı olursak Allah razı olsun diyeceğiz başka kimsenin kimseye bir menfaati yok. Onun için kırıcı olmaya gerek yok. Bu gün kü düşüşün nedenini biliyormuyuz bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. biraz teknik ve temel bilen arkadaş olsa yada o konu da yardımcı olunsa iyi olur ama neyse hayırlısı bekliyoruz. Ama şu 6 aylık bilanço açıklansın satabilirim diye düşünüyorum. 6 aylıklar inşallah önümüzdeki günlerde açıklanır belki de bu düşüş onun bir göstergesi düşürüp milletten kağıt toplamak istiyor da olabilirler buda bir fikir hepinize saygılar. ytd...

benden kurtuldun 1,76 maliyetli hissemi sattım 820 lot karı hissede duruyor param kalmadı hissededaha bu foruma yazmam.

ölümlü dünyada yaşıyorsun bir daha insanları küçümseme bu forumda sanal dahi olsa son diyeceğim budur.

8.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    ölümlü dünyada yaşıyorsun bir daha insanları küçümseme bu forumda sanal dahi olsa son diyeceğim budur.
    ""ben senden daha güçlüyüm 2 hissede maliyetlerim düşük diğer hissede lotlarin hepsi kar ayrıca borsa 95 düşse sen dayanazmizsin bence ben dayanirim asıl senin zararda psikolojini zorlanır.""

Bunları yazan kişinin bana insanları küçümseme demesi komik hakkaten.. Ki en ufak bir küçümsemede bulunmamışken..
    Şuanda forum kirliliği yapıyoruz. Konuyu kapatalım bence..

Sayfa 71/170 İlkİlk ... 2161697071727381121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •