sn sssuat, dediğiniz gibi mutlaka mantıklı bir şey olacak fakat şu anda kimse emin değil galiba, yoksa spek'in elinde milyon milyon hisse varken, o kendi bacağına sıkmayacağına göre, bize de birşey olmaz demekten başka bir şey kalmadı.
Printable View
bu arada rakam konusunda bir sınır yoktur galiba, 4 veya 5 de olabilir mi acaba ? bu kadar artmasına göre muhtemel perşembe veya cuma spk bülteninde birleşme onayı gelecek galiba
Arkadaşlar sizlerin ve tüm Müslüman Aleminin Ramazanı Şerifini Kutlarım. Hepimiz için hayırlara vesile olsun İnşallah..
https://www.youtube.com/watch?v=Vfg3EZsnvAc
dayanamadım 3,03 ten tekrar aldım.Allahtan hayırlısı olsun.
Bu saatten sonra yeni alım yapacak olur mu bilmem de pek sanmıyorum. Yeni alımları sayıyorlardır artık. Tabi kimseyi etkilemek istemem. Temel ve teknik analiz için derslik ve çok zor rastlanabilecek bir kağıt.
Temel olarak erciyas boruya dönüşen bir şirket olduğu için artık erciyasın karlılığı aldığı projeler vs. konuşulmalı. Burada kafaları karıştıran bir soru şuanda özbalın pd 60 milyon TL. Bu pd erciyas için de geçerli olacak mı? Yoksa kotasyondan sonra pd ile ilgili de bir değişim olabilir mi? Bu soruları bilen yok sanırım.
3,03 ao idi.ordan döner diye aldık bakalım dönmezse de kısmet.