bir ailenin çuvalla 50 kg. pirinci tüketmesi 2 yıl sürebilir
tabii bu aile 5 kişinin üzerinde değil ve haftanın 4 günü pirinç yenmiyorsa..!!
Printable View
Benim gunluk 32 46 92 gunluk olarak hesapladigim basit bir excel tablom var .
vade gununun hangi gune denk geldigini de o ay kac gun oldugunu bilmek yeterli; o ay 31 gun ise+1 30 gun ise +2 bir sonraki aya eklemek.( Eylul 17 ekim 19 gibi)..
Pazartesiler >cumaya (32)
Salilar>pazartesiye (34)
Carsambalar >pazartesiye (33)
Persembeler>pazartesiye(32)
Cumalar >saliya(32)denk gelir hep.
resmi tatil varsa ilk is gunu olur.
Borsada bir GYO şirketi 1 ay için kirayı euroda 3.90 dolarda 3.40 belirlemiş ..benim kuzen magaza müdürü giyim firması .30 000 usd kira veriyoruz kiraya calisiyoruz diyordu ..bu GYO şirketleri kadar 5 para etmez şirket yoktur bistte ..inşaatın en iyi olduğu dönemde bile fiyatları yerlerde surunurdu şimdi daha da b...n yerlerde ..yıllarca b.k gibi para kazandılar millete ne bir temettu ne bir bedelsiz..hala milyona ev satmaya calisiyorlar..bunlarda hep kasa kazanır ..borsada fuzuli yer kaplıyor lar..
yaklaşık 3 aydır vakıfbankla çalışmaktayım Ykb çıkış yapıp vakıfbank'a saat 16:30 giriş yaptım hesabım aynı günden başladı size valör uygulamış buda %1 kayıp hemen hemen sizin için. Aynı taktigi yapı kredide uyguluyordu çok dikkat etmeniz lazım ayrıca mt degiştirmekten çekinmeyin.
Bir koyundan bir post çıkar, ancak biz (TR) şimdiye kadar birden fazla post çıkarmayı başardık, papazın defalarca serbest bırakılacağı beklentisini satın aldık, hiç de etkisini yitirmedi. Gördük ki Papaz çok bereketli. Böyle kıymetli joker kartını hala defalarca kullanma potansiyeli var. Özetle; kolay kolay Papaz'dan vazgeçileceğini sanmıyorum.
Whatsapp görüşmeleri valör konusunda belge yerine geçer mi .
Bugün bir akraba işlem yaptık ben yazıştım valör atıp atmadığını defteri almadı yarın belli olacak valör olmayacak dedi mt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi