Sayfa 710/1030 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Valör olayı benim bir defa başıma beldi, odea'da
    Sonradan mt ile görüşüp farkını aldım

Onun dışında başıma valör ile ilgili bir olay gelmedi
    MT'ler benim hassas olduğumu bildikleri için tenezzül etmiyorlardır muhtemelen

Hatta 17'den sonra bile hesap açtığım zamanlar oldu, onlarda bile valör kaybı olmadan bağlattım

Bence hakkınızı arayın
    Ya valörü düzeltirler yada farkı yatırırlar
    vakvak bankasıyla valör olayı benim de başıma geldi. cuma günü parayı bağlarken valörü fark ettim ve valörsüz olmasını istedim. kabul etmediler ve valörü pazartesiye attılar. ben de vade dönüşünde vakvaklara baybay dedim...
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    yoldaş ,100.000 tl bugunden misal 34 gunluk 12 kasim a 2.300 tl getirecek net ..bunu bir ajandaya yada deftere yazsanız olmuyor mu exseller calendarlar. .yoksa ben bir şey mi kaçırıyorum ..
    Vade tarihini hatırlamak için değil, gün sayısını kontrol etmek için yapıyorlar diye anladım...Valör kaybı olmasın diye
    Ben de yaparım aynısını excel'de

3.  Alıntı Originally Posted by kerem_goksoy Yazıyı Oku
    Hangi şube acaba? Vakıfdan 60K $ üstelik yeni para olmasına rağmen 5.5den yüksek oran alamadım..
    cuma vakıftan

yıne bi yakinim bağladı.

istanbuldan şube bilmiyorum.

45 bin $

temdit

6 dan.

60 bine 6 alamadıysanız şube değiştirin derim.

hemde yenı para. şubedekiler uğraşmak istemiyor demektır.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    yoldaş ,100.000 tl bugunden misal 34 gunluk 12 kasim a 2.300 tl getirecek net ..bunu bir ajandaya yada deftere yazsanız olmuyor mu exseller calendarlar. .yoksa ben bir şey mi kaçırıyorum ..
    Katılıyorum uzun iş ben not defterine kayıt ediyorum vade sonu tarihini ..MT bağlamadan önce hemen takvimden vade gunune bakıyorum ona göre baglattiriyorum ne getireceği zaten mevduat defterinde yazıyor hesaba gerek var mı ki

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Katılıyorum uzun iş ben not defterine kayıt ediyorum vade sonu tarihini ..MT bağlamadan önce hemen takvimden vade gunune bakıyorum ona göre baglattiriyorum ne getireceği zaten mevduat defterinde yazıyor hesaba gerek var mı ki
    kimi bankaların cüzdanlarinda yazmıyor ne getirdiği ...benim finansbank yazmıyor yani ..

6. Pirince %20-40 indirim TMO yapacak diyor eee onlar toptancilara marketlere satar market bize indirecek mi cebe atarlar o farkı ..eskiden ne iyiydi Haydarpaşa silolara giderdik mahallacek çuval çuval ucuza alırdık orodan.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    kimi bankaların cüzdanlarinda yazmıyor ne getirdiği ...benim finansbank yazmıyor yani ..
    Uzun zamandır büyük bankalarda hiç baglamadim doğrudur onlar geride kalmış o zaman küçük orta ölçekli bankalarda yazıyor ..

8. Bankalar Kredi ve Mevduat Faizlerinde %10 indirim yapacaklarmış İki Ay boyunca bakalım yansıması nasıl olacak acaba Dolar kurunda da %10 indirim mi olacak %20 Artış mı olacak bunu Hesaba katıyorlar mı acaba????

Sayfa 710/1030 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •