Sayfa 709/1030 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ben papazin 12 ekimde degil aym karari ile birakilacagini dusunuyorum. Bu sayede reis yargi bagimsiz aym ye bireysel basvuru hakkini biz getirdik diyecektir.

Karar cuma gunu gelecek. Muhtemel 17.30 dan once sonuclanmayacak. Aksama kalacaktir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben papazin 12 ekimde degil aym karari ile birakilacagini dusunuyorum. Bu sayede reis yargi bagimsiz aym ye bireysel basvuru hakkini biz getirdik diyecektir.

Karar cuma gunu gelecek. Muhtemel 17.30 dan once sonuclanmayacak. Aksama kalacaktir.

Sonuç belli de yöntem tartışmay açık[emoji3]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arkadaslar papaz cuma gunu gitsede bizi bekleyen Halkbank davasi,S 400 mevzusu ve tabi ki cari açık ve rezerv sıkıntısı ve buna eklenebilecek olan güçler ayrılığı ,yargı bağımsızlığı ve demokrasi konuları uzun dönemde doları koltuğundan inmesini engeller

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. teknik 5.50 der de onemli olan reis ve damadı ne der 6 altına ya da duz rakam 6 ya ne zaman indi reis cıkar konusur yapmıyormu yapıyor 6 altına dusmesini istemiyorlar denge kuru olarak orası belirlenmis sanki ..kur dusse yeniden ithalata talep gelecek cari acık artacak yeniden don basa ..bunu istemiyorlar .

5. Alternatifbank 35 gün 1 milyon + % 26.70

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

En stratejik hamle mahkeme kararını 5 Kasım'a erteleyerek (Amerika'daki 4 Kasım seçimlerinin hemen arkasına) Amerika'ya mahkeme kararı ne olursa olsun bunu seçim malzemesi yapmana izin vermem mesajını vermek olabilir.

Ancak bu durumda 25 Ekim tcmb toplantısında düşük bir faiz artışı yerine kur istikrarını sağlamak için orta kademe bir faiz artışı yapmak gerekebilir. Bu da işin maliyetli tarafı olur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben uzun bagladigim zaman gunleri google calender'dan sayarim.
    Gunleri numaralandiriyor..
    Vade donus gununun numarasini vade baslangic gununun numarasindan cikarinca cok kolay kac gun oldugunu buluyorum.
    Sonra asagidaki formule gore faiz hesabimi yapip daha ayni gun ne faiz gelecegini net olarak mt ile teyitlesiyorum.

Anapara x faiz orani /36500 x vade gun sayisi x 0.85 (stopaja gore) = net faiz

Syg,
    Merhaba dudu. Ben aynı işi excel ile yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Merhaba dudu. Ben aynı işi excel ile yapıyorum.
    yoldaş ,100.000 tl bugunden misal 34 gunluk 12 kasim a 2.300 tl getirecek net ..bunu bir ajandaya yada deftere yazsanız olmuyor mu exseller calendarlar. .yoksa ben bir şey mi kaçırıyorum ..

Sayfa 709/1030 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •